Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plumeria, mindenkinek szuksege van kis lazitasra :)
jo "szabit" !!
Monika5
2013-10-09 11:24:24
Plumeria14,
Jó pihenést, lazítást!:)Remélem, hamarosan egy örömteli hírrel térsz vissza.:)
Moha13
2013-10-09 11:18:00
mkinga
Egyetértek.
plumeria14
2013-10-09 11:17:32
Van egy mondás, miszerint mindenki elé akkora akadályt gördít az élet, amellyel még meg tud birkózni...ezért van az (szerintem), hogy valakinek könnyebben, míg másoknak nehezebben mennek a dolgok és ez az élet minden területére igaz. Én "kemény" nő vagyok, ezért nekem mindenért sokkal jobban kellett "küzdenem", mint másoknak, de megpróbáltam ezzel együtt élni. Az én életemben most jött el az a pillanat, amikor elhatároztam, hogy nem én "irányítom" az életemet, egyszerűen csak hagyom, hogy megtörténjenek a dolgok. Ezt korábban még soha nem próbáltam, mert én mindig, mindent előre megterveztem, mindenre volt forgatókönyve és tudtam, hogy mit szeretnék. Ha a fejembe vettem valamit, akkor azt azonnal akartam és ha nem jött azonnal, akkor addig küzdöttem érte, amíg el nem értem. Ebbe kezdtem most belefáradni, ezért elhatároztam, hogy "szabadságra megyek", megpróbálok lazítani és ha eljön az idő, akkor újra felveszem a kesztyűt, mert feladni soha nem fogom!
Moha13
2013-10-09 11:09:17
"fordítsd az arcod a Napnak és minden árnyék mögéd kerül"
Hát...úgy látszik, engem valahogy rosszul raktak össze...de miért jobb nem látni az árnyékot, mint látni? Mert ha nincs vele semmi gondom, akkor nem zavar, hogy látom...ha meg van vele gondom, attól, hogy elfordulok, és nem látom, még ott van...és pont a hátam mögött??? Akkor hátulról támadhat...szerintem ez veszélyesebb, mint ha látom, hogy mit csinál...de most nem?
Úgy látszik, ezt a "végtelenül pozitívan gondolkodom és csak mosolygok, mosolygok" dolgot nem nekem találták ki...:D:D:D
mkinga
2013-10-09 11:03:24
"gorcsosen akaras"... szerintem minden no eleteben eljon az az ido amikor erzi , hogy anya szeretne lenni. Persze apaval rajta is vannak. Eltelik 1 honap , 2 , 4, 6 es meg semmi... hat ekkor esunk ketsegbe, ekkor erezzuk azt , hogy gorcsosen akarjuk pedig szerintem csak normalis ez az egesz, hisz mi mast szeretne jobban egy normalis parkapcsolatban elo, kiegyensulyozott no , minthogy anya legyen?! Szerintem nincs gorcsosen akaras hanem neha napjan bepanikolas, utanna meg megnyugvas , siras, biztatas es uj honap uj harc...szerintem mindenki megtessz mindent a babaert , de ez nem feltetlenul gorcsos akarasnak szamit. Nagyon egy ronda szo meg kijelentes egy olyan no szemebe aki mar jopar honapja szenved , hogy babaja legyen , " azert nem jon ossze mert gorcsosen akarod"... nem eleg az ő baja?! biztatas , jokedvre derites ez kell !!!
Mindenki megtesz mindent egy babocaert , mindent es szerintem ez normalis NEM gorcsosen akaras!
Monika5
2013-10-09 10:48:38
Kérdés mi az "görcsös akarás", illetve annak hol a határa? szerintem, ha valaki már pozitívat tesztelt és vannak, aggódalomra okot adó tünetei és elmegy vele orvoshoz, hogy segítséget, megnyugtatást kapjon, az nem a "görcsös akarás" kategória...
Pl. én olyan vagyok, hogy szeretném minden lehetőséget megadni ennek a babának és amíg egy orvos nem mondja, hogy nincs mit tenni, addig miért ne akarnám tudni, hogy mi a baj... illetve van-e baj, lehet-e, kell-e segíteni?, stb.
De mindenki más és más, ettől szép az élet. :)
Moha13
2013-10-09 10:26:49
Archangel85
OK
Ez a Te döntésed, nyilván. Remélem, minden ok lesz.
Archangel85
2013-10-09 10:25:02
Szerintem nem volt jó az ejtőernyős hasonlat! Tessék itt is vannak páran, akik már nagyon stresszelnek az állandó mérés miatt is. Egyszerűen ne lehet mindent így csinálni.
Én hiszem, hogy babás leszek, elindultam egy úton ( meddőgségi kivizsgálás) és az első hónapban amikor nem foglalkozom vele, pozi teszt. Tehát nagy gond nincs velünk.
Én inkább vonzom be azt, hogy úgy sikerül, mint a görcsös akarást, stresszt, sírást.
De kinek hogy.....
Tudod, fordítsd az arcod a napnak, és minden árnyék mögéd kerül!!!
Én így élek!! :)
Mirmite
2013-10-09 10:19:55
NewHope
Itt hollandiában meg állandóan köhög és krákog mindenki:)
Ma lett volna nyelvórám de a tanárnéni is beteg és lemondta,hálisten.Tuti hozott volna ő is valamit még:)
Elég ami most van:)
jo "szabit" !!