Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-10-04 08:56:57

timcsike0718,
sajnálom, hogy az első baba nem maradt veletek, de hála istennek a sors megajándékozott egy új pocaklakóval. Nagyon sok egészséget és boldog babavárást kívánok nektek! Mi volt nálatok a bibi? Végül akkor mégiscsak természetes úton jött össze a baba? Én is néztem a RK-t, de Timmermann azt mondta, hogy ha januárig nem jönne össze, akkor ő a magánrendelőjében megcsinálja az inszemet..ennek a területnek még nem olvastam utána, de egy ideig még nem is szeretnék, most hagyom, hogy a dolgok megtörténjenek. Mondtam is apának, hogy ma ne hagyjon elaludni….

szabinka84
Tessék tesztelni, mert ezt az izgalmat én már nem bírom!!!

Moha13,
te is nagyon szépen állsz!

napsugar24,
nagyon bíztató!

Ildibaba81,
nagyon annak néz ki…

arachnoidea
Sajnálom, hogy így alakult, de tudod, mi már csak olyanok vagyunk, hogy a végletekig kitartunk. A múlt hónapban nekem is volt barnázás, de valahol legbelül, titkon, mégis azt reméltem, hogy ez mégsem a mensi előjele…de aztán, amikor már több napja barnáztam, hiába egyértelmű volt, hogy ez a mensi előjele, én még mindi nagyon bíztam és reménykedtem az ellenkezőjében. Megértelek, hogy most megzuhantál, hétvégén pihenj, relaxálj és statisztikázz…hátha kiderül belőle valami. Mikor mész végül a dokihoz, hogy személyesen is tudjatok erről beszélni? Szerintem az sokat segítene!

Virgács
Óvatos gratula…nagy szám lenne ám, ha elsőre összejönne!

Ancsi2014,
ne keseredj el! Én már rájöttem, hogy el kell tudnunk fogadni, amit a sors, a természet ad nekünk…ha nem most, akkor a következő hónapban…Az lebegjen a szemed előtt, hogy egyszer mindenki átéli az anyaság örömeit…össze lehet zuhanni (ez nem tiltott), e csak egy kis időre, utána fel kell állni és tovább kell küzdeni, bizakodni!

Hát, nekem még soha nem volt ilyen későn az ovum, de lehet, hogy ez az égiek műve, hogy ne az esélytelenek nyugalmával csináljam végig ezt a hónapot.
kbettina
2013-10-04 08:50:44

Nem tudok most végig olvasni mindenkit,de a két csíkokhoz gratula,és drukk!Ancsi te ne keseregj,és mindenkinek hajrá! Én csíkozódom.Kiváncsi leszek h mikor jön meg,ha ilyen korán volt ovum.:(
NewHope
2013-10-04 08:41:20

Ancsi, 1 leesés miatt még ne sirj bármi okozhatja! Nem szabad rögtön elkeseredni! Meg amúgy ha megjön akkor sem, majd legközelebb! Nem lóverseny ez, csak néha elfelejtjük :/
NewHope
2013-10-04 08:38:43

Gratu a csikocskákhoz! :) De jó nektek hogy már ott tartotok :)

Én végre valahára melegszem, bár a rendszer még nem látja az ovumat de szerintem már csak 1 nap kérdése. Fogalmam sincs mikor lehetett, nekem is 1 hétig voltak középidős tüneteim és tojcsis nyákom is pedig az csak 1-2 napig szokott lenni. Arról álmodozom hogy 2 peteérésem is volt és mindkettő megtermékenyült, beágyazódik és kétpetéjű ikreim lesznek... álmodozni szabad, max bilibe lóg a kezem ;)
Ancsi2014
2013-10-04 08:36:38

Jó reggelt Lányok, sírás és kiborulás :'((
capri
2013-10-04 08:02:31

Virgács, "halvány" graula neked! Fog az szépen erősödni!
Párod jelmondatát pedig mindannyiunknak át kell vennünk! :-)
capri
2013-10-04 08:01:12

Sziasztok!

Arachnoidea, sajnálom... :-( Ez az esés valóban nem jelent túl jót. :-( Kíváncsi vagyok a régi görbéidre. Azt viszont nem értem, miért mondta a dokid, hogy ovukor magasabbnak kellett volna lennie a hődnek... :-O

Napsugar24, Szabinka, nektek tuti erősödni fog a két csík! ;-)

Ildibaba, simán lehet, hogy ovu volt! :-)

Mkinga, nem baj, ha hullámzik, pár nap, és kiderül... :-)

Én ma így. Soha nem volt még egy ciklusban kétszer is 37 a hőm...
Virgács
2013-10-04 07:59:12

Sziasztok!

Ma két halvány csíkkal lettem okosabb, de talán kicsit kevésbé halvány mint szerdán volt.

mkinga
hüvelyben mérve nekem is pont ugyanígy ugral, ma megint vissza 37-re, nyelv alatt pedig láthatod a grafikonon hogy full egyenes.

Furcsa ez, sosem volt még egy teszten sem halvány csík, pedig gyakorlott tesztelő vagyok :), szerdaira még azt gondoltam biztos rossz volt a teszt, de majd ma kiderül. Most kicsit furán érzem magam, de azt hiszem bejelentkezem a dokihoz.

Én az egésznek úgy álltam neki, hogy a tavasszal közölte a doki (de csak így félvállról) hogy nem lesz ám könnyű teherbe esni...(PCOS vagyok)

Párom jelmondata erre:
Sosem adjuk fel!

Aztán a júliusban mikor visszamentem kontrollra eléggé fel voltak szívódva a ciszták. Mondjuk tettem is érte. De diétával lehet javítani rajta olvastam(mert ugye az orvos nem mondta).
Lehet hogy mégis első próbálkozásra összejött?Mert hogy ebben a ciklusban próbálkoztunk először.

Szép napot Mindenkinek!
mkinga
2013-10-04 07:20:38

Ez mennyire normalis hogy az en hom igy ingadozik a 37 es 36,9 kozott ? nagyon zig-zagos a gorbem...
mkinga
2013-10-04 07:15:51

Szabinka :D szerintem holnap tesztelj vagy holnaputan, de ha nem birod akkor hajra :D bizti 2 csikocska lessz a hod szerint;)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!