Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
NewHope
2013-10-08 11:31:30

Monika, igazad van, most hogy visszagondolok az algopyrint csak szoptatás alatt lehetett (szülés után adták a méhösszehúzódásra). Viszont én voltam kb 6 hetesen nagyon lázas és azt mondta a dokim paracetamol tartalmú gyógyszert vegyek be nyugodtan 39fok felett mert a nagy láz károsabb mint bármilyen esetleges mellékhatása a gyogyinak.
Monika5
2013-10-08 11:25:40

Sziasztok,
Múltkor nekem is fájt a fejem (akkor már tudtam, hogy babát várok), szóval én is megnéztem, hogy itthon lévő gyógyszerek közül mit vehetek be. Az algopyrin betegtájékoztatójában az volt írva, hogy terhesség első és utolsó három hónapjában, valamint a szoptatás ideje alatt NEM szabad szedni. Volt még itthon Panadol tablettám (paracetamol tartalmú), aminek a tájékoztatójában az volt írva, hogy terhesség esetén alkalmazás előtt kérdezze meg orvosát, de azt nem tiltották.. Végül én nem vettem be semmi... Viszont, amikor megyek majd orvoshoz én is rákérdezek majd, hogy mit lehet alkalmazni.
NewHope
2013-10-08 10:44:07

capri: algopyrin és paracetamol tartalmú szerek mehetnek.

nem olvastam túl jókat neten az ovutesztes jóslásról, úgyhogy lehet mégsem vágok bele :/
leszakad a derakam... :/
mkinga
2013-10-08 10:19:28

Koszonom a valaszokat , akkor most meg jobban elsulyedtem a sotet tudatlansagba , hogy mi is tortenik bennem...
capri
2013-10-08 10:14:28

Sziasztok!
Mkinga, én amikor szedtem a Duphastont, kicsit nekem is kitolta a mensit, de ennyire nem (pl. szombat este vettem be az utolsót, és hétfőn este/kedd reggel megjött). Ehhez képest Te már régen abbahagytad, szóval szerintem nem amiatt késik.

Gabikap, szívből gratulálok! :-)

Lányok, nekem ma elkezdett fájni a fogam. A fogorvosom nem rendel (keddre kaptam időpontot, ha elmúlik, legfeljebb lemondom). Mit lehet/nem lehet bevenni? A hőm ugyan nem túl biztató, de tudjuk, hogy ez sem jelent túl sokat, szóval hátha...
NewHope
2013-10-08 10:10:35

mkinga: szerintem annak a duphastonnak már ki kellett ürülnie...
Monika5
2013-10-08 09:48:11

Archangel85,
Szerintem orvoshoz nyugodtan elmehetsz, akkor is, ha előtte halvány volt a teszt, mert az is pozitívnak számít. Szerintem nézesd meg magad, mert csak a doki tudja megmondani biztosra, hogy mi történt. Remélem, nincs semmi baj és jól vagytok. Drukkolok neked!

Moha13,
Sajnálom. :( Szurkolok a kivizsgálásokhoz és a kétcsíkosért is.

Pluméria14,
neked is megy a drukk az idegörlő várakozás alatt.

Szép napot mindenkinek!
mkinga
2013-10-08 09:42:03

Lanyok en nem birom mar ezt az egesszet, nem szokott kesni, nagyon ritkan es 1 nap max , most mar 2 napja kesik, leesett a hom is es barnazom de azt nagyon , teszt negativ, szerintetek a Duphaston jatszadozik velem? 10 napig szedtem 2 naponta 10 napig 24.ciklusi napomig. Most mi a fene van?
Moha13
2013-10-08 08:59:40

plumeria14
Szépen alakul.
Én is úgy döntöttem, hogy nem fogok állandóan méricskélni...ovuig mérek, hogy tudjam mikorra ne várjam (vándorol az ovum, legkorábban 12. legkésőbb 16. napon volt eddig) és ennyi...utána néma csend...és várakozás a bármire...
plumeria14
2013-10-08 08:56:10

Sziasztok lányok,
én ma végre elértem a luteálisomra jellemző szintet...egyébként tegnap este eldöntöttem, hogy csütörtökig mérek és utána pihentetem a dolgot...hazautazunk és egy kicsit elegem is lett az ezzel járó stresszből...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!