Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Monika5
2013-10-14 20:36:48

Virgács,

Köszönöm, én is örülök. :) Szerintem attól is függ, hogy mikor volt a peteérésed. Mert ha későn, akkor előfordulhat, hogy később fog látszani, hiába vagy a ciklusod 41 napján. Elvileg 4-5 hetes korban már látszódnia kell, és ezt egy olyan várandóságnál mondják, ahol közép tájt volt az ovu. Tehát a megtermékenyítés után 2-3 héttel elvileg már látszik a petezsák. Próbálj meg nyugodt maradni, most ez a legfontosabb.Az egyik barátnőm úgy járt, hogy azt mondták neki lehet méhen kivűli (mert nem láttak semmit sokáig), végül már 3 naponta vettek tőle vért, hogy csökken-e a HCG hormonja... Aztán még sem volt méhen kivűli a terhessége... Szóval próbálj meg pozitívan állni a dolgokhoz (tudom, hogy nehéz, és ez a bizonytalanság :( ) Remélem megnyugtató híreket kapsz és minden rendben lesz. :) Drukkolok holnap!
zzzaola
2013-10-14 20:34:18

Virgács
olyan jó érzés lehet..gratulálok!!
zzzaola
2013-10-14 20:32:55

Lillz
Az én párom tegnap este azt mondta, nem érdekli, mennyi a pempő, ha összejön a pici, megéri. Én is így gondolom. De azért egy-két sztori jól jönne..
Lillz
2013-10-14 20:21:26

Szia zzzaola! Ezt a kérdést már én is feltettem de egyelöre még nem jött válasz... Én sok jót hallottam róla, de jó lenne valami konkrétabb is mert hát elég drága dolog. Most úgy vagyok vele hogy veszek, ártani nem árthat.
Virgács
2013-10-14 19:50:19

Sziasztok!

Monika5 nagyon örülök, hogy minden rendben:)

Holnap szurkoljatok 16:15-kor.Irány a doki, reméljük a kis szégyellős előbujt már, és nem kell rossz híreket hallanunk.

Biztos, ami biztos tegnap teszteltem még egyet és szép erős két csíkos lett. Szóval lassan két hete van pozitív tesztem.
Csak már látszódnia is kéne.:)

Mit gondoltok ennyi idő után mondhatja hogy még pici és még mindig nem látszódik?Beleőrülök ha még egy hetet várnom kell valami válaszra.Vagy tovább aggódni, hogy esetleg nem jutott el a méhbe.

Szurkoljatok!

Napsugár szurkolok nektek!Remélem adsz hírt magatokról!

zzzaola
2013-10-14 19:25:31

Sziasztok! Ti mennyire hisztek a méhpempőben? Érdemes lenne kipróbálni?
Lillz
2013-10-14 17:52:32

Sziasztok! Az lenne a kerdesem hogy a program figyelembe veszi az ovulacios tesztek adatait? En ugyanis mult heten szombaton-vasarnap teszteltem pozitivat ovilacios teszttel, ez a program megis tegnap elottre tette be az ovumat, ami hozzateszem teljes keptelenseg ugyanis 2 eve tesztelek es eddig meg soha nem ovulaltam a 16. napon. De meg a 14-en sem! Altalaban a 8-10 napon van pozitiv ovutesztem.
Mirmite
2013-10-14 17:51:12

Moha13

Nagyon jó témát vetettél fel:)Örülök:)
Én is a keveset ivók körébe tartozom,sajnos.
Munkahelyi ártalommal jött,12 éven át hogy keveset ittam
mert úgy keveset kellett pisilni járni és sajna a kereskedelem ilyen:(Hisztisek voltak a vásárlók ha pisilni voltam.De tényleg minden voltam csak szép kislány nem:(
Most már meg tudnám oldani mert nem dolgozom,de itt külföldön nyugodtabbak az emberek és ha dolgoznék akkor sem hisztiznének az emberek ha pisilni vagyok:)
Úgyhogy én benne vagyok a napi 8 pohár elérésébe:)
Moha13
2013-10-14 17:19:45

NewHope
Igen, jó lehet a szűrt víz, csak mi még nem jöttünk rá, melyik víztisztító lenne megfelelő nekünk. Ozmózisost tuti nem szeretnék, az desztillált víz...nekem elég, ha kiszűri a klórt, nehézfémeket, gyógyszermaradványokat.
Szóval addig ásványvizet iszunk. Mondjuk mi már évek óta ásványvízen élünk, de abból a legalacsonyabb ásványianyagtartalmút vesszük. Szeretem, finom.
A főzéshez viszont csapvizet használok, ezt kéne megoldani valahogy egy víztisztítóval. Csak ezek a kancsók elég drágák...mármint nem maga a kancsó, hanem a szűrők cseréje...:X
NewHope
2013-10-14 16:13:28

Ja, tegnap egy 5 hetes babát fogtam kézben, meg próbáltam öltöztetni, olyan piciiii :) Hát rá kellett jönnöm hogy kijöttem a gyakorlatból :))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!