Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Monika5
2013-10-09 13:27:16

Archangel85,
Sajnálom, ha úgy érzed, hogy amit írtam, az ellened irányult. Személy szerint én nem akartalak bántani, csak leírtam az én álláspontomat és azt, hogy én hogy élem meg. A végén pedig írtam is, hogy "mindenki más és más és ettől szép az élet". A lényeg, hogy csináld úgy ahogy neked jó és ami téged megnyugtat. Szerintem itt mindenki drukkol neked, hogy minden jól alakuljon. :) Szívből kívánok neked sok szerencsét ás jó egészséget! :)
luciffer73
2013-10-09 13:24:48

Archangel és mindenki!
Bocsi, hogy bele vauzok, de volt leosztás...én már napok óta azt irogatom nektek, hogy lazuljatok, éljétek az életeteket és álljatok pozitívan a dolgokhoz. Bocsi, de én maximálisan egyetértek Archangel-el.
A rágörcsölés pedig (legalábbis az én olvasatomban) azt jelenti, hogy a nap 24 órájából 25 órát ezen túrázza magát az ember. A stressz meg mint tudjuk egyáltalán nem barátja a babavárásnak. Nem azzal van a gond, hogy az ember néha elmeditál a gyerektémán, hanem az a baj, hogy csak ezen töpreng. Magát hibáztatja, naptár szerint éli a párjával a szexet, úgy alszik, hogy már álmában is a fülében a hőmérő, reggel nem kávézik, hanem pisil az ovu tesztre..stb.
Tehát nem a baba projekttel magával van gond, hanem azzal, hogy az életét e szerint éli.
Bocs, de nekem meg ez kívánkozott ki. Egyébként számtalan példa volt a környezetemben arra, hogy valaki amikor "görcsölt" hónapokig, sőt évekig nem esett teherbe. Aztán elfáradt, vagy belefáradt, és bevette a lesz..om tabláttát...1, 2, 3 hónap múlva babát várt. Ők maguk megmondták, hogy a terhességüknek ők voltak az akadályai. Ezzel persze lehet egyetérteni és nem. Mivel előttem ilyen példák voltak, ezért én sem esem kétségbe, pedig mint már azt írtam, 1 éve próbálkozunk.
És ami a lényeg...valóban mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Archangel csak segíteni próbált nekik...hátha...
mkinga
2013-10-09 13:23:36

NewHope , en is ugyan ezt irtam a "tul gorcsosen akarod" fele mondosokra, ha jot es biztatot nem , akkor pofa be (en a korulottem levo emberekre ertem, mert sok van aki ezt mondja nekem) , mert egy no aki gyereket szeretne nincs nem gorcsoles , nem filozas!!
NewHope
2013-10-09 13:13:10

Archangel - ne húzd fel magad, szerintem senki sem ellened beszélt max nem tud azonosulni az álláspontoddal. Én sem azért mondtam az ejtőernyős példára hogy jó mert úgy gondolom felelőtlenül ugrálsz ki egy gépből éppen, hanem mert jópofának tartottam de még azt sem mondtam hogy egyetértek. Szerintem kicsit érzékeny vagy most. Tojjál nagy ivben a mások véleményére, ha neked jobb az hogy nem foglalkozol a problémával hanem pihensz, kikapcsolsz és azáltal remélsz megoldást tedd azt! Senki nem itél el értem szerintem max ő másképp tenné és másképp is fogja ha oda kerül a sor.

nekem jól esik vezetni a görbémet, várakozni, izgulni, elemezgetni, megosztani. ha nem sikerül nem esem depibe (még). még a vetéléstől sem estem depibe, igaz sok mindent másképp látok és élek meg mint előtte.
amint úgy látom hogy nem kell ez nekem, akkor nem fogom csinálni.
de addig is minden "jajj ne görcsölj rá" tipusú jóakaró sepregessen a saját háza előtt hadd csináljam már ahogy én jónak látom... elhiszem hogy sok olyan tipusú nő van akinek könyebb a lelkének ha lazul és nem követi ezeket a dolgokat. másokat meg épp a bizonytalanság taszit nyomorba. ez olyan mint a nemrég megtárgyalt tesztelés téma. itt mindenki felnőtt, maga döntsön, nincs egyetlen helyes avagy helytelen megoldás.
mkinga
2013-10-09 12:54:34

Dia persze , hogy sikerulni fog!!!! ;) kovetlek !!!
hajra hajra , mindenkinek!!
arachnoidea
2013-10-09 12:54:28

Sziasztok Lányok!

Drukkolok mindenkinek nagyon!!! Én ma így állok
Archangel85
2013-10-09 12:50:38

Köszönöm lányok, hogy így álltok hozzá!
Kedvesek vagytok ahhoz, képest, hogy én SENKIT!!!! nem bántottam meg, senkit nem kritizáltam, de örülök, hogy rajtam sikerül levezetni a dühöt, a csalódottságot.
Én kívánom, hogy mindenki érje el a célját, csak ezt nagyon nem vártam volna!!! Az álszentséget!! Én sem osztottam le senkit!.....
Miért kell lenézni azt, aki másképp gondolkodik? Mindeni úgy él, ahogy neki tetszik, ahogy neki könnyebb, én így csinálom, és mosolygok, míg más másképp éli meg.
Hihetetlen emberek vannak, ezt tapasztalatom nap mint nap, de itt ezt végképp nem vártam volna!!!
Tudom, hogy miért reagál így, aki, de ez akkor .......
Dia1984
2013-10-09 12:38:52

mkinga

Nekem is ez lesz az első kúrám. És annyira bízok benne! Nálunk még egy terhesség sem volt sajnos. Mármint olyan értelemben "sajnos", hogy akkor tudnám, hogy tényleg minden rendben van velünk, össze tudjuk hozni. Most még ezek a kérdések is keringenek a fejemben. De megpróbálok pozitív lenni: majd most, 16 hónap siertelen próbálkozás utan, az első Clostys hónapban siekrülni fog!!! :)
Ahogy Neked is!
plumeria14
2013-10-09 11:58:25

Moha13,
így legyen, nagyon megérdemelnénk már! Szerintem jól döntöttél (te is), mindketten régi motorosok vagyunk már itt és időszerű a pihenés :)
Moha13
2013-10-09 11:34:56

Plumeria14
Szerintem csatlakozom hozzád, amint megvolt az ovum...
Remélem, pár hét múlva találkozunk itt és gratulálunk egymásnak a pozitív teszthez...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!