Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Monika5
2013-10-09 08:03:46

Sziasztok,
Jó reggelt. Sajnos az éjjel nekem nem telt valami jól. :( Éjfél körül a psisilésnél észre vettem a wc papíron egy kis véres nyákszerűséget. Rá egy órára már vmivel több volt és nem annyira nyákszerű. Ezek után nem aludtam valami sokat, éjjel már nem is mertem nézegetni. Görcsölni nem görcsöltem, de voltak kellemetlen méh-összehuzódásaim és fekve is szédelegtem.Reggel szerencsére tiszta tisztasági fogadott, a hőm is fent van (ennyi alvás ellenére is) és a teszt, amit csináltam, nagyon erős pozi lett reggel. szóval reménykedem, hogy nincs baj. Viszont így már nem várom ki a hétfői első vizsgálatot, ma megpróbálok soron kívűl bejutni a nőgyógyászomhoz. Szép napot!
mkinga
2013-10-09 08:02:47

Dia , igen majd kiugrottam a borombol en is reggel 4 kor , ennyire soha nem orultem neki :D en is 5.nap kezdem a kurat . te hogy szeded? kaptal Duphastont is ?
Dia1984
2013-10-09 07:56:33

Szép jó reggelt Lányok!

Olyan aktív lett a fórum, alig lehet visszaolvasni a hozzászólásokat! :) Egyrészt örülök, hogy ennyien támogatjuk egymást, másrészt rossz látni, hogy mennyiünknek nem jön a babóca...

arachnoidea - együtt haladunk ebben a ciklusban. Remélem mindkettőnknek hasonlóan fog alakulni, mondjuk zebrás teszttel a végén! :D

Ildibaba - tényleg szépen alakul a görbéd, remélem így is marad!

Szabinka - jajjj, ne csigázz tovább minket!! Annyira várom, hogy mikor mutatja meg magát a szégyenlős babócád!

mkinga - 1 hete még én is úgy voltam (49 napos ciklusom volt), hogy ha nincs baba, akkor miért nem jön meg? És vasárnap majd' kiugrottam a bőrömből, amikor megjött. Örülök,. hogy nálad is rendeződött a dolog!

Szilvia - ez szerintem tuti ovu volt. Teszteltél? Mit mutatott?

Moha - nagyon örülök, hogy már jobban érzed magad! Tudod, csak pozitívan! :D

Virgács - kíváncsian várom, hogy mi lesz a vége...

Capri - jó meetingezést, megy a drukk! :)

Én holnap kezdem a Closty-kúrát. Remélem használni fog!
Ma így állok:
capri
2013-10-09 07:43:39

Sziasztok!
Én ma céges meetingre megyek, így a következő 3 napban kevesebbet leszek, majd esténként visszaolvasok. Amúgy is izgalmasak lesznek ezek a napok... Drukkoljatok légyszi! :-)
Én is drukkolok mindenkinek! :-)
mkinga
2013-10-09 07:38:55

Moha , koszonom szepen , epp ideje volt , hogy rend legyen mar egyszer :D .
En is orulok neked, hogy jobban vagy!!
Meglatjatok lassan mindenki 2 csikos lessz ;)
kbettina
2013-10-09 07:35:05

Hello! Rohanok de megmutatom a görbém! Ez vmi vicc... Úgy döntöttem elmegyek dokihoz.nincs itt véletlen vki aki szekszárdra jár?
Virgács
2013-10-09 07:33:06

Sziasztok!

Megkezdtem az egyhetes kényszerpihenőmet...A házidoki tegnapra nem volt hajlandó táppénzt adni, csak ha kifekszem a felfázást, és egy hét múlva labor után megyek vissza érte.
Igaza is van.
Bolond vagyok, hogy dolgozni akartam menni ezzel a derékfájással, még akkor is ha megzöldülök itthon.

Anyukám tegnap elmesélte,( mikor mondtam neki, hogy semmit se láttak ultrahangon) hogy engem mikor várt 3 hónaposan láttak először ultrahangon, mert hátrahajló méhe van. És ráfogták, hogy mert rendszertelen a ciklusa.:)

Mindenkinek szép napot!

Új nap új remények!Nem is írok neveket, mert ez mindenkire vonatkozik!
Moha13
2013-10-09 07:08:19

mkinga
Örülök, hogy végre "rend" van Nálad...:)

Szilvia
Ez igazán feltörekvő görbe...:D

Én az elején.,..és már kicsit jobban vagyok...
Szilvia1980
2013-10-09 07:06:44

Jó reggelt!

Ma így állok...
mkinga
2013-10-09 06:48:41

Szabinka nekem ma reggel 4kor megjott :D en orulok neki , kezdhetem a kezelest,
Ha az utolso teszted pozi akkor csak jora gondolj, ha meg az utolsoak negativak... nem akarlak elkeseriteni de , mivel en mar ateltem azt a situt... nekem mensi lett, de ahanyan vagyunk annyi felek!!! szep jo reggelt mindenkinek!!!!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!