Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
tifani
2013-10-10 17:06:07

Sziasztok azt elfelejtetem írni hogy reggel szoktam méri igaz hogy nem egyből felkelés után hanem úgy kb. 9-10 óra között.
tifani
2013-10-10 17:04:39

Sziasztok ! Én új vagyok itt elmagyaráznátok hogy kell értelmezni a görbét? Volt már egy üres petezsákom és proliszitás ováriumot is meg állapítottak nálam voltam endokrin szakrendelésen is most clostilbegyt 50mg tablettát írtak fel még nem használom mert még nem volt meg.
Köszönöm a segítségeteket.Tifani
Mirmite
2013-10-10 16:25:34

kBettina

Az e-havi görbém ugyanolyan kacifántos mint a tied:)
Írtad betegeskedsz mostanában,hát én is:(
Ezt a hónapot nem is veszem figyelembe,tedd te is ezt.
Az előző hónapokban neked is szép görbéid voltak,nekem is
8 hónapon keresztül:)Szerintem nincs semmi gond,de ha már
eldöntötted akkor ne habozz menj el orvoshoz.Sima rendelésen is ki lehet fogni jó dokit:)

Ez pedig az én szépséges görbém:(
Virgács
2013-10-10 16:23:42

Napsugar24
Szívből remélem hogy csak szégyenlösködik.
Én is várom a fejleményeket.
Szurkolok,pihizz és jól teszed,hogy elterelgeted a gondolataid!
Mirmite
2013-10-10 16:21:47

napsugár24

Szorítunk értetek hogy minden rendben legyen!
Vigyázz magadra nagyon!
Várunk vissza minél pozitívabb hírekkel!
Dia1984
2013-10-10 15:51:02

Napsugar, nagyon szorítunk érted! Ha megtudsz valamit, kérlek írj, aggódunk!
Monika5
2013-10-10 15:26:56

napsugár24,
Teljesen átérzem a helyzeted. :( Nagyon drukkolok neked az első variációért! A görbédet nézve, simán lehetséges, hogy csak azért nem látta az orvos, mert még fiatal a terhesség. Nagyon-nagyon drukkolok neked/nektek!
kbettina
2013-10-10 14:34:53

Monika5:köszönöm,neked is a hozzászólást!:)
napsugar24
2013-10-10 14:34:40

Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek az én kis történetemet.
14 hónapja próbálkozunk a férjemmel-túl vagyok 5 clostys kúrám és két barátcserjén-alacsony a progim 49,9 nmol/L.
Szeptember másodikán volt meg a mensruációm, és október 2-án már kimaradt. Tudtam hogy terhesség, mert elmaradtak a pecsételések. Halvány pozítívat teszteltem, de mindig meg volt a két csík, Ovum olyan 20-án lehetett. Bejelentkeztem tegnap estére a nőgyógyászhoz(120 km-magán rendelés, meddőségi vezető), de közben írtam neki kedd reggel hogy van egy kis barna folyásom, mondta hogy azonnal Utro-este meg is történt. Majd erősen görcsöltem és tegnap reggelre elkezdtem vérezni nagyon erősen. Este elmentem a nőgyógyászhoz, aki mindezen dolgok ellenére megvizsgált. nagyon meglepődött 13 mm-es méhnyálkahártya-mondta, hogy biztosan volt baba, de nem tudja, hogy meg van e még. Sajnos az uhn nem látott semmit. Kedden kell visszamennem vagy ha erős panaszom van. Három lehetőség van és még egyiket sem tudja kizárni.
1-megvan a babóca-csak még szégyenlős
2-elveszítettem a babát-ekkor nyugtatott, hogy legalább tudjuk hogy sikerülhet, csak nagyobb odafigyeléssel
3-méhen kívüli terhesség-erős fájdalom esetén kórház-műtő
Kaptam gyógyszert vérzéscsillapításra és utrot progi pótlásra.
Elnézést ha hosszú volt. Kedd óta ordítok, de ma már csak egyben bizakodom hogy nem a harmadik lehetőség.
Én most egy kicsit elköszönnék, megpróbálom a gondolataimat elterelni, s mindenkinek nagyon sok sikert kívánok.
szabinka84
2013-10-10 14:31:45

Sziasztok én ma így!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!