Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szabinka nem szabad ennyire letornod!! Ha esetleg van ott valaki , na annak nem tenne jot az biztos!!!!
mkinga
2013-10-05 11:50:30
Ilyent... Ahol elek sehol nincs nyitva egy gyogyszertar sem!!! Korbe jartam mindent es sehol semmi... aaaa...
Plumeria az osszeferhetetlensegi tesztet nekem megcsinaltak es nem verbol volt! A termekeny idoszakban ha jol emlekszem a 14.nap (28 napos ciklusok) mentem kenetre miutan szeretkeztunk elotte ,egy vekony kis csoveket helyeztek fel amivel aztan kicsit mintha kiszivtak volna belollem a cuccokat :p , igy megneztek az en ph-omat mennyire oli meg a kis katonakat es a katonakat is hogy mennyire haladnak felfele es kb meddig tudnak elelni bennem. Es jo lett szerencsenkre az eredmeny. En sem hallottam vervetelbol. De ha erdekel eloveszem a papirokat megnezem pontosan hogy mit is mertek es neztek nallam.
Es igen en holnapra nem varom! :) csak picit a tegnapi esett elkeseritett.
Capri , hat nem tudom ha beagyazodas... vagy lehetseges? mert szertkezes utan volt , mondjuk csak a wc.papiron lattam de szep rozsaszin volt. Utanna semmi. En az egyutletre fogom, vagyis nagyon remelem , hogy a miatt vagy hogy persze beagyazodas ! :)
plumeria14
2013-10-05 10:49:56
csillka, maximail,
ti milyen összeférhetetlenségi vizsgálatról beszéltek? Én sehol nem olvastam olyat, hogy ezt vérből is ki lehet mutatni, másrészt nem is igazán tartom megbízhatónak. Ennek a vizsgálatnak az a lényege, hogy ovu környékén együtt vagy a pároddal, majd utána a doki kenetet vesz, megnézi, hogy mennyi sperma van a máhnyaknyákban és hogy az vajon átengedi-e őket, vagyis el tudnak-e jutni a célba. A másik az RH összeférhetetlenség, de annak tudtommal csak a szülésnél van jelentősége, ha az anya rh-, a baba pedig rh+.
szabinka84
2013-10-05 10:07:35
Moha13!igen ez egy másik teszt volt az elözö gabriel ez meg x-epil
szabinka84
2013-10-05 10:03:41
Kedves plumeria!x-epil vot a teszt 25ös.reménykedek hogy tényleg oda tartozom hogy késöbb mutatja ki,menszinek semmi jele,könnyeknek annál inkább:(
capri
2013-10-05 10:02:05
Sziasztok!
Ancsi, sajnálom! Picit szomorkodhatsz most, de aztán fel a fejjel! Jön az új hónap az új petécskével, amelyik csak apára vár! :-) Hidd el, sikerülni fog Neked is!
Szabinka, amiatt ne aggódj, hogy valami bajod lenne. Melyik napon lehetett az ovud tünetek alapján? Amikorra a rendszer tette? Azért legyen szép napod!
Plumeria, azért még ma se tétlenkedjetek, biztos, ami biztos! :-)
Archangel85, gratulálok és egészséges babavárást kívánok. Hosszú várakozás volt... Van görbéd?
Mkinga, az a pici rózsaszínezés akár beágyazódás is lehetett, hm? :-) Szerintem ma már ne, inkább holnap reggeli tesztelj. :-)
Ildibaba, ez a kis visszaesés még belefér.
Amit Szabinkának írtál a méhen kívüliről: én úgy tudom, akkor is pozitív a teszt.
NewHope, megy a drukk. :-)
Virgács
2013-10-05 10:00:03
Sziasztok Lányok!
Ne add fel szabinka!Sőt,semmiképp se idegeskedj.Irany a szabad,tök jó idö van,tereld el a gondolataid.hetvege van.:)
Ha maskor nem szokott ilyen hosszú ciklusod lenni,akkor jelentkezz be a dokihoz,abból baj nem lehet.
én ugy fest éjjel kipihentettem a derékfájást,keddig én màr tesztet se csinálok,semmi...majd a doki okosabbat mond.
Boccs,hogy nevtelenül,telefonon nehéz visszaolvasgatni..Nekem régebben mikor két hetet késett volt hogy kérte a doki,hogy csinaljak tesztet,nehogy méhen kívüli legyen,de csak ennyire emlekszem.Szóval én ebböl arra köverleztettem,hogy kimutatja azt is.
Én irany Szilvasvarad 3 napra,szóval aki csak teheti kövesse példám, kapcsolodjon ki!!!
Virgács
2013-10-05 09:59:57
Sziasztok Lányok!
Ne add fel szabinka!Sőt,semmiképp se idegeskedj.Irany a szabad,tök jó idö van,tereld el a gondolataid.hetvege van.:)
Ha maskor nem szokott ilyen hosszú ciklusod lenni,akkor jelentkezz be a dokihoz,abból baj nem lehet.
én ugy fest éjjel kipihentettem a derékfájást,keddig én màr tesztet se csinálok,semmi...majd a doki okosabbat mond.
Boccs,hogy nevtelenül,telefonon nehéz visszaolvasgatni..Nekem régebben mikor két hetet késett volt hogy kérte a doki,hogy csinaljak tesztet,nehogy méhen kívüli legyen,de csak ennyire emlekszem.Szóval én ebböl arra köverleztettem,hogy kimutatja azt is.
Én irany Szilvasvarad 3 napra,szóval aki csak teheti kövesse példám, kapcsolodjon ki!!!