Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mirmite
2013-10-09 10:16:20

plumeria14

Remélem 1,5 hét múlva jó hírrel térsz vissza közénk:)
Addig is megy a drukk neked:)!!
NewHope
2013-10-09 10:12:08

Mirmite - igen akkor érthető az megkavar mindent. Itt is mindenki köhög és harákol a környezetemben, iszonyatosan félek el ne kapjak valamit, a múltkori vetélésemnél is egy virusfertőzéssel indult a barnázás - nem tudom van-e összefüggés de inkább nem kockáztatnék! Plusz egy réteggel védem a derakam minden nap és kocsival járok hogy fel ne fázzak.

Moha - jó volt az ejtőernyős hasonlat szeretem az ilyeneket mindent meg lehet magyarázni képszerűen. :)
plumeria14
2013-10-09 10:10:29

Sziasztok lányok,
néhány napja írtam nektek, hogy eldöntöttem, nem fogok mostantól mérni...ma mértem utoljára, de szeretném "megmenteni" magam a további stresszeléstől...ez nálam nem működik...tegnap este viszont azt is eldöntöttem hogy fórumozni sem fogok, mert ezáltal ugyanúgy kattogok az egészen...most egy kicsit "elengedem" ezt az egészet, aztán meglátjuk hogyan tovább. Úgy vagyok vele, hogy talán túl sokat agyaltam az egészen, akartam, de nagyon, talán túlzottan is és ez a görcsös akarás "megfojtotta" az egészet. Ezért most egy ideig ez az "utolsó" bejegyzésem, ma még vagyok, követlek benneteket, drukkolok akinek kell, de holnaptól új időszámítás kezdődik nálam...a hőmérő eltávolítva a párnám alól, hogy még csak esélyem se legyen. Bízom benne, hogy az elkövetkező másfél hétben sikerül egy kicsit kikapcsolnom és megpróbálok nem a nemvártra gondolni. Utána majd az események tükrében eldöntöm mi legyen. Addig is nagyon sok sikert és kitartást kívánok mindannyiótoknak!
Mirmite
2013-10-09 09:58:24

NewHope

Lehet szellemjárok és tényleg a teraszon aludtam hétfőn?
De inkább azt gondolom valami bújkál bennem:(
Férjem már pár napja nem érzi túl jól magát,valamit lehet
haza hozott a melóhelyről:)Ma már Én is szédelgek:(
Moha13
2013-10-09 09:57:01

Archangel85
NA meg...ez az "így kell lennie" dolog is csak akkor állja meg a helyét, ha az ember mindent megtett a kívánt célért, de mégsem jött össze...akkor mondhatja, hogy így kellett lennie. HA ejtőernyős ugrásra készülsz és előtte nem sokkal megtudod, hogy nem jól rakták össze az ernyőt, akkor is leugrasz, mondván, így kell lennie? Vagy fogod magad és nem ugrasz...

Még mindig ezt is így így gondolom...ha sértő, ha nem.
Moha13
2013-10-09 09:51:06

Archangel85
Értem én, hogy így is fel lehet fogni, hogy "ha akar, veletek marad", de ennyi erővel azt is gondolhatnád, hogy veletek akar maradni, de ehhez egy kis segítségre lenne esetleg szüksége, amitől te megfosztod...nem értem, hogy ha már ennyit küzdöttél érte, akkor miért pont így gondolod...
Bocsánat, ha sértő voltam, de akkor is így gondolom.

.
mkinga
2013-10-09 09:48:19

Dia en Clomidot szedek ami allitolag ugyan az a Clostyval, napi 1-et 5.naptol a 9.ig , duphastont meg progi potlaskent kaptam naponta 2-ot a 16.naptol a 25.ig . en miert csak 1et szedek? 50mg -os a Clostym. ( 29-30 napos ciklusaim) habar ez a honapom nagyon elhuzodott nem tudom miert....
en is orulok h egymasra talaltunk :D , nekem az elso kuram lessz, 1 sikertelen terhesseg utan... szoval valamit csak osszetudtunk hozni magunktol a ferjecskemmel , ugy hogy nagyon remelem , hogy ezzel a kis segitseggel meg gyorsabban sikerul ujra :D.
nekem a dokim azt mondta hogy az elso 3 honapban mar eredmenye kell legyen :D
Szoval mindent bele :D drukkolok nektek is!!!!
Monika5
2013-10-09 09:42:39

Bocsánat, Virgácsnak kell kedden drukkolnom. Ez az egész kicsit lefárasztott...
Capri, de neked is drukkolok, csak nem kimondottan kedden. :)
Monika5
2013-10-09 09:39:00

Capri,
Nagyon köszönöm, én is nagyon drukkolok neked kedden.
Voltam a nőgyógyászaton, de ki volt írva, hogy ma a délelőtti rendelés elmarad és csak 14:30-tól lesznek. Tehát újjabb várakozás következik... :( De ahogy elnézem ez az egész egy nagy várakozás. Megpróbálok optimista lenni és sokat pihenni, nagyon mást most nem is tehetek.

Archangel85,
Sajnálom. Valahol megértelek. Én is megpróbálok nyugott maradni, mert sajnos nem is lehet nagyon mit tenni. Ahogy a pozit tesztet sem csak mi döntjük el, sajnos azt sem, hogy megmarad-e, vagy sem. Én azért szeretnék dokihoz elmeni, mert korábban volt gondom a pajzsmirigyemmel és hátha csak hormon pótlás kell, stb. Plusz képtelen lennék hétfőig várni, hogy mi lesz most... Drukkolok neked is, hogy minden rendben legyen!
Archangel85
2013-10-09 09:17:44

Tegnap véreztem....napközben is...
De úgy döntöttem nem megyek most orvoshoz. Ha van baba, és velünk szeretne maradni, úgyis marad. Hanem akkor, így kell lennie.
Lehet sokan elítélnek ezért, de ha lett volna egy erősebb tesztem, még csak-csak....
Bízakodom, hogy hátha kapaszkodik erősen. :) Hanem akkor haladok tovább az úton, a ciklus 3. napján vérvétel....
De!!! Ha most sikerült is a baba, akor nagy gond nem lehet velünk, ha összehoztuk!!! Akkor összehozzuk még kétszer is!!! Lehet csak prog.hiányom van, de ezt majd a 21.napi vérvételmondja meg. Akárhogy is lesz, nem adom fel, nem csüggedek. Nem sírok, semmi értelme,attól nem leszek terhesebb. Inkább remélem és bizakodom.
Ha mégsem jön meg akkor vagy 4 nap múlva újra tesztelek. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!