Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-10-10 10:34:48

Dia1984
Igen...Te pedig egy nappal vagy előttem...:)
Ti mióta próbálkoztok és milyen vizsgálatokon vagytok túl? Milyen gyógyszer?
Bocs, csak tényleg annyian vagyunk már, hogy nem lehet észben tartani, ki hol tart...
NewHope
2013-10-10 10:32:05

Hajrá Dia!
Tegnapra nem vártam. Nem szokott késni (stabil 29-30 napos ciklusaim vannak). Ilyen hő mellett meglepődnék ha megjönne, de a késői ovu miatt szerintem még 1 hét mire tesztelhetek egyértelműt. Jó esélyeket látok, keep on drukking, csak bejön :)
Dia1984
2013-10-10 10:23:22

Sziasztok Lánykák!

Monika, nagyon örülök, hogy mindent rendben talált nálad az orvos! A rossz élményeket pedig tessék elfelejteni! :) Vigyázz nagadra.

Virgács, remélem kedden nálad is minden rendben lesz! Bár, miért is ne lenne? :)

NewHope, Te mikorra nem várod? Szépen alakul a görbéd.

Moha, mkinga, mi együtt fogjuk ebben a hónapban "rágni a kefét", hogy sikerült-e vagy sem.

Én ma kezdtem meg a gyógyszeres kezelést, kíváncsi vagyok, hogy a hőmön látszani fog-e valami változás!
NewHope
2013-10-10 10:16:05

Virgács köszi a rimájndört igy már beugrott. :) Csak látom neked is késői péd volt próbálok sakkozni hogy mikor érdemes tesztelni. :)

Liiz: ne viccelj ez még nagyon az eleje feladni! Ha eddigi görbéidnél nem voltál terhes akkor nem pont az a jó hogy ez nem olyan mint a többi? ;)
Virgács
2013-10-10 09:53:00

Igen NewHope,múlt héten halvanyakat hármat,kedden voltam orvosnál a derékfájás miatt ilyen korán,de semmit sem látott,csak megvastagodott nyálkahártyát(14,4),azt nondt ez kisgömböcre utal.majd hazajöttem töle,és csináltam egy kétcsíkos tesztet.Jövő kedden kell visszamenni,akkor szurkoljatok,remélem eljutott a méhen belülre,mert már csak ez a kérdés...
De én pozitív maradok,szóval kedden már látni fogjuk:)Addig meg tökélyre fejlesztem a türelmetlenségemet:)
mkinga
2013-10-10 09:42:05

uuu lanyok milyen szep magasba urottok :D
Lillz
2013-10-10 09:41:40

Jo reggelt mindenkinek! Hat nekem úgy latszik ez a honap kimarad, nem akar megindulni felfele a hom. Ilyen meg nem volt, elegge csalodott vagyok :/
Fogyaszt valamelyikotok mehpempot? Sok jot hallottam rola, van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mindenkinek szép napot!
Moha13
2013-10-10 09:25:33

mkinga
Úgy látom, ebben a hónapban mi most együtt utazunk...csak két nappal vagyok előrébb...:)

A többieknél szépek az ugrások...:)
NewHope
2013-10-10 09:13:34

A mindenit Virgács, szép "kis" ugrás! :))
Ne haragudj, nem emlékszem, te már teszteltél?
Virgács
2013-10-10 08:54:42

Sziasztok!
Beszállok a fölmenős napba:)

Remélem mindenoi jókedve is hasonlóképp felível!
Szép napot!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!