Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tegnap este rózsaszínes folyásom volt. Ma már rózsaszínes narancssárgás. :( A reggeli tesztemen semmi nem látszódótt. Félek...mi történik?
Orvoshoz semmehetek így,hogy volt halvány tesztem!?! Még ilyen folyást soha életemben nem tapasztaltam.
Ildibaba81
2013-10-08 07:05:27
jo reggelt.
En ma igy allok...O(∩_∩)
mkinga
2013-10-08 06:59:47
Lanyok en ma igy, barnazgatas , hasgorcs de meg semmi sehol, pedig nagyon varom , hogy kezdodjon mar el a kovetkezo ciklusom...
szabinka84
2013-10-08 06:18:42
Jó reggelt!Én ma így állok!
KatkaManó
2013-10-08 05:53:49
Maximail, aranyos vagy köszönöm de az IR kívül sajnos a férjemnél is van gond szóval csak a lombik marad.
Nem ismerem azt a csoportot de megfogom nézni. Köszike :)
Én egy magán dokihoz járok szerencsére elégedett vagyok vele.
az IR nél szerintem a diéta a legnagyobb kihívás nem feltétlenül a doki...
maximail
2013-10-07 22:40:38
Akinek IR-e, vagy IR gyanúja van, nézze meg ezt a facebook csoportot. Itt amúgy a MensMentist ajánlják sokan, ők kimondottan a PCOS-re és az IR-re szakosodtak, és külön foglalkoznak azokkal is, akik teherbe szeretnének esni!
Lányok!
Próbállak visszaolvasni Benneteket! Nagyon-nagyon aktív a csapat :))
Nagyon tetszik, és egyetértek Luciffer73 véleményével. Csak pozitívan!!! Ahogy képesek vagyunk bevonzani a jót, sajnos ugyanúgy a rosszat is. Ha folyton orvosról orvosra, vizsgálatról vizsgálatra járunk, valahol biztosan találnak valamit. Akkor elindul a bogár: "ajaj, valami baj van velem". Ez pedig azonnal negatív energia, amit sikeresen magunkba táplálunk. Én ebben hiszek!
Szerencsémre én nagyon jó nőgyógyászokat fogtam ki eddig. Az eddigi orvosom - akinél sajnos szülni már nem lehet - és a mostani, aki a vetélésig kezelt azt vallják, hogy láthatóan minden rendben, így türelem. Bármilyen nehéz, de TÜRELEM! Én azon agyalok mostanában, hogy a 9 hetesen történt vetélésem hátterében az is lehet, hogy én nem akartam elhinni, hogy könnyedén teherbe tudok esni. 35 évesen kapok hideget-meleget kollégáktól, hogy húúú a Te korodban, első gyerek ... + a média és lásd megfeleltem neki??? Na, ezt a hibát másodszor nem fogom elkövetni !!!!!
Bocsánat, hogy túl hosszúra nyúltam, de valahogy kikívánkozott belőlem.
Jó, hogy itt gondolataink szabadon repülhetnek, és nem a párunkat, meg a családot készítjük ki agyalásainkkal :))
Hajrá! Gólyákra fel!
HHKata
2013-10-07 20:45:07
Maximail!
Nem ismerem azt a PCO-s oldalt. :)
Én a SOTE 1-be járok, az endo dokim Sz.Gábor.
maximail
2013-10-07 20:41:11
HHKata!
Üdv itt! AZ előző kérdéseim hozzád is szóltak! :-)
maximail
2013-10-07 20:40:24
KatkaManó!
Nem akarok beleszólni, de szerintem ne vágjatok bele a lombikba, ha az IR-en kívül más gond nincs. Ha az inzulinod rendeződik, akkor jöhet a baba is magától!!
Orvoshoz semmehetek így,hogy volt halvány tesztem!?! Még ilyen folyást soha életemben nem tapasztaltam.