Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Egyenlőre ne ijedezz feleslegesen szerintem, gondolj arra, hogy ha mégis van bent valaki, akkor azzal a lehető legrosszabbat teszed neki, ha stresszeled magad. Tudom, mondani könnyű.
Tervezzetek inkább valami programot mára, ne ülj otthon ebben a szép, napos időben! Próbáld elterelni erről a figyelmedet, amennyire csak lehet és ha pár nap múlva sincs változás, reméljük, a doki meg tudja mondani, mi okozza a tüneteket.
szabinka84
2013-10-05 08:46:06
mkinga!köszönöm a biztató szavakat ujra tesztelek majd még késöbb,de most meg beparáztam hogyha nincs senki ott bent,akkor valami bajom lehet biztos
Ildibaba81
2013-10-05 08:44:59
Jó reggelt, csajok!
Szabinka, sajnálom, hogy nincsenek egyértelmű jelek. Remélem, ez csak annak a jele, hogy kis visszahúzódó, nem magamutogató babócád van. :)A lányomnál nagyon korán, nagyon erős csíkkal mutatta ki a teszt, hogy bent van a pocóban és hát mondhatom, igazán extrovertált egyéniség a drágám... :)
De a viccet félre téve, szerintem is várj még pár napot, ha akkor is nega, menj el szerintem dokihoz.
Nem akarlak ijesztgetni, lehet, valaki itt jobban ért ehhez, de az én fejemben az is megfordult, hogy mi van, ha esetleg méhen kívüli. Tudja valaki, hogy annak mik lennének a jelei?
Szerintem néhány napot még váj, ha addig semmi,mindenképp menj dokihoz.
Én ma így állok...
Akkor ez most ovu volt, vagy nem ovu volt... elméletileg a mikitől a nyákon át a hőig minden arra utal, de akkor miért nem teszi be a rendszer tutira?
mkinga
2013-10-05 08:34:17
Szabinka, mert talan tul "picike"?! :) huu ilyenkor tudom semmi nem nyugtato es biztato! Ha mar volt egy halvany pozi teszted... nem tudom mit irhatnek. De egy biztos, ha nem jon meg 2 nap mulva szerintem meg 1 teszt!
Az en tortenetem mult honapban hasonlit a tiedhez ... de most szerintem nem erre van szukseged! Ha valaki ott van a pocakodban az ott is marad :) es akkor kimutathato lessz par nap mulva. Ha meg nincs, akkor majd LESSSZ kovetkezo honapban!!!
szabinka84
2013-10-05 08:29:08
mkinga!igen ma csak egyet de hétfön 2 az egyik negatív a másik halványka pozitiv,de ha van valaki a pocakban akkor miért nem mutatja ki?:(
mkinga
2013-10-05 08:21:09
Szabinka sajnalom!!! szerintem ha nem jon meg akkor tesztelj 2 nap mulva!!! azt mondjak mig nem jon meg van remeny... addig is szedd ossze magad!! lessz neked is pozi teszted, minr mindegyikunknek itt!!
kbettina
2013-10-05 08:19:43
csak egyet teszteltél?
szabinka84
2013-10-05 08:08:30
Jó reggelt Mindenkinek!csak nekem nem jó reggel,csináltam tesztet és negatív lett most tartok a 35.napnál és még mindig semmi,a hőm meg megy felfelé.itt sírok a gép elött mint egy kisgyerek,most mi lehet a bajom:(mindenkinek sok szerencsét kívánok aki mostanában tesztelne
kbettina
2013-10-05 07:44:19
Jó reggelt! mkinga:még bármi lehet,ne törj le!
Én ismét ,mint minden ciklusban,most is szépen emelkedem. De sosincs pozitiv eredménye.szeritem már csak jövöhéten mérem.