Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Monika5
2013-10-03 15:25:13

napsugár24,
A halvány csík is pozi, amihez gratulálok. :)A helyedben én nem várnék a dokival, ha progeszteron problémám lenne. Szerintem minnél előbb keresd fel az orvosodat, főleg mivel ő is ezt tancsáolta neked régebben. Szép napot! :)
Ancsi2014
2013-10-03 15:17:32

NewHope, mit érzel?
Ancsi2014
2013-10-03 15:15:36

Napsugár, a halvány csík is csík! Sztem ha progi prótlást kell tartani, akkor ne rizikózz! Hívd fel a dokidat, hogy ez történt, vizsgáljon meg. Ha végre pozitív lett a teszt, sztem ne várj semmire, nehogy baj legyen.
Szorítok nagyon és gondolok Rád, hogy minden okés legyen!
napsugar24
2013-10-03 15:01:58

Sziasztok!
Több dolgot is szeretnék írni, de nem lesz névreszóló-így a napi hozzászólásokat elolvasva.
A vaterás tesztem-azt írja hogy 5-től 30 percig olvasható le- ez lett tegnap nagyon halvány.
ma csináltam megint 1-et reggel(ilyet)megint halvány. És egy Medi lab-ot azt 5-max 10 percig lehet leolvasni (habár gyakran írják, hogy fals képet ad-de csak ezt kaptam) és 3 perc múlva az is halvány lett.
A mensit tegnapra nem vártam-nekem mindig reggelre jön-és én 4 nappal előtte már zuhan a hőm és barnázok-innen is tudom az érkezését, de most minden kimaradt(eddig-remélem így is marad). Nekem alacsony a progi szintem-habár az orvos szerint nem vészes, csak azt mondta, ha meg van a 2 csík azonnal szóljak, hogy kapjam a progi pótlást. (még most várok, nem akarom beleélni magam-de bizakodom) Ez már nekünk a 13. hónapunk. Clostyval és barátcserjével és a férjem vitaminjaival. (remélem azért hamarosan erős 2 csíkom is lesz)
Kitartást mindenkinek.
arachnoidea
2013-10-03 14:52:08

mkinga!

Én sima folsavat szedek 50 szemeset árban is jó 1200 körül van . A gyógyszerészem szerint elég napi 1 szem június 1 óta szedem van olyan nap hogy elfelejtem bevenni, de ez szerintem nem okoz gondot. A vitamin nem raktározódik a szervezetben ezért nem lehet túladagolni. Terhesvitaminnal ráérek ha összejön a baba remélem hétvégén kiderül hogy sikerült
mkinga
2013-10-03 14:23:51

NewHope! En is a leszarom tablettat vettem be a reggel , de semmi hatasa :))), szoval ezt ne szedjetek , nincs hatasa :p !!!
En szimpla folsavat szedtem az Eurovit-tol, de mar arrol is lemondtam.
kbettina
2013-10-03 14:17:21

Ezeket ismerem , terhesvitaminok. Én vmi önálló folsavra gondoltam,mert ezek drágák,ráérek velük ha babás leszek.:)
NewHope
2013-10-03 14:02:15

kbettina én most elevitet szedek. ez is meg a femibion is elég drága. a femibion előnye hogy valami különleges folsav felszivódását segitő adalékot is tartalmaz (előző terhességgel én is azt szedtem). van még a ladeevit és a gravida, ezek is terhesvitaminok, kb hasonló folsav tartalommal. a dm-nek is van sajátmárkás a-z mama vitaminja az is jó. válogathasz izlésed és pénztárcád szerint, bármelyik jó és nem ezen fog múlni sztem. :)

áááá én már produkálom az álterhességi tüneteket pedig elvben bevettem a leszarom tablettát! nem foglalkozom vele azért sem. lesz ami lesz :)
Ancsi2014
2013-10-03 13:42:17

Szia Kbettina, én a femibion 800-at szedem, dokim ezt javasolta.
kbettina
2013-10-03 13:39:20

Lányok szedtek folsavat?Mondanátok vmi márkát?ma délután megy apa a patikába,és vmit mondanom kell neki :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!