Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Tegnap délután csináltam egy x-epiles tesztet és szépen látható a két csík(már nem mondható halványnak, mint napokig)de nem lógatós, hanem kazettás volt. Ma reggel nem tudtam megmérni a hőmet, mert 2 órával hamarabb keltem, vagy 4 órát aludtam és egész nap oda voltam. De tegnap este történt egy kis kellemetlenség amivel felbosszantottam magam. Most délután megint csináltam egy tesztet-neve sincs-és nincs második csík-és fáj a hasam alja, mintha meg akarna jönni-(szerintem elvesztettem) :-(
Pedig annyira vártam, hogy szerdára bejelentkeztem dokihoz, hogy kezdje meg a progeszteron pótlást, de lehet, hogy hiába.
Azt hiszem most megbolondulok
jniki82
2013-10-07 15:48:26
Sziasztok!
Már rég jártam erre, és azt hiszem soká is fogok! a hőmérőzést befejeztem ezt a napokban döntöttem el, egy kicsit már beleuntam.Nagyjából képben vagyok magammal lesz ami lesz, még 3 hónap és akkor nekivágok a kivizsgálásoknak!
Moha sajnálom remélem okosabb leszel, ha meglesznek a vizsgálatok és tudom mit érzel!
Azért olvaslak benneteket!
plumeria14
2013-10-07 15:47:25
timcsike0718,
igazad van, a referencia tartomány valóban 0,4-4 között van. Az enyém 1,86 volt tavaly decemberben, nem tudom hogy ezek az értékek mennyire változnak vajon. Az IR-ra semmi nem utalt? Ez hogy került szóba a RK-ban?
timcsike0718
2013-10-07 15:39:06
Plumeria,
Az a legszebb az egészben, hogy ugyanarról a leletről beszélünk. A TSH normál tartománya 0,4-4 ig van. Annak aki nem tervez babát. Ez a belgyógyászatilag jó érték.A két nőgyógyász szerint a 2,8-as az jó érték. Meddőségin derült ki, hogy 1 és 2 között kell lennie de inkább az 1-hez közel. Nekem újra kellett hormonsor és még egy IR vizsgálat is. Hycosyt vittem meg a párom leletét is elfogadták.
timcsike0718
2013-10-07 15:32:54
Newhope,
én is hozzá járok nőgyógyászatra is:) nagyon bírom! Ha minden jól megy, ott is szeretnék szülni, de még nem akarom elkiabálni...
plumeria14
2013-10-07 15:32:49
timcsike0718,
Először is boldog babavárást kívánok Neked!
Van egy-két dolgot, amit nem értek azonban: Voltál hormonsor vizsgálaton és minden értéket rendben találtak, majd a meddőségiben kiderült, hogy nincs rendben a TSH-d és a prolaktin szinted. Hogyhogy csak ott derült ki? A leleteden nem volt feltüntetve a normál tartomány? Vagy ez később változott meg? Nem lehet, hogy a vetélés borította fel a hormon háztartásodat? Az inzulinrezisztenciával kapcsolatban azt olvastam, hogy annak vannak azért tünetei. Neked semmi nem utalt rá?
Abban egyetértek veled, hogy a szép görbe nem jelent semmit, de a különböző vizsgálatoknak azért mégiscsak lehet hinni! Neked mivel kezdték a kivizsgálást a RK-ban?
NewHope
2013-10-07 15:28:30
Archangel: gratulálok! Szerintem normálisak a tüneteid! Igen lehet hogy lassan megy fel a HCG, de ha aggódsz menj dokihoz!
Szabinka: sz@r volt a teszt :D
Timcsike: hasznos tapasztalat! Nekem is a RK-ban született a kislányom, nagyon jókat mondanak a meddőségi osztályról, több ismerősöm is nekik köszönheti a babáját (én nem jártam oda csak sima nőgyógyászatra). Az én dokim az ezen oldalon bemutatott szakértő doki volt. Most máshoz járok mert a szülés kicsit robbantotta a családi kasszát és nem férne bele megint. De nagyon jók voltak összességében.
timcsike0718
2013-10-07 15:14:21
Sziasztok Lányok!
Elmesélem az én storymat nagyvonalakban, remélem tudok vele néhányotoknak segíteni, erőt adni. Egy év próbálkozás után kivizsgálásra adtam a fejem. Kezdtem egy hormonsorral. 3., 21. napi vérvétel. Párom spermatográfos vizsgálaton is volt. Középidőben petenézegetés. Nőgyógyászom szerint minden tökéletes. Hónapok teltek el, produkáltam szebbnél szebb hőgörbéket. Baba sehol. Hycosy vizsgálat következett, minden szuper! Másik nőgyógyász, hormonlelet, szerinte is minden rendben. Februárban pozitív teszt, hurrá!! 7 hetesen vetélés. Nagyon kikészültem, ekkor felkerestem RK klinika meddőségi osztályát, vittem a "tökéletes" leleteimet. Na aztán itt kiderült hogy kb. minden szar amit jónak mondtak. TSH-m 2,8 volt, ezt kellett 2 alá vinni, kaptam gyógyszert. Kiderült, hogy inzulinrezisztens vagyok, arra is kaptam gyógyszert, a prolaktinom közel volt a felső határhoz, erre homeopátiás cseppeket ajánlott a doktor úr. Na és láss csodát 2-3 hónap után pozitív lett a tesztem ismét. Most vagyok a 11. hétben, eddig minden a nagykönyv szerint megy. Óvatosan örülök, várom a genetikai vizsgálatokat, ha ott minden rendben, én leszek a világ legboldogabb embere!
Szóval nem szabad hinni a szép görbéknek, nekem is ez volt, napra pontos menstruációval. Nem jelent semmit! Tessék meddőségi központot felkeresni!
Kira84
2013-10-07 14:59:41
Sziasztok lányok ma így álok...
Archangel85
2013-10-07 14:41:21
Ma reggel szintén halvány 2.csík :) 3 nap 3 halvány pozi teszt.
Csak még nem erősödött. Vajon nem nő olyan gyorsan a hcgm?
Csak van ez az enyhe menzesz görcs, meg ha állok előjön ez a fura derékfájás...nekem menzikor ilyen soha nem szokott lenni.... remélem nemsokára jön egy szép erős, pozitív teszt.:))))
Moha hidd el jó ha elkezded a vizsgálatokat, az már megnyugtatja az ember lányát. :
Tegnap délután csináltam egy x-epiles tesztet és szépen látható a két csík(már nem mondható halványnak, mint napokig)de nem lógatós, hanem kazettás volt. Ma reggel nem tudtam megmérni a hőmet, mert 2 órával hamarabb keltem, vagy 4 órát aludtam és egész nap oda voltam. De tegnap este történt egy kis kellemetlenség amivel felbosszantottam magam. Most délután megint csináltam egy tesztet-neve sincs-és nincs második csík-és fáj a hasam alja, mintha meg akarna jönni-(szerintem elvesztettem) :-(
Pedig annyira vártam, hogy szerdára bejelentkeztem dokihoz, hogy kezdje meg a progeszteron pótlást, de lehet, hogy hiába.
Azt hiszem most megbolondulok