Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Képzeljétek kislányom azt mondja most este öltözésnél: "Anya te lázos vagy!" Megmértük a hőmet és 37,1. A mindenit miket érez ez a gyerek! :) Tökre örülnék ha reggelre is ennyi maradna :))
Monika köszi a görbét! Még annyit hogy mikor teszteltél először pozit? Statisztikázok itt magamban :D
Virgács
2013-10-09 18:28:57
Sziasztok!
Egy kis pihengetés után győztem visszaolvasni az eseményeket.
Az biztos hogy mindenki más és más.Mindenki éljen úgy ahogy a legjobban érzi magát.
Az is biztos nem szabad elfelejteni élni sem.
Monika5
Nagy nagy gratula nektek!vigyázz magatokra:)
Milyen tüneteid vannak?:)
Monika5
2013-10-09 17:24:38
Köszönöm lányok!:)
Eddig is próbáltam nyugodt maradni, de most sokkal jobb, hogy egy orvos mondta, hogy minden rendben és hogy láttuk. :) Szóval tényleg megpróbálok pihizni és beveszem a bogyókat. :)
mkinga,
elhiszem és nagyon sajnálom, ami veled történt. :(
Viszont elmesélem neked és másoknak is, aki hasonlót élt ált: van egy barátnőm, aki 3. vetélése után adott életet a lányának, aztán a kisfia előtt is volt neki még egy. :( A fiával végig kellett feküdnie az egész terhességét, de a végére 2 egészséges gyermek édesanyja lett. :) Ő rajta kívűl is van más ismerősőm, akinek sajnos az első baba elmet,de azóta már boldog anyukák! Szóval mindenkinek sok kitartás és erőt kívánok!:)
NewHope
Csatolom a görbém. A reményhozóba is beteszem a 12.hét után.
szabinka84
2013-10-09 17:00:19
Én ma igy!
mkinga
2013-10-09 16:50:19
Monika gratulalok es sok sok egeszseget kivanok nektek.
En ateltem sajnos augusztusban azt hogy 3 pozi teszt utan , kis verezgetes, felszaladtunk az ugyeletre es elottem egy kismami jott ki akinek szep pocakja volt es a doki kezetfogott vele , gratulalt es elkoszontek...en meg bementem utanna es a doki kozolte , hogy nem lat semmit.... Nem tudom elmondani mit erztem...
maximail
2013-10-09 16:46:54
Plumeria!
Mintha csak én modntam volna. Én is nagyon megtervezetem eddig mindent az életemben, bár én nem tartom keménynek magam. De én sem nagyin jövök már a fórumba, és a hőmet sem mérem, mert csak becsavarodok tőle. Én is most vagyok ott, hogy belefáradtam ebbe az egészeb. Nem azt mondom, hogy feladom, csak hogy pihentetem.
NewHope
2013-10-09 16:46:41
Mónika, ez szuper, gratulálok! Betennéd újra a görbédet, nem tudom megtalálni? :)
Archangel85
2013-10-09 16:46:19
mkinga!!! Ez nagyon szép!!!!
Archangel85
2013-10-09 16:45:58
Mónika gratulálunk, szorítottam értetek!!! Most már nyugodj meg, és pihenj nagyon nagyon sokat!!!! :)
plumeria14
2013-10-09 16:39:22
Lányok,
próbáljunk meg egy kicsit nyitottabbak és elfogadóbbak lenni a másik érzéseivel, gondolataival szemben...tényleg mindenki más, de valóban egy célért küzdünk...nem baj az, ha ezt nem egyformán tesszük, a lényeg ugyanaz...mindannyian bízunk és reméljük, hogy hamarosan összejön nekünk is...rögös az oda vezető út, néha megbotlunk egy-egy kőben, de felállunk és tovább megyünk, mert tudjuk, hogy az út végén egy csoda vár ránk és ebben nagyon hiszek! Ha most itt lennétek, kérnék egy csoportos ölelést, hogy ezzel is erőt adjunk egymásnak ahhoz az életszakaszhoz, amelyben éppen vagyunk...
Mindenkinek sok sikert kívánok az úthoz, a célban találkozunk :)
Monika köszi a görbét! Még annyit hogy mikor teszteltél először pozit? Statisztikázok itt magamban :D