Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
szabinka84
2013-10-09 06:22:38

mkinga!nekem se jön meg,menszi sehol 2 teszt negatív 1 teszt halvány pozitiv nem tudom mi lehet a baj,de ezt a hetet megvárom és irány az orvos szerintem
szabinka84
2013-10-09 06:19:42

Jó reggelt!én ma így!szép napot mindenkinek!
Ildibaba81
2013-10-09 05:39:05

sziasztok!

Eddig igy allok... egesz szepen alakul a dololg... :)
arachnoidea
2013-10-08 19:54:37

Sziasztok Lányok!

Visszaolvastalak benneteket szombatig visszamenőleg!
Mindenkinek nagyon nagyon drukkolok azoknak is aki még ovu előtt vannak azoknak is akik két csíkoskák és halványak és azoknak is akik még nem teszteltek szóval mindannyiótoknak!
Nekem kellet ez a pár nap, hogy lelkileg összeszedjem magam. Október 17-én megyek Uh ra épp a középidőben remélem rajtam kívül az orvos is ott lesz. Én most így állok
mkinga
2013-10-08 19:20:48

miert nem jon mar meg? :(( kevesebbet barnazom es tesztem is negativ :(((
luciffer73
2013-10-08 19:16:20

Sziasztok!
Végig olvastam mindenkit, aki reggel óta írt (mármint utánam)...tényleg kitartás mindenkinek...higgyétek el, nagyon szurkolok mindenkinek.
Aki barnázik, de pozitív volt, annak azt üzenem (saját tapasztalat), hogy én 1, 1 és fél hónapos terhes voltam a lányommal, és még mindig volt havira utaló fájás, sőt rózsaszín folyás. A doki azt mondta, hogy jól látom azért rózsaszín, mert véres, és azért görcsölök, mert el van vékonyodva a méhfalam, tehát vetélésre vagyok hajlamos. Felírt egy gyógyszert, amit aztán három hónapos terhességig kellett szednem. Szigorú fekvés, munka nulla. A lényeg, hogy bár koraszülött volt, de most már 18 éves elmúlt. Kevesebbet gondoljatok a rosszra. Nektek is szigorú fekvés, de halál komolyan!!!!!
Hiszek a gondolat erejében!!! Ha valaki túl sokat agyal a rossz dolgokon, az sajnos előbb-utóbb be is jön. Viszont ugyanez vonatkozik a jóra...vagy inkább ne is gondoljatok semmire....éljetek úgy, ahogy eddig tettétek...az bevált. Nem?
...vasárnap óta iszonyatosan sűrűn járok wc-re, és a köldököm alatt fájdogál a hasam, meg néha mintha a fészkem is fájna. Nem is merek semmire gondolni...! Fel nem fáztam, viszont ahhoz meg szerintem túl korán van, hogy ezért járnék sokat pisilni...tehát folytatom a napjaim és nem gondolok semmire...eddig ez nekem is bejött :)))
szabinka84
2013-10-08 16:34:08

Tesztet szombat óta nem csináltam
NewHope
2013-10-08 16:21:56

Virgács, erről csak annyit tudok mondani hogy eddig 2x sikerült teherbe esnem és mind 2x peteérés előtt 5-6 nappal voltunk utoljára együtt és utána kb 1 héttel. Szóval kitartóak a katonák vagy nem tudom, nálatok sincs kizárva :)
Monika5
2013-10-08 16:13:30

napsugár24,
Tapasztalatom (szerencsére) nincs ez ügyben, de szerintem is pihenj sokat és kövesd az orvosod tanácsait. Nagyo drukkolok, hogy minden jól alakuljon.
Monika5
2013-10-08 16:09:10

Virgács,
Először is köszönöm a drukkolást! :) Látod ebben is van vmi jó, legalább a párod is veled tud lenni a vizsgálatnál. :) Én is drukkolok neked/nektek. :)

A derékfájás elég érdekes dolog. Nekem is van, mikor mennyire, de én úgy tudom, hogy ez normális a terhesség alatt, az elején a hormonok miatt (tágul a medence, stb.), később pedig a megváltozott testartás, sulypont okozza. A pisilést pedig az elején szintén a hormonok nagyobb üzembe kapcsolják a vesék működését, később meg már a baba nyomja a hólyagot és azért. Több várandós forumon olvastam, hogy ezek a tünetek másoknál is voltak, szóval nem hiszem, hogy mindenki felfázott... Persze azt nem mondtam, hogy te esetleg nem jártál úgy. Mindenesettre jobbulást! Keddre pedig szórítok.:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!