Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csillka
2013-10-08 08:51:56

Gabikap

Gratulálok, a legjobbakat kívánom!
Reményt adtál nekem is, mivel tegnap leesett a hőm, és már az éjszaka vártam, hogy na megjön, megjön, eddig semmi. Hasonlít a görbénk :D Bárcsak én is... :S
luciffer73
2013-10-08 08:45:58

Gabi nagyon gratulálok neked, nektek (mert azért a párodnak is köze volt hozzá :)))!!!!!
NewHope
2013-10-08 08:45:22

Gabikap, nőgyógyász: ha nincs semmi panaszod (furcsa folyás, barnázás, görcsök, vészes hányás) akkor ráérsz a 6-8. hét között menni addig sajnos nem sok mindent látni amúgy sem, viszont akkor már lesz szivhang. :)
NewHope
2013-10-08 08:43:26

Gabikap: gratulálok és nem semmi hogy már 30. napon ilyen szép erőset teszteltél! :)
NewHope
2013-10-08 08:42:03

Jó reggelt! Nekem még sosem volt ilyen szép egyenesre beállt hőm a luteálisban... Tegnap óta krémes folyás, és már pár napja szurkálás, hasfájás, mell érzékenység társul hozzá. Beirtam az adataim a fertility friendre is és ott azt javasolja 18. dpo-on teszteljek először. Az baromi messze vaaan! Elkezdtem ovutesztelni jóslónak - csinálta valaki? Azt kell figyelni hogy napól napra erősödik-e? Most kb feleolyan erős volt reggel a tesztcsik mint a kontroll csik.
Moha13
2013-10-08 08:32:35

Gabikap
Gratulálok!
Légy szíves írj a reményhozó fórumba is, köszi!
https://tervezettbaba.hu/forum/mindenfele/1-terhesgorbe-2-eletkor-probalkozos-honapok-szama-3-barmi-amit-a-gorbe-feltoltoje-el-szeretne-mondani-hozzaszolasok-kizarva
Szilvia1980
2013-10-08 08:27:24

Gabikap

GRATULÁLOK! Jo egeszséget es kellemes babavárást! :)
Gabikap
2013-10-08 08:23:39

Sziasztok!

Eddig csak olvasgattalak benneteket és figyeltem a saját görbémet és próbáltam okos lenni belőle illetve a bejegyzésekből. Képzeljétek ma reggel teszteltem és 1-2 másodperc alatt (3-5 perc a várakozási idő a doboz szerint) masszív két csíkos lett :-)
Megvolt néhány előjel (megnőttek a cickók, nem jöttek ki a mensi előtti szokásos helyen a pattanások), de nem mertem reménykedni a tesztig. Mikorra jelentkezzek be szerintetek a nőgyógyászhoz?
Mindenkinek kitartást kívánok, nektek is össze fog jönni!!!!!

Gabi
Szilvia1980
2013-10-08 07:46:39

Sziasztok!

Én ma így, remélem innen már csak felfelé...)
luciffer73
2013-10-08 07:42:32

Sziasztok!
Foglaljátok el magatokat...túl sokat agyaltok...kössetek, billiárdozzatok, sétáljatok, olvassatok...
Nyugi mindenkinek!!!!
Nekem alhasi fájásom van már második napja...konkrétan a méhem fáj...de olyan furán...mellfeszülés...a bejelölt ovu előtti napon sex...
Sajnos utána semmi nem volt...hülyén jöttek ki a dolgok...no mindegy.
És én ma így nézek ki

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!