Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Monika5
Drukkolok neked:)Én kedden megyek újból, arra gondoltam, így legalább párom nem maradt le semmiről, mert ma nem tudott elkísérni.
NemHope köszönöm a linket, kicsit botorkáltam rajta. Furcsa egy dolog ez, lehet hogy ennyire elcsúszott volna a peteérésem?Csak hogy 19 és 26 közt nem voltunk együtt párommal. A rendszer 23 napra rakja az ovut, ha ezt nézem nem lehetne pozitív tesztem. Viszont a hőm meg nagyvonalakban semmit se mozgott a 24. nap óta.
Napsugár24, a legfontosabb, hogy ne idegeskedj, elcsépelt, de az biztos, hogy nem segít, tedd amit a doki mond és pihenj. Mást úgy sem tehetsz.
A hétvégén mi is átéltünk aztán mindent. A családban van egy 12 hetes kismama aki elkezdett vérezni, de semmi más probléma nem volt csak pisiléskor vette észre, majd mentőt hívtunk, bevitték, és nemsokára jöttek vissza, hogy jó erős szívhang van, nincs semmi baj.
Remélem neked is a legjobbakat!
Szabinka84
Mi újság a teszteken?:)
Derékfájósoknak:
A derékfájásomra azt mondta ma a doki felfázás lehet. Augmentint írt fel.
Nagyon megnyomkodott, addig nem is fájt semmi,csak azóta
Én meg azt gondoltam a babácska miatt járok pisilni.
NewHope
2013-10-08 15:15:15
Napsugár - feküdj és utrozz! Mást nem tehetsz. Azért számos pozitiv példa is van, nem kell elkeseredni!!! Kislányommal én 3 napig véreztem és mégis megmaradt! Nyáron viszont semmi vér csak nagyon halvány barnázás pici mennyiségű mégis elment. Szóval sajnos kétesélyes, te tedd meg amit tudsz és reménykedj, legyen minden redben!!!! Reménykedjünk hogy csak a mensire "emlékezik" a szervezeted és próbál megjönni de a stramm kis babácska nem hagyja magát!
advisory
2013-10-08 14:53:12
sziasztok
Megjött az eredményem, miszerint túl magas a tesztosteron és a TSH szintem,továbbá alacsony a ösztradiol.
kaptam gyógyszereket, amiket ha megjön kell elkezdenem. De már több, mint 1 hete barnázok, hol jobban hol kevésbé. a hőm katasztrófa, semmire nem tudok következtetni belőle. Mikor kezdjem szerintetek?
Napsugár, ha megjön, és nagyon fáj...:((
Nagyon bízunk benne, h nem lesz semmi gond.
Kövesd az orvos utasítását, és feküdj, ne csinálj semmi megerőltetőt.Szurkolunk a picikédnek, h erős legyen.
mkinga
2013-10-08 14:50:30
Napsugar mult honapban en is igy voltam, 3 pozi teszt , majd elkezdtem barnazni delelott es estere megjott, en a barnazasbol tudtam hogy nem lessz jo vege, pedig en szedtem a progit... a dokim szerint ha elkell menjen elmegy barmit szedhetek...
Szerintem fekudj sokat , pozitivan gondolkozz es foleg szerezd be a gyogyszert amit a dokid mondott vagy hivd fel es kerdezd meg ha beveheted hamarabb az a legegyszerubb es biztonsagosabb!!
Kuldom a pozitiv energiat!!! ;)
napsugar24
2013-10-08 14:18:24
Sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni.
aki már emlékszik rám, az tudja, hogy volt egy jó pár halvány tesztem és holnapra bejelentkeztem az orvoshoz. Ma kipróbáltam a digitális tesztet is-és nagyon szépen kimutatta hogy terhes vagyok. DE sajnos ma reggelre lement a hőm és elkezdtem barnázni-és olyan mensi érzésem van. Lehet hogy elvesztettem. Az orvosomnak írtam, azt mondta azonnal szerezzek be Utrogestan hüvelykapszulát és este 2-t tegyek fel. Most akkor várjak estig-vagy akár már most-nagyon félek hogy elveszítem a babát-nekem kicsit alacsony a progi értékem-14 hónapja várunk rá.
Milyen jele van annak ha elvesztem- :-(
NewHope
2013-10-08 14:01:39
Virgács, nyugi, ez teljesen normális! Még csak megvastagodott nyálkahártyát látni ilyenkor, a bogyó még túl pici! 2 hét múlva már látni lehet majd az embriót is talán lesz szivhang is. Korán mentél, ennyi :) Szedjed a vitamint, pihenj, nyugizz!
Nézegess esetleg uh képeket hétről hétre, ott is látni fogod hogy 6. hét előtti nincs is, vagy semmi sem látszódik.
http://picibaba.hu/pocakkal/ultrahang/4-het-2d-kepek
Itt ezek 6 hetes képek már, megtévesztő! Nekem van 4,5 hetes uh képem is a lányomról egy nagy fekete maszaton egy kis fehér köröcske (kb 0,5mm átmérőjű) látszik halványan. Én sem vagyok türelmes és korán mentem. :D
szabinka84
2013-10-08 14:00:39
Sziasztok!én ma így,menszinek jele sehol!
Monika5
2013-10-08 13:57:13
Virgács,
Sajnos nem a teljes ciklusodban vannak adatok, ezért a görbédből nem látszik, hogy mikor lehetett a peteérésed és az sem, hogy hanyadik DPO-on vagy. Nem vagyok orvos, de szerintem elképzelhető, hogy még nem látszik az ultrahangon, ha túl korai a vizsgálat. Olyanról már sokat hallottam, hogy ürespetezsák látszott csak... és rá egy-két hétre ott volt a baba. Én el akartam ezt az izgalmat kerülni (most azért nem látszik, mert korán mentem, vagy...?), ezért elhatároztam, hogy amennyiben minden okés, nem megyek túl korán az első vizsgálatra. Sajnos ez a várakozás tényleg nagyon nehéz, de drukkolok neked is, hogy mineden rendben legyen. Nekem hétfőn lesz az első vizsgálat (akkor kb. 6-7 héten kell majd legyek), már nagyon várjuk a férjemmel. Kitartást a várakozáshoz, próbáj meg nyugodt maradni és nem sokat aggódni (ezt magamnak is mondhatnám) :)
Virgács
2013-10-08 13:08:27
Sziasztok!
Ma délelőtt a nőgyógyászaton telt...
Viszont nem látott semmit, annyit mondott hogy minden jel arra utal, hogy baba lesz, mert megvastagodott a nyálkahártya.
Aztán hazajöttem, csináltam még egy tesztet , hogy most hülye vagyok-e,vagy mi van. És ez most már rendes kétcsíkos lett.
Ez a 36. napom.
A ciklusaim egész szépen beálltak, 28,35,30,33.
Jövő hét kedden ismét mennem kell, persze emlegette a méhen kívüli terhességet is, és jelezte hogy azt is pozitívnak jelzi a teszt....:(
Nem éppen a türelmességemről vagyok híres...
Azt mondta kezdjek el kismamavitamint szedni, és egyből laborba is elküldött.Szóval keddre annak is meglesz az eredménye.
Segítsetek, hallott valaki hasonló tapasztalatot?
Létezik hogy nem látszik ultrahangon?
capri
2013-10-08 12:58:48
Kira, így már érthető. Akkor nincs okod aggodalomra. Előbb-utóbb meg fog jönni, aztán jöhet az éles hónap. :-) Addig is kitartás!
Orvoshoz vissza kell menned valamikor?
Monika5
Drukkolok neked:)Én kedden megyek újból, arra gondoltam, így legalább párom nem maradt le semmiről, mert ma nem tudott elkísérni.
NemHope köszönöm a linket, kicsit botorkáltam rajta. Furcsa egy dolog ez, lehet hogy ennyire elcsúszott volna a peteérésem?Csak hogy 19 és 26 közt nem voltunk együtt párommal. A rendszer 23 napra rakja az ovut, ha ezt nézem nem lehetne pozitív tesztem. Viszont a hőm meg nagyvonalakban semmit se mozgott a 24. nap óta.
Napsugár24, a legfontosabb, hogy ne idegeskedj, elcsépelt, de az biztos, hogy nem segít, tedd amit a doki mond és pihenj. Mást úgy sem tehetsz.
A hétvégén mi is átéltünk aztán mindent. A családban van egy 12 hetes kismama aki elkezdett vérezni, de semmi más probléma nem volt csak pisiléskor vette észre, majd mentőt hívtunk, bevitték, és nemsokára jöttek vissza, hogy jó erős szívhang van, nincs semmi baj.
Remélem neked is a legjobbakat!
Szabinka84
Mi újság a teszteken?:)
Derékfájósoknak:
A derékfájásomra azt mondta ma a doki felfázás lehet. Augmentint írt fel.
Nagyon megnyomkodott, addig nem is fájt semmi,csak azóta
Én meg azt gondoltam a babácska miatt járok pisilni.