Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekünk kicsit nehézkesebb, mert vidéken élünk, így vagy fel kellene utazni Pestre, vagy nagyon szorgalmasan keresgélni. Nekem Siófokon fogják csinálni. A Betadine kúpot ma beszereztem, meg elhatároztam, hogy előtte fél órával be fogok venni egy cataflamot és egy nospát. Az evést nem hallottam...
Köszi a bíztatást! :-)
plumeria14
2013-10-04 18:41:58
maximail,
én most csütörtökön voltam HYCOSY-n Timmermannál. Neked hol fogják csinálni? A ciklusod hányadik napjára fog esni? Én azt olvastam, hogy előtte 2-3 éjszaka érdemes Betadine hüvelykúpot használni és a vizsgálat előtt ne egyél szilárd ételt, ezeket én be is tartottam. Jaj, nagyon drukkolok neked! Ezen kívül már nekünk is csak az összeférhetetlenségi vizsgálat hiányzik, de úgy döntöttem, hogy azt a következő hónapra hagyom.
maximail
2013-10-04 18:33:28
Sziasztok!
Kicsit eltűntem, de nagyon elsodortak a dolgok mostanában, és most kicsit bele is fáradtam ebbe a baba dologba. Viszont keddre van időpontom HYCOSY-ra, és látom, hpgy itt már többen túl vagytok rajta.
Úgy volt, hogy laparoscópiát csináltatok, az orvosom erre beszélt rá nagyon, de én meg nagyon nem akartam, így nem is megyek egyenlőre. Viszont a HyCoSy-ra rászántam magam, bár eléggé be vagyok parázva miatta. Ha ez is meg lesz, akkor a laparoscópián és az összeférhetőségi vizsgálaton kívül minden meg lesz. Utóbbi miatt még lehet, hogy futok egy kört, de aztán jövő szeptemberig nem szeretnék orvoshoz menni emiatt, ha csak ki nem derül valami konkrét...
Virgács
2013-10-04 17:28:25
Kicsit elkettyentem...3 halvany teszt ide vagy oda nagyon fáj a derekam.sutem ez nem jó jel.15-ere kaptam idöpontot a dokihoz a recepcion maganrendelésre majd,felhívtam a dokit hogy az ilyen mértékű derékfájás ami 3 napja van(erősebben nint vérzéskor) normális-e,azt kérte menjek mindenkepp elöbb.szoval kedd reggel mehetek a szakrendelésére a korhazba.szerintetek normalis ez?Azt hiszem valóban összejött a baba,a ciciim kiduzzadnak a melltartóból,nyáladzok a hanyingerhullamoktól,feszül az alhasam,a hőháztartasom felborult,még a napközbeni hőm isagasabb,mindig fazok.De a derékfajas szerintem nem normális. :(
Moha13
2013-10-04 16:39:45
Lányok!
Mindenki, aki a luteális fázis kisebb esései miatt aggódik, ajánlom, hogy nézze meg jó alaposan a reményhozó fórum legutóbbi sikersztorijához (Nikkancs) tartozó görbét!!!
:):):)
mkinga
2013-10-04 16:34:02
Szabinka, ha ma nem csinalod meg... holnap reggel a gorbed hejett a pozitiv kis 2 csikocskat ird meg nekunk!!!!
Pozitivan!! bizti jo lessz!!
Ildibaba81
2013-10-04 16:23:20
Pulmeria!
Ha az volt, akkor most egy kicsit szétváltak útjaink... ;)Legalábbis, ahogy elnézem...
plumeria14
2013-10-04 15:41:08
szabinka84,
akkor nem kérdés, tessék végre tesztelni...ilyenkor elég gyorsan duplázódik a HCG mennyisége...tutira ki fogja mutatni, nekem nincs kétségem!
Mirmite
2013-10-04 14:58:12
Szabinka84
Nem lesz negatív így állj hozzá:)
Ha viszont mégis az még nem jelenti hogy bármiféle bajod van:)
Pár napja már pozit teszteltél,szerintem az nem volt véletlen.
A hőd nem mozdul magasan van ez is jót jelent:)
Tesztelj hogy tudd mi a helyzet és hogy mennyire kell magadra vigyázni:)
szabinka84
2013-10-04 14:58:01
plumeria!29én kellett volna megjönni és 30-án teszteltem
Köszi a bíztatást! :-)