Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Napsugár, köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat! Elég rossz lehetett ennyi mellékhatással! Nálam a már említett szédülés, hányinger, és időnként mindjárt megjön érzésen kívül más nincs. Ja, de... A hüvelyváladék változott meg. Sokkal több. De olyan szinten, hogy estére szinte teljesen megtelik a tisztasági. Esetleg ilyet nem tapasztalt valaki?
mkinga, Te hogy vagy?
Én ma így állok:
luciffer73
2013-10-13 19:33:02
Sziasztok!
Én ma emelkedő tendenciát mutatok...bár tény, hogy kicsit később mértem, mint hét közben szoktam..viszont annyival meg nem, hogy ez indokolja.
...és a melleim ma reggelre majd szét durrantak. Egész nap feszül és fáj...
Én sajnos nem tudom, hogy mi az a hsg...ezért erre nem is válaszolok, mert még a végén hülyeséget írnék.
A clostysoknak üzenem, hogy nagyobb az esély az iker terhességre, mivel egyszerre több pete is megérhet.
...ime a mai hőm
Szilvia1980
2013-10-13 18:50:10
Sziasztok!
Én ma ismét estem...:(:(
Tundie
2013-10-13 18:05:25
Lányok, annyit szeretnék kérdezni, hogy volt-e valakinek HSG vizsgálata. Én holnap megyek a SOTE II-re.
Katicabogár5
2013-10-13 12:26:48
sziasztok
Csak pecsételő vérzésem van, vagy egy kicsit erősebb de jelentéktelen mennyiség. Nem tudom mitől lehet. Szerintetek?
Kira84
2013-10-13 11:34:17
Sziasztok lányok,ma meglepő de felfelé ment a hőm.Ahogy én gondoltam pont a 37-naptól a 39 ig volt nálam vízszerű váladék,ezt el sem hiszem hogy pont az utolsó pillanatban volt nálam az ovum,Ma így álok.
kbettina
2013-10-13 10:42:28
Karolina: szerintem nincs jelentőssége annak ha egyenest húzol.Nokeni,is egyenesezett, izgult is miatta, én írtam is neki hogy ez nem jelent szerintem gondot, és tessék... babás lett :)
Én hihetetlen mélységekben vagyok.Az előző ciklusaimban az alaphőm magasabb szokott lenni.Ennyire alacsony sose szokott lenni :(
Ildibaba81
2013-10-13 09:40:25
Sziasztok!
Megindultam a lejtőn, bár nem vagyok biztos benne, hkgy a ma reggeli mérésem helyes érték, mert 5kor szoktam mérni, most viszont hajnali 2-3ig randalirozott a gyerek, fel kellett kelnem hozzá, nem tudom, pontosan mikor allhattam vissza, plusz apa nekiállt szellőztetni 2 körül... most nem tudom, belevegyem-e. Majd holnap kiderül...
Napsugár, köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat! Elég rossz lehetett ennyi mellékhatással! Nálam a már említett szédülés, hányinger, és időnként mindjárt megjön érzésen kívül más nincs. Ja, de... A hüvelyváladék változott meg. Sokkal több. De olyan szinten, hogy estére szinte teljesen megtelik a tisztasági. Esetleg ilyet nem tapasztalt valaki?
mkinga, Te hogy vagy?
Én ma így állok: