Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Monika5
2013-10-09 16:36:23

Viszont volt egy fájdalmas esemény is... Mielőtt behívott volna azorvos kellett vizeletet adnom. Ott tapasztaltam, hogy az eddig pár csepp vérezgetés, jóval erősebb lett. A méhem is eléggé fájt és összehuzódott. Szóval vártunk, közben már az is megfordult a fejemben, hogy már késő... Mielőtt közvetlenül behívnak az orvoshoz egy másik helyre át kell ülni. Ott viszont mellettünk volt egy vizsgáló, ahol éppen egy kismamát vizsgálhattak, mert kihallatszott a baba szívverése... Előtte nem sírtam (még éjjel sem), de ott eltört a mécses... hihetetlen fájdalmas volt hallgatni más babájának a szívhangját, miközben... A férjem aranyos volt, és én is megpróbáltam összeszedni magam mielőtt behív a doki... szerencsére nem lett gond, de ezt kint még nem tudhattam biztosra. Ezt az érzést viszont nem kívánom senkinek, amit akkor ott megéltem...
Monika5
2013-10-09 16:22:00

Sziasztok!
Túl vagyunk a vizsgálaton. Nagyon aranyosak voltak szinte egyből behívtak, amikor meg tudták miről van szó. A doktornőmet ugyan helyettesítették, de a helyette lévő orvos is nagyon emberi volt.
A lényeg, hogy eddig minden rendben, láttuk a kicsit és azt is ahogy pulzál a pici szíve... :)Kaptunk is egy képet,amin kb. egy "bab" látszik. Viszont azért sem volt hiábaló menni, mert vettek vért, stb. és az orvos írt fel progeszteron tabletátt is, amiből este és reggel kell bevennem. Hétfőn pedig vissza kell mennem -a már korábban egyeztett időpontomra az saját doktornőmhöz- és addigra az vérvétel eredménye is meg lesznek. Köszönöm mindenkinek, aki drukkolt nekem/nekünk. :)
Dia1984
2013-10-09 15:56:37

:'(
mkinga
2013-10-09 15:45:33

Arhangel ez aranyos volt :)

Most kuldok egy idezetet amit az en kis babocamrol gondolok amikor majd eljon hozzank is!!

" Én mindig Hozzád készültem...Ismerlek attól fogva, hogy beköltözött szívedbe a vágy, mikor még csak egy apró sóhaj voltam a lelkedben, egy arctalan emberke. Már akkor Hozzád tartoztam és Te hozzám tartoztál...Én mindig Téged álmodtalak és Te mindig engem álmodtál. És most itt vagyok. Hazaérkeztem!"

Archangel85
2013-10-09 15:33:38

Lányok, sajnálom ezt az egészet. Én megértem, hogy miért reagál így, aki....
Ő úgy látja, hogy itt vagyok, én, aki lehet elérte azt, amiért ő is küzd, és nem teszek meg érte mindent.
Nem így van.
A tesztjeim 4 db halvány volt. Ha egy leheletnyivel vagy kettővel erősebb lett volna, vagy legalább erősödött volna, akkor lehet elmentem volna dokihoz.
Viszont! Mondtam, hogy használtam canesten tabit is. Hiába nincs a betegtájékoztatóban okozhat vérzést.
Lehet hogy attól van, lehet hogy baba. De akkor fájnia is kellene gondolom, de én néha görcsölök csak. azt sem erősen.
Van egy pár gyerkőc a családban. Rossz látni, hogy másnak van, nekem nincs., vagyis volt. rossz volt. Ma már nem így látom. Ma már úgy, hogy úristen gyönyörű gyermek, a miénk is tuti szép lesz. Ezért hagytam abba a mérést, ezért nem mondom már apának, hogy akkor most!!! Mert 1 éven keresztül csináltuk!!! Agybaj! Mindkettőnknek! Aztán megbeszéltük, hogy jó szeptemberben orvos. Elmentünk, és innen már tudjátok....
Bárhogy is van, ha a baba nem akar maradni, nem fog. Ha sikerült teherbe esnem, sikerülni fog mégegyszer!!!! Nem úgy gondolkodom, hogy úristen lehet hogy csak most az egyszer sikerült!! Nem!
Sikerül majd újra teherbe esnem. ÉS még mindig bízom abban hogy velünk marad. Már ma csak pár csepp volt. Menzi sehol!
Ha mégsem, akkor vissza az útra, tovább a kivizsgálás. De ez már nagy dolog!!! Csajok!!! Hát nem értitek??? 14 hónapon keresztül akartam, sírtam , remegtem, görcsösen", és mikor leakadok róla akkor puffff!!!! pozi teszt! Én is akarom!!! Ha nem akarnám nem itt lennék!!! Akarom!!!
Viszont csak arra gondolok, hogy velünk lesz. Látom ahogy elringatom, ahogy megölelem, ahogy megpuszilom! Már most szeretem!! Mindegy az út, mindegy milyen módon jutok el oda, tudom,!!! Hogy eljutok! Tudom, hogy babánk lesz! És csak ez számít!! Bocsi ha hosszúra sikeredett, és bocsi ha túl pozitívan állok hozzá, de szerintem másképpen nem lehet!!
Nekem így könnyebb az életem :)))
mkinga
2013-10-09 15:23:53

Lanyok figyu... nagyon de nagyon gorcsolok, nem tudok kiegyenesedni, egymas utan veszem a gyogyszert es eleg vastag allagu a verzesem ahoz kepest , hogy nekem soha nem volt sok , most elegge az. A ferjem igy nyilvanult meg: " talan a duphaston , megvastagitotta a nyalkat es az valik igy le" , eloszor baromsagnak gondoltam , majd elgondolkodtam, lehet , hogy igaza van? mert en mindig 3 nap alatt letudtam a nehez napjaim es keves verzessel, most meg 1 honap duphaston es ilyen gorcsok... igaz lehet a ferjem teoriaja?
luciffer73
2013-10-09 15:12:34

Még egy utolsó gondolat..:
...mindenki ugyanazért küzd, tehát egy a cél...csak az út különbözik
..és nyugi. Az a baj, hogy egy levelet többféleképpen lehet értelmezni. Ha szóban beszélgetnénk, az más lenne. Ott van mimika, hangsúly, stb. itt nincs :/
Moha13
2013-10-09 14:53:22

Archangel

Nem értem, hogy miért a rágörcsölés lett a téma, abszolút nem arról beszéltem. Mindenki tudja, hogy ha egy koraterhes nő vérezget, az nem túl jó...ezért voltam képtelen megérteni, hogy miért hagyod ezt figyelmen kívül.
Sajnálom, hogy megbántottalak. Sőt...sajnálom, hogy bármit is írtam és gondoltam erről az egészről.
És bármit is gondolsz, őszintén remélem, hogy minden rendben lesz Veletek.
Dia1984
2013-10-09 14:11:14

mkinga
Mindenképp beszámolok róla! A vezetéses mellékhatástól én is félek. Ugyan annyit nem vezetek, mint Te... Bár, hogy őszinte legyek, lesz.rom a mellékhatásokat, legyenek bármilyen kellemetlenek! Ha ez kell ahhoz, hogy anya legyek, állok elébe! :)

Jaj, Lányok! Meglepődtem a lenti kommenteken. Nem is folynék bele, nehogy bárki félreértsen! Csak annyi, hogy tényleg mindannyian másképp éljük meg a dolgokat, nemcsak baba téren. Ezen a fórumon senki nem akarja a másikat megbántani! Támogatjuk, bíztatjuk, megértjük egymást. Még akkor is, ha másképp vélekedünk dolgokról!
mkinga
2013-10-09 13:41:21

Dia,
Majd a mellekhtasokrol is szamoly be nekem legyszi :) mert hamarabb nekiallsz mint en , hogy a Clostyval tapasztalsz-e valamit?
Az en Clomidomon azt irja vezeteni nem ajanlott.... en nap mint nap 70 km vezetek... Szerintetek tenyleg ilyen mellekhatasai lehetnek? ennyire veszes?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!