Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
mkinga: nem rossz ez, egy kis rózsaszin - lehet hogy hámsérülés volt. Várd ki a végét. :)
Nekem végre berakta a rendszer az ovum. Mondjuk nem értünk egyet, tuti korábban volt. De már csak 1 hét vagy mondjuk 1,5 és kiderül kinek volt igaza :) Fogadjatok rám légyszi ;)
mkinga
2013-10-05 06:12:26
jo reggelt lanyok, tegnapi rozsaszinezes kicsit letort.... ma igy allok
Monika5
2013-10-04 21:42:40
Virgács,
Ne aggódj, nekem is fáj a derekam és a melleim is, van amikor jobban és van, amikor kevésbé. A nem várt környékén és utána intenzívebb volt, mint most már, de még mindig előfordul. Volt, hogy elaludni sem tudtam tőle nagyon. Szóval szerintem ez simán lehet "normál" várandós tünet. Persze nem baj, ha megbeszéled az orvosoddal is, az a biztos. :) Szép estét!
mkinga
2013-10-04 20:11:40
Lanyok :( kicsit megszeretgettuk egymast apaval es utanna rozsaszin folyasom volt.... nekem is megfog jonni :(
csillka
2013-10-04 20:05:07
Maximali,köszönöm!
Én is mondtam, hogy vérből fogják nekem is nézni az összeférhetetlenséget. A doki azt mondta megnézik termelek-e olyan anyagot ami pusztítja a katonákat.
maximail
2013-10-04 19:57:23
Csillka!
Neked is hasonlókat!
Plumeria!
Nekem azt mondták, az összeférhetetlenséget vérből is ki tudják mutatni. De ezt csak Pesten és Debrecenben nézik.
csillka
2013-10-04 19:52:44
Sziasztok!
Milyen érdekes, hogy mostanában egyre többen beszélnek az átjárhatóságiról. Én is várom már, hogy átessek rajta.
Plumeria, jó, hogy túl vagy, és hogy minden ok.
Az én görbém az eddigi legérdekesebb, még sosem volt ilyen egyértelmű emelkedés, és fenn maradás, mindig olyan ugrálós volt, majd kiderül.
Legyen kellemes estétek! És a halvány csíkok erősödjenek, az egy csíkok meg duplázódjanak!!! :)
plumeria14
2013-10-04 19:22:13
maximail,
azt is Timmermann fogja csinálni, a múltkor erről maradtam le, mert már nem volt nyákom. Bár ha januárig nem jön össze, akkor úgyis inszem, a PCT teszt csak ezt rövidítheti le. Bár,ha nem jókor megy az ember, akkor álpozitív is lehet az eredmény, úgyhogy ezen még gondolkozom. Korábban lehet, hogy több értelme lett volna elvégeztetni ezt, mert most már nem sokat oszt vagy szoroz.
maximail
2013-10-04 19:08:06
Köszi!
Hát, remélem. Kicsit félek azért az eredménytől is, meg ugye a vizsgálattól is, de ugyanakkor várom is. Na nem a vizsgálatot magát, hanem hogy ezt is kipipálhassam.
Az összeférhetetlenségi vizsgálatot hol csináltatjátok?
plumeria14
2013-10-04 18:57:10
maximail,
egy cataflamot én is bevettem előtte, az nem árt. Utána már nem volt szükségem semmire, nem éreztem semmi kellemetlenséget. Kitartás, túl leszel rajta, okosabb leszel és megkönnyebbülsz :)
mkinga: nem rossz ez, egy kis rózsaszin - lehet hogy hámsérülés volt. Várd ki a végét. :)
Nekem végre berakta a rendszer az ovum. Mondjuk nem értünk egyet, tuti korábban volt. De már csak 1 hét vagy mondjuk 1,5 és kiderül kinek volt igaza :) Fogadjatok rám légyszi ;)