Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon és érdekelne a véleményetek a görbémről. Legutóbbi ciklusom 52 napos volt, sajnos PCO-ban, pajzsmirigy alulműködésben és inzulin rezisztenciában szenvedek. Jövő hónaptól már élesben szeretnénk próbálkozni párommal, eddig inkább a görbe figyelése volt a cél, ill. a gyógyszer hatásának figyelése.
A legutóbbi TSH adatom 0,103 volt. Eddig mindig 2-2,1 volt. :(
Adry03
2013-10-07 20:27:02
Sziasztok !
Én ennyi idő után valahogy már le is mondtam az egészről. Én is már csak rutinból mérek hőt. Újabb vizsgálatokra elmenni főleg lelkierőm nincs. Persze, hiányzik hozzá az idő és a pénz is. Én már régebben belefáradtam ebbe az egész dologba. Már jó ideje úgy vagyok vele, hogy ha lesz akkor lesz, ha + nem akkor nem. Igazából jelenleg mindegy. Próbálom élni az életem és kitölteni azt az esetleges űrt, amit néha érzek, de eddig egészen jól sikerült.
Részemről most így. Kivette az ovumat. Én is így gondoltam. Szerintem még csak most jön.
KatkaManó
2013-10-07 20:06:35
Plumeria , nálam is minden rendben kivéve hogy IR van :(
Nekem se volt tünete csak annyi hogy van túlsúlyom és akármit csináltam nem tudtam fogyni...
mióta szedekrá gyógyszert meg járok dietetikushoz 15kilót fogytam :)
Decemberre van lombik időpontunk de amíg nem áll be az inzulim szintem addig nem vághatunk bele :(
Apróságnak tűnik de annál nagyobb galibát tud okozni...
NewHope
2013-10-07 19:56:26
Esetleg ovu? :) Vagy időben az nem lehetséges?
Nekem most testápolószerű folyásom lett. Az elvileg jó az én értékelésem szerint. Vagy van akinél ez a mensit jelzi? Nekem nem szokott lenni.
plumeria14
2013-10-07 19:45:16
timcsike0718,
köszönöm, bízhatsz bennem :)
Lányok, nem tudom, hogy most mi van, mert ma is olyan ovus "fájdalmat" érzek és ugyanúgy a jobb oldalon. Mi lehet ez?
timcsike0718
2013-10-07 19:06:11
RK-ban, de elvileg kérheted a háziorvosnál is. Ad beutalót úgy még fizetni sem kell érte. Ne hagyd magad lerázni, sok doki azt gondolja hülyeség, meghogy most divatbetegség. Legyél picit erőszakos:)
plumeria14
2013-10-07 17:53:47
timcsike0718,
az IR-t hol csináltattad meg?
timcsike0718
2013-10-07 17:43:57
Plumeria, szerintem pipáld ki ezt is, szánj rá 2 órát. Nem kellemes a cukros lötyi meg a 3 vérvétel de semmiség a hycosy hoz képest:)
plumeria14
2013-10-07 17:18:46
napsugar24,
ne add fel, ne mondj le róla! Ha a baba veletek akar maradni, akkor úgy is lesz, csak higgy benne! Nemsokára szerda, akkor a doki majd biztosabbat tud mondani, addig pedig bírd ki, hogy már nem tesztelsz! Próbálj megnyugodni. Drukkolok neked szerdán!
Timcsike,
Én is néztem az RK-t, mert a nődikom ott is rendel, de azt mondta, hogy az inszemet januárban ő is meg tudja majd csinálni. Ez végül is nem egy „komoly” beavatkozás, ráadásul hormonok nélkül is csinálják, ha van normális peteérés; annyi csak hogy közelebb viszik a katonákat :) De remélem nem lesz már rá szükség!
Az IR vizsgálaton én is gondolkoztam, de aztán letettem róla, mert nem akarok annyira rákattanni, hogy minden vizsgálatot megcsináltatok, amiről csak olvasok.
timcsike0718
2013-10-07 17:11:09
Plumeria, annyi volt, hogy könnyen tudok hízni, ha picit nem figyelek oda a kajára, és voltak pattanásaim. Nincs túlsúlyom, rendszeres mensi, nem vagyok szőrös. Amint elkezdtem a gyógyszert szedni el is múlt az összes ragyám:) Azért választottam az RK-t mert ez magán intézet. Ez nem egy gyár mint a kaáli és társai. Itt Te vagy a fontos nem a mennyiség. Nem beszélve a több hónapos várólistákról.
Új vagyok ezen a fórumon és érdekelne a véleményetek a görbémről. Legutóbbi ciklusom 52 napos volt, sajnos PCO-ban, pajzsmirigy alulműködésben és inzulin rezisztenciában szenvedek. Jövő hónaptól már élesben szeretnénk próbálkozni párommal, eddig inkább a görbe figyelése volt a cél, ill. a gyógyszer hatásának figyelése.
A legutóbbi TSH adatom 0,103 volt. Eddig mindig 2-2,1 volt. :(