Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
kbettina,
Szerintem is nyugodtan menj el ez ügyben is szakrendelésre. Nekik is kötelességük a vizsgálatokat előírni és foglalkozni veled. Nem tudom, hogy pontosan mi a menete, de úgy tudom, hogy sokszor a férfiaknál kezdik a vizsgálódást, mert ha náluk van a gond az nagyon hamar kiderül. Nekik andrológus szakrendelésre kell menni, ahol egy minta leadásából és egy orvosi fizikális ellenőrzésből áll a dolog. A nőknél pedig, ha jól tudom első körben hormonvizsgálattal kezdik a ciklus 3-6 napján és a 21. nap körül vett vérből. De az orvos biztos elmondja majd, hogy ő mit javasol. Szerintem nem csak magánrendelésen lehet kifogni normális orvost, remélem szerencséd lesz. Sok sikert! :)
kbettina
2013-10-10 13:57:17
Köszi! :)
Hát még jó hogy nem Pesten élek :) :) Nekem itt vidéken ez is rengeteg.Eddig mindig bármi volt, szakrendelésre jártam.De csak rákszűrés, foggátló, stb.. ilyen általános dolgok voltak.De ha elmegyek és azt mondom hogy nem sikerül a teherbe esés, akkor vajon megkezdik a vizsgálatokat?
Hát nagyon izgulok a holnap miatt. Szerintem a legrosszabb a tudatlanság.Valami nem jó nálam, ezt érzem egy ideje, és azt se tartom rendben valónak, hogy ilyen sok idő után se jött még a picikém.
Virgács
2013-10-10 13:52:15
Kbettina,mindenkepp keress fel szakrendelőt,ha nem teheted meg,hogy maganrendelesre jarj.nekem eddig két orvosom volt,mindkettö magánkéntés szakrendelöben is fogadott.volt hogy nekem is muszaj volt a szakrendelöbe mennem,de egyik se bànt másképp velem emiatt.persze ez lehet orvosa válogatja.de emiatt semmiképp se halogasd az orvoshoz menetelt.
Ha nem vagy jól,lehet a babóca elött meg kellene gyogyulnod.szoritok.hogy kiderüljön a baj,hamar meggyogyulj és utána teljesen egészségesen bele tudjatok vagni a babaprojektbe.
Egyebkent a 7-8 ezer jó ár,én 13-at fizetek egy szűrésért,igaz Pesten.
kbettina
2013-10-10 13:38:42
Sziasztok!
Gratulálok a két csikosoknak! :) Szurkolok az ovu előtt állóknak, és ízgulok hogy a hők magasan maradjanak.:)
Kérlek szorítsatok értem is!Már múlt hét óta rosszul voltam.Hasmenés, szédülés, súlycsökkenés és hasonlók.Ezek folyton vissza térnek már 1-2 hónapja.ELmentem házi dokihoz, és elküldött laborba.Pajzsmirigy probléma is felmerűlt a gondolataiban.Holnap kell az eredményeimért telefonálnom.Én tudom hogy nem jó ha kiderülne hogy esetleg pajzsmirigy gondom van, de én örülnék, mert az egy ok arra hogy esetleg miért nem sikerült már oly rég óta a baba.Bízom benne tehát hogy a vérvizsgálat kimutat valamit.
Továbbá, utána érdeklődtem, és kb. 8-9 ezer egy magánrendelésen történő nőgyógyászati vizsgálat.Ez nekem jelenleg rengeteg.Szerintetek érdemes lenne egy sima szakrendelésre elmennem?? foglalkoznának ott is velem?Mikkel kezdik a vizsgálódást ilyen esetekben?
Valahová lépni akarok, nem akarok tovább egy helyben topogni.
A görbém is szánalmas.Ráadásul a sok gyengélkedésem miatt nem is igen tudtunk együtt lenni.29,3,7.én voltunk csak együtt ebben a ciklusban.Talán ma este össze tudom magam szedni egy összebújásra, de lehet hogy apa lesz túl fáradt, mert mostanság itthon is mindent ő csinál,mig én az ágyat nyomom, és utána meg délutánra megy melózni.Szegénykém.. :(
Minden hozzászólást szívesen fogadnék! :)
Monika5
2013-10-10 13:05:22
Beírom, hátha valakinek jól jön az infó:
Azt olvastam, hogy a füge fogyasztása(aszalt is jó) nagyon jótékony hatással van a férfiak nemiszervére (pl. cink tartalma növelheti a spermiumok számát).Ezen felül is számos jótékony hatása van (pl.:emésztés segítése, gyulladás csökkentése), ami akár nekünk nőknek is jól jöhet. :)
Monika5
2013-10-10 12:39:44
Sziasztok lányok!
Először is köszönöm a kedves sorokat és jókívánságokat!:) Kicsit hosszú leszek, mert megpróbálok mindenkinek válaszolni, ill. reagálni. :)
Virgács,
Tüneteim: A beágyazodás környékén azt éreztem, hogy a méhem érzékeny. Mellette az elején egyik napra sok pattanás lett a hátom, ami hamar elmúlt.Aztán kb. 1 hétig nagyon fájt a mellem és utána jött a derékfájás. Ez a kettő azóta is van (felváltva, és/vagy egyszerre), de a derekam már nem fáj annyit és nem olyan intenzíven. Illetve krémes fehér folyásom volt. Azt vettem még észre, hogy gyorsabban elfáradok és néha megszédülök pár pillanatra (főlleg olyan napokon, ha kint borús az idő). Az új dolog ez a pecsételgetés/vérezgetés, amit szívesen kihagytam volna... :(Hányingerem még nincsen.
NewHope:
szeptember 26-án teszteltem, egy facelle 25-ös teszttel, ami erős pozitívat mutatott. 24-ére nem vártam (egyébként azon a napon volt a párommal a 11 éves évfordulónk :)) , akkor nem teszteltem, mert csütörtökön mentem vissza a pajzsmirigy eredményeim megbeszélni a dokimhoz és friss eredményt akartam. Továbbá nem akartam túl korán tesztelni (és azon is izgulni), de a derékfájás miatt szinte biztos voltam már benne akkor is (sosem szokott fájni a derekam).
Dzsudzsa,
Igen, nehéz helyzet volt, mert a vizsgáló ajtaja kicsit nyitva volt és mellette ültünk...olyan volt,mintha mellette álltam volna, annyira hallatszott... de megpróbálom elfelejteni ezt a fájdalmas érzést és a pihenésre koncentrálni és optimistán gondolni a következőkre... :) Neked is mielőbbi babásodást kívánok, és tuti minden rendben lesz majd.
szabinka84,
Izgatottan várom, hogy a HCG-hormonod elérje a megfelelő szintet, mert nálad másról nem is lehet szó. :) Nagyon drukkolok. :)
Dia1984: köszönöm, igyekszem minden negatív dolgot kizárni és sokat pihenni.
arachnoidea
2013-10-10 11:11:58
Én ma így...
Virgács
2013-10-10 10:53:28
NewHop az én ovumból ne statisztikázz:)Nem tudom mi alapján rakja a 25. napra.Ahogy egyre hosszabb a ciklusom úgy tolja kijjebb. Csak a hónap felétől kezdtem mérni, gondolom azért.
Minden esetre nem lehetett 25.én mert a kiskatonák csak a 19 és a 26. napon indultak csatába.:)Meg már a 30. napon volt halvány csíkos tesztem.Átlag 30 napos ciklusaim vannak, így még inkább fura lenne.Már csak akkor kezdtem mérni a hőt, mikor végigcsatáztuk a legtermékenyebb időszakot:)
(Illetve akkor még azt dobta ki a rendszer)
Sztem a 19 napon lehetett, de ovu tesztet még sosem csináltam.
Remélem hamarosan tőled is jó híreket hallunk:)
Szabinka84 továbbra is szép csíkot húzol:)Izgulok érted nagyon:)
Dia1984 Bizakodni mindig kell!
Dia1984
2013-10-10 10:47:39
Moha
Mi 16. hónapja próbálkozunk. Sajnos az utóbbi néhány hónapban kicsit megkergült a ciklusom, amire Merckformint szedek. (Ez szerencsére a fogyásban is segít - sajnos van miből, és egy kis diétával az elmúlt 1,5 hónapban sikerült is 8kg-ot fogyni.)
Teljes hormonprofil vizsgálatom volt, ami alapján minden oké. Majd UH-val nézett többször a doki, de sajnos nincs PÉ. Ezért lett megfordítva a sorrend: minden további vizsgálat helyett Closty-kúra. Most kezdem, jövő héten szerdán/csütörtökön kell UH-ra mennem. Remélem szép, nagy és érett peté(ke)t fog látni. És ekkor fogok időpontot kérni Apa részére is. Biztos ami biztos, azért őt is nézzék meg. Aztán majd meglátjuk!
Nagyon-nagyon bizakodó vagyok! Lehet ennyire azért nem kellene beleélnem magamat, de most úgy érzem, hogy 1-2 hónapon belül sierülni fog!!!
Lillz
2013-10-10 10:36:04
Igazad van NewHope, de azért a progi miatt csak felfele kene már hogy induljon nem? Ovuteszt szerint 6-7-e korul volt ovum. Elegge stagnal a dolog. Probalom a Te meglatasod szerint felfogni :)
Szerintem is nyugodtan menj el ez ügyben is szakrendelésre. Nekik is kötelességük a vizsgálatokat előírni és foglalkozni veled. Nem tudom, hogy pontosan mi a menete, de úgy tudom, hogy sokszor a férfiaknál kezdik a vizsgálódást, mert ha náluk van a gond az nagyon hamar kiderül. Nekik andrológus szakrendelésre kell menni, ahol egy minta leadásából és egy orvosi fizikális ellenőrzésből áll a dolog. A nőknél pedig, ha jól tudom első körben hormonvizsgálattal kezdik a ciklus 3-6 napján és a 21. nap körül vett vérből. De az orvos biztos elmondja majd, hogy ő mit javasol. Szerintem nem csak magánrendelésen lehet kifogni normális orvost, remélem szerencséd lesz. Sok sikert! :)