Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mirmite
2013-10-04 14:54:50

Luciffer73

Az előző fél görbédnél úgy tűnik mintha pont ovu körül kezdted volna mérni a hődet:)Ha azt vesszük alapul akkor még van pár nap ovuig:)
Most már mérd tovább így,de sok helyen azt ajánlják hogy ne csipogásig hanem legalább 5 percig mérjünk.Bár a tendencia szerintem így is megvan:)Viszont az igaz hogy csipogás után Nekem még az 5 percig 2-3 tizedet emelkedik.
plumeria14
2013-10-04 14:51:12

szabinka84,
reggeli első vizeletből javasolják, de én már nagyon izgulok? Mikor csináltad az első tesztet? Hány napja késik?
szabinka84
2013-10-04 14:50:42

köszönöm mirmite!csak attol is félek ha negativ lesz akkor mi a fene bajom lehet::::((((((
Mirmite
2013-10-04 14:48:53

szabinka84

A rendszer szerint már a 20 dpo-n vagy:)
Amikor úgy érzed itt az ideje akkor csináld a tesztet:)
Reggeli vizelet a legjobb de szerintem már bármelyikből kimutatja ennyivel a nemvárt után:)
Minden rendben lesz ne félj!
x-be tettem a kezem és a lábam Neked:)
Várjuk a pozitív híreket:)
szabinka84
2013-10-04 14:36:52

Csajok!nem teszteltem még vettem tesztet x-epil.szerintetek mikor csináljam meg?félek a csalodástól:(
Kira84
2013-10-04 14:33:15

NewHope.Igen volt már sajnos egy orvosi beavatkozás nállam,nem nem kapok progi pótlást mivel a doki nem látott babát egyenlőre csak mint késést vette figyelembe ezért kell 2 hét mulva mennem ha nem jönne meg.Ja igen amúgy lehet rá esély voltunk együtt a párommal,hát egyenlőre várok túl sokat nem tudok csinálni.Gondolom majd csak akkor ir fel a doki gyógyszert ha lát babát,Lehet hogy a doki terhességet selyt és ezért is mondta hogy szedjek olyan vitamint amiben van Folsav meg jód is ezért is választottam a Gravidát...
Lucifer73, Mirmite ,Igen tudom hogy a pecsételés nem mindig mérv adó.Az is biztos hogy egy késői ovum volt mert elégé szurkált a hasam .Viszont még kétszer sem biztos hogy terhes is lettem.lehet hogy csak a hormonjaim szórakoznak velem...
NewHope
2013-10-04 14:22:29

Kira, ez a privát véleményem de sztem 25. napon lehetett az ovud, és ahhoz képest még csak 12. dpo-n vagy és azért nem pozi a teszt. Ha szépen halad tovább a terhesség akkor a 16.on, tehát 4 nap múlva már illene pozitivnak lennie. Amúgy meg elvileg meg kéne jönnie, szóval nemsokára történik valami :)
Szerintem én is igy fogok járni mint te késői ovuval intéletnapig várhatok mire tesztelhető időszakba kerülök. :) (nem baj nem baj csak ne jöjjöm meg :P)
NewHope
2013-10-04 14:17:53

Kira, szerintem is később volt az ovu. Együttlétek mikor voltak, esélyes?
Progi pótlást nem kapsz? Mert látom h lassan emelkedett a hőd és most sincs az egekben, a barnázás is jelezhet progi hiányt és ha jól emlékszem neked is volt már missed abod az külön odafigyelést igénylő tényező... Vagy csak pozi teszt után kapnál progi pótlást?
Én legszivesebben már most beszedném az utrot de félek hogy hamisan megemelné a hőmet és azt hinném terhes vagyok pedig esetleg nem... más egyéb mellékhatással nem tudom járna-e. Amúgy meg pozitv teszttől kell utro hüvelygolyót használnom majd, orvos már ki is irta előre missed abos kontroll vizsgálatomon, nem kell külön ezért mennem hozzá.
luciffer73
2013-10-04 14:14:53

Szia Mirmite!
Köszi a pillázást! :)))
Nyelv alatt mérem csipogásig, hajnali 4,25-kor. Azért most már kb egy hónapja méregetem...alant van az előző, de hiányos görbém
Mirmite
2013-10-04 14:03:08

Kira84

Megy neked a drukk a kétcsíkoshoz:)
Szerintem tuti nem ott volt az ovud ahova a rendszer tette:)
nehéz megmondani hol volt mert az elején jó pár napig csak saccolt érték van:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!