Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Napsugar :) ez mind jo jel, majd erosodni fog a csikocska !!!!
En ma igy
arachnoidea
2013-10-04 07:13:45
Sziasztok Lányok!
Én ma így állok, akarom mondani így megyek ...lefelé.
Az orvosom tapasztalt nagyon jó doki, hiszek neki. bár a kislányomat is nála szültem volna akkor nem járunk úgy ahogy 12 évvel ezelőtt...:-(
Este még én sem értettem , hogy miből gondolja hogy ez a hónap nem sikerült aztán reggel amikor megmértem a hőmet rájöttem!
Ugyanannyi volt közel a hőm a ciklus 27. napján barnázva, mint az állítólagos rendszer szerinti ovuláció napján amikor az LH teszt +++ volt. Azt mondta ovukor is magasabb hőmnek kellett volna lennie lehet hogy ebben a hónapban nem is volt peteérés mert feltűnt hogy túl jól vagyok a szokotthoz képest. Nincsenek a napokig tartó középidős has és hát-derékfájások, haspuffadással hányingerrel tűzdelve. Én általában a 14.-25. nap között 1-1 nap szünettel de folyamatosan rossz közérzettel kínlódok.
Közben megtaláltam a lányom fogantatásakor vezetett hőgörbémet tegnap meg jópárat még előtti időszakból. Most az a tervem hogy excelbe összerakom és megnézem a különbségeket de ezt majd csak a hétvégén. Ha találok érdemi különbséget majd megosztom veletek ha érdekel valakit...
Legyen nagyon szép napotok! A tesztelés előtt állóknak drukkolok nagyon! Olvaslak majd benneteket folyamatosan , de írni majd már csak akkor fogok ha lesz miről. Most egy kicsit megzuhantam össze kell magam szedni.
Ildibaba81
2013-10-04 06:58:47
Jo reggelt !
En igy nézek ki ma reggel. Szerintetek ez ovu? Mindenesetre akcióztu.nk ma reggel rgyet apavl.
napsugar24
2013-10-04 06:56:38
A görbém lemaradt
napsugar24
2013-10-04 06:56:06
Sziasztok!
Nálam a helyzet változatlan-hőm maradt, meg nem jött, de a teszt nagyon nagyon halvány. Szerdára kaptam időpontot az orvosomtól. Most nem merek már tesztelni, mert erős két vonalat szeretnék már látni-de ez egyenlőre várat magára.
(ja-kipróbáltam az ovu tesztet-azt mondják jósló teszt-azon nagyon szépen látszik a két csík)
Szabinka -nagyon szép a görbéd.
Plumeria-gratulálok a tegnapi napodhoz, ügyes vagy és bátor. Nekem jövő héten lett volna, remélem nem kerül rá sor.
Kellemes napot mindenkinek!
Moha13
2013-10-04 06:40:16
szabinka84
És nem teszteltél?
Én ma így...
szabinka84
2013-10-04 05:46:13
Jó reggelt!Én ma így állok!
Moha13
2013-10-03 23:56:59
timcsike0717
Mármint azt akartam írni, hogy MINDJÁRT túl vagy a 3 hónapon...:)
Moha13
2013-10-03 23:56:24
timcsike0718
Örülök, hogy jól vagytok...10. hét...túl vagy a 3 hónapon...nagyon laza...:) Majd írd meg, hogy lány vagy fiú...:)
Moha13
2013-10-03 23:55:24
plumeria14
Örülök, hogy túl van rajta, ez is kipipálva. Remélem, Neked sem jön már meg legközelebb...:)
arachnoidea
Érdekes egy doki...így telefonon keresztül is mindent tud...na de láttunk mi már karón sast...remélem, majd nagyot néz a végén...:)
En ma igy