Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok Lányok! Köszönöm a kedves szavakat, de a megérzéseim jók voltak, sajnos. Új hónap ... új remények...új tervek.
Egy pár napig most nem leszek, nem szeretnék senkit lehúzni, vagy negatívkodni, kicsit össze kell szedjem magam. Mindenkinek gratula akinek sikerült és egészséges, boldog várandóságot kívánok!
plumeria14
2013-10-05 09:39:55
csillka
Te mikorra tervezed az átjárhatóságit? Tényleg nagyon szép most a görbéd.
maximail,
a vérből történő vizsgálatról még nem hallottam, de utánakérdezek.
mkinga
szerintem ne aggódj, szépen fent van a hőd. Holnapra nem várd?
szabinka84,
Ne sírj drága! Olyan szép a görbéd, annyira egyértelmű. Nem hiszem, hogy valami baj lenne, lehet, hogy te azok táborába tartozol, akiknél csak később mutatja ki. Elég érzékeny tesztet vettél? Esetleg vannak valamilyen tüneteid? Bár az a legjobb tünet, hogy még mindig nem jött meg és ráadásul a hőd újra emelkedett. Próbálj megnyugodni és ne haragudj, hogy „erőltettük” az újbóli tesztelést. Szerintem mindenki meg volt győződve arról, hogy két csíkos lesz.
Ildibaba81
előfordulhat, hogy ovu után 2 nappal átmenetileg leesik a hő, de utána ismét emelkedik.
Moha13,
csak így tovább! Már nincs sok hátra. Izgi!
Én ma így, tegnap csodaszép nyákom volt és apával is együtt voltunk...Mondtam neki, hogy csapjunk a lovak közé, mert nagyon átjárható vagyok :)
Moha13
2013-10-05 09:38:47
Archangel85
Görbét mutatsz? :)
Moha13
2013-10-05 09:38:05
Archangel85
Gratulálok! :):):)
Ez egy igazán hosszú várakozás volt...de megérte...:)
Majd írj légy szíves a reményhozó fórumba is! :)
Archangel85
2013-10-05 09:27:29
Sziasztok!
5nap van sacc/kb a nemvártig. Viszont....
Mivel elég rendesen fel vagyok szerelve ovulációs és terhességi tesztekkel, gondoltam ellövök egy párat. 2 nappal ezelőtt reggeli vizeletből, halvány nagyon halvány 2. terhességi csík.
Ma megismételtem, és ma megint ott volt, erősebb mint 2 napja, de még mindig halvány. Úgy érzem, célba értünk. :)
Lányok, én most annyira boldog vagyok!!!! Úgy tűnik, végre én is Anya leszek?!?
Két nap múlva újra teszt, kíváncsian várom az eredményt.
Megmutattam a tesztet a páromnak, mondta Ő is látja. És én önfeledten kiabáltam , Ő is látja!!! Nem csak beképzelem!!! Annyira vicces volt!!! :)
Jajj Csajok!! Szorítsatok!!!! :)
14 hónapja várjuk a csodánkat!!
Valakinek hasonló?
Moha13
2013-10-05 09:27:20
szabinka
Ez most másféle teszt volt, mint ami a múltkor negatívat mutatott?
Én ma így:
Ildibaba81
2013-10-05 09:13:41
Kinga!
Akár már tesztelhetsz, majd írd meg, mi lett! :)
szabinka84
2013-10-05 09:13:31
köszönöm monika!nagyon köszönöm a biztatást,ha nem leszek beteg akkor még késöbb tesztelek majd
mkinga
2013-10-05 09:10:07
lanyok en mar nem rozsaszinezek eggyaltalan, sot annyira "beteg vagyok" , hogy wc-zes utan meg a wc.papirral kicsit megvizsgaltam magam es semmi... Jaj.... holnap teszt? szerintetek? a hom egyszer fen egyszer lenn , ugy latszik nallam ez a menő :)
Monika5
2013-10-05 09:05:47
szabinka84,
Olvastam már olyan esetekről, hogy van akinek nagyon lassan emelkedik meg a HCG hormon szintje. Valaki azt mesélte, hogy 2 hónapos terhes volt az első gyermekével és a teszt csak akkor mutatta ki. A görbéd nagyon biztató, a hőd még feljebb is ment. Próbálj meg optimista lenni. Tüneteid nincsenek? Régebben, amikor először írtam ide (kb.4-5 hónapja) volt egy nő itt (Mupp2), akinek magasan volt a hője és nem jött meg és a tesztek negatívok voltak. Ha jól emékszem a dokik nem tudták megmondani mitől volt, DE a következő hónapban babás lett. :) Ezt csak azért írtam, hogy ha esetleg nem baba, akkor sem gondolj egyből a legrosszabbra. Nagyon drukkolok neked, mert reményeim szerint nálad a hormon megemelkedése lassú.
Egy pár napig most nem leszek, nem szeretnék senkit lehúzni, vagy negatívkodni, kicsit össze kell szedjem magam. Mindenkinek gratula akinek sikerült és egészséges, boldog várandóságot kívánok!