Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira - szuper, akkor igy már értem a görbédet és minden rendben van veled tutira! A barátcserjés homeo cseppeket ajánlom neked nekem szépen visszaállitotta a ciklusom. Igen, már lehet próbálkozni a következőtől, az már normális lesz :) (nekem ez a 2. rendes a missed után egyébként,volt egy 35 és egy 29 napos eddig és most 29nél vagyok de az elsőt nem mértem mert tudtam hogy az nem mérveadó és nem akartam torzitani a következő előrejelzéseimet vele).
Kira84
2013-10-08 12:48:09
capri Hát igen én is úgy érzem ,de nem baj mert nekem ez egy gyógyulásos hónap volt.De majd a kövi hónap biztos jobb lesz.
Kira84
2013-10-08 12:46:41
NewHope Igen ez pont egy missed ab os műtét utáni hónapom még augusztus végén volt egy 6 hetes iker terhességem amit elvesztettem,de már nem gondolok rá csak pozitívan állok a dolgokhoz.Igazából most csak azért teszteltem mert megszakitással védekeztünk de biztos akartam lenni hogy nem e van baba.Adoki szerint már a kövi rendes nemvárt után megint pórálkozhatunk...
NewHope
2013-10-08 12:36:35
Kira, elismerésem, türelmes vagy! Mennyi szokott lenni a ciklusod? Vagy ez egy missed ab utáni ciklus? Mert nekem az 35 napos volt, szóval hosszabb az átlagnál, és nem is mértem. Dokim szerint műtét utáni ciklus akár 10 hetesre is kitolódhat, az még normális. Szóval legalább telefonon konzultálj a dokiddal ha ez van amire én gondolok, mert akkor biztosan megnyugtat, még bőven megjöhet, szervezete válogatja hogy mennyi idő kell mire visszaáll a normál működés.
capri
2013-10-08 12:25:59
Kira, sajnálom... Nem akarlak megijeszteni vagy elkeseríteni, de nem lehet, hogy nem volt ovud? A ciklus elején elég sokáig nem mértél, és ha ott is 36,4-36,6 körül volt esetleg a hőd, akkor nincs alacsonyabb és magasabb hőjű szakasz. Mennyi szokott lenni az alaphőd, illetve a luteálisban a hőd?
Kira84
2013-10-08 12:18:51
Hát lányok én ma csináltam tesztet de negatív,viszont még mindig nem jött meg.A héten várok még és ha addig sem jön meg elmegyek a dokihoz.Ma így álok.
Gabikap
2013-10-08 11:44:10
Köszi szépen mindenkinek!
Csillka, tényleg hasonlít a görbénk. Drukkolok Neked IS!
Monika5
2013-10-08 11:40:35
Capri,
Esetleg nincs a közeledben egy gyógyszertár? Ott talán meg tudnád érdeklődni a gyógyszerésztől. Remélem, nem lesz rá szükséged. Jobbulást! :)
Monika5
2013-10-08 11:38:26
NewHope,
Nekem gyakorlati tapasztalatom ugyan nincsen, és orvos sem vagyok, csak erre emlékeztem, mert múlt héten kellett megnéznem. :) Az biztos, hogy láz esetén muszáj beavatkozni. Nekem szerencsére "csak" a fejem fájt egyik este, és azzal nagy sokára el tudtam aludni. De mindenképpen megkérdezem az orvosom is (főleg mert külföldön élek és az itteni gyógyszerek közül mit lehet majd). Szép napot! :)
capri
2013-10-08 11:34:18
Köszi az eddigi válaszokat! (Ha esetleg valakinek még van javaslata, azt is szívesen fogadom.)
Nem nagyon szeretnék bevenni én sem semmit, egyelőre nem is olyan durva a fogfájás (sőt, kicsit talán már jobb is), inkább csak vészhelyzet esetére érdeklődöm (már előre). :-)