Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt!
Ma ilyen fölmenős nap van nekem is följebb ment. :)
mkinga
2013-10-10 08:21:17
Ja , hat lehet valami nyavaja engem is szemre vett, ma elegge nyomottan ebredtem...
Moha :)) hasonlo gorbe :))
Moha13
2013-10-10 07:40:54
mkinga
Nekem is furcsán fölment...de nincs semmi bajom.
Ildibaba81
2013-10-10 07:20:12
mkinga!
Elég sok nyavalya kering mostanában, Nem lehet, hogy elkaptál valamit?
mkinga
2013-10-10 07:14:02
En ma igy. ez normalis , hogy menzi kozben igy megurik a ho?
Szilvia1980
2013-10-10 06:31:49
Sziasztok!
Végre berakta az ovut!
Ma így...
szabinka84
2013-10-10 06:28:18
Sziasztok!én ma így
Ildibaba81
2013-10-10 05:43:47
Jo reggelt. En megint csak beneztem, tobbre sajnos megint nincs idöm. Ma is a szokásos módon hö szempontjából, lelkileg összetörve...
Adry03
2013-10-09 21:13:59
Sziasztok !
Hát, én is alig győztem visszaolvasni. Valahogy mindannyiótok véleményét +értem. De a lényeg amit nem szabad elfelejteni, hogy itt senki nem akar +bántani senkit. Mivel mindannyian mások vagyunk így a vélemények is különböznek. Persze az is sokat számít, hogy éppen ki melyik életszakaszba jár és mennyi próbálkozós időn van túl. Én sajnos már jó pár próbálkozós éven túl vagyok. Csak itt több mint 2 éven. Részemről én már a minden mindegy résznél tartok. Amit lehet és én gondoltam azt +tettem. Sajnos, eljön 1x az a pont amikor a dolgok irányítása már nem a mi kezünkben van. Bármennyire is szeretnénk azt gondolni.
Én most így állok:
Dzsudzsa
2013-10-09 21:10:05
Mónika!
Gratulálok! Hát, vannak nehéz pillanatok.
Én a missed Ab műtétnél a betegfelvételnél ültem. 2 ajtóval arrébb vizsgálták a kismamákat. Zárt ajtókon át kihallatszott a babák szívverése. Azt hittem ott ájulok el. Valóban borzalmas érzés.
Nagyon örülök, hogy minden rendben!!! Vigyázzatok magatokra.!
A héten mesélte a kollégám, hogy egy ismerősénél nem lehetett baba. Így kettőt a szülőszobáról fogadtak örökbe. Most viszont a hölgy heteken belül szül, mert teherbe esett. Úgy!!!!! Hogy a lombikok azért nem sikerült nekik, mert az osztódás egy kezdeti szakaszban mindig leállt. Az orvos a mai napig nem érti, hogy miként lett természetes úton gyerekük :))
Erre mondta egy kolléga, hogy lehet a postás :)))) Szóval, én is úgy hiszem sok minden nem a mi kezünkben van. De ettől szép :))
Ma ilyen fölmenős nap van nekem is följebb ment. :)