Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
NewHope
2013-10-14 16:11:37

Moha, én szűrt vizet iszom melóhelyen és otthon is, ez a legjobb szerintem. Otthon egy Laica kancsóm van, lehet bele mineral szűrőt venni hogy az ásványokat amit kiszűr visszapótolja. Nem reklámból irom csak elégedett vagyok vele. Az üveges verzió nekem nem válna be mert az állott vizet nem birom meginni, a hűtöttet szeretem. Amúgy az álló vizben szaporodnak a bacik, különösen a szűrt vizben mert kiszűrik a klórt a filterek igy nincs ami megölje a bacikat. A szüretlen csapvizet meg babaprojektben nem ajánlom mert állitólag a hormonális fogamzásgátlókat (amik a vizelettel kerülnek bele) és a növényvédőszereket nem tudják teljesen kiszűrni központilag belőle. Az ásványviz meg hosszú távon nem jó, mert a túl sok ásvány megterheli a veséket. Szóval szűrt vizre fel! ;)
A baba projekten túl a bőrrel és az emésztőszervekkel is csodát tesz a bőséges folyadékfogyasztás. :)
Moha13
2013-10-14 16:01:05

JA, és remélem, azt mindenki tudja, hogy lehetőleg ne csapvizet igyunk...tele van klórral (ami kis mennyiségben is nagyon káros) meg egyebekkel.
(Nem vagyok víztisztítóügynök...:D)
Moha13
2013-10-14 15:58:19

Köszönöm szépen a vízivásos hozzászólásokat. :)
Nekem is nagyon nehéz sokat inni, de úgy döntöttam, hogy akarom azt a babát, szóval mától felturbózom. Fokozatosan fogom emelni az adagot amíg el nem jutok a 2L/nap-ig. :)
LEsz egy táblázatom a hónap napjaival és mellettük 8 rubrika...és addig nem megyek aluszni, amíg be nincsenek x-elve. Minden x egy 2 dl-es pohár víz lesz. :) Minden ivás után behúzom, így remélem, tudom majd követni, mennyit iszom.
Ezt találtam egyébként egy internetes oldalon:
"Azok a hölgyek, akik nem esnek teherbe - annak ellenére, hogy a vizsgálatok szerint nem meddők – szinte kivétel nélkül mind vízhiánnyal küzdenek."
Igaz, hogy ez az oldal épp víztisztítókat akar eladni...:D...na de...szerintem tutira van ebben valami.
Oavastam egyszer egy könyvet a vízről, hát, a végére igazán meg voltam lepődve a dolgokon...szerintem érdemes mindenkinek elolvasni, már csak azért is, mert utána az ember nagyon odafigyel a vízivásra...:D
A könyv címe: A tested vízért kiált
HA valaki kéri, átküldöm pdf-ben. :)

Vízivásra fel, Lányok! De komolyan! KI száll be a napi minimum 8 poharas programba? :D
Ildibaba81
2013-10-14 14:11:57

Köszi az infot, én is remélem, nagyon szurkolok érte... :)

Kíváncsi lettem volna rá, mi valahogy mindig nagyon párhuzamban voltunk idáig... :)
Monika5
2013-10-14 14:07:22

Ildibaba81,

Azt írta Plumeria14, hogy kicsit lazít a dolgokon és most nem fog kicsit forumozni és a luteális szakaszban mérni. Remélem, hamarosan nagyon jó hírrel tér vissza. :)
Ildibaba81
2013-10-14 14:03:14

Az utóbbi pár hétben csak bele-beleolvasni volt időm az itteni dolgokba.

Pulmeriaról nem tud valaki valamit, az utóbbi időben nem nagyon látom... vagy lemaradtam valamiről???? :)
Ildibaba81
2013-10-14 14:02:03

Mónika!

Köszi. :)

Nekem még az üveg sem mindig válik be... rettenetesen keveset iszok...

De ha itthon leszek, tutira bele fogok húzni.

Monika5
2013-10-14 13:54:40

ildibaba81,
Köszi. Igyekszem. :) Nekem az üveges megoldás (amit Moha13 is írt) vált be. Látom, ha nem fogyott rendesen és akkor belehúzok. A pohárral az volt a gondom, hogy elfelejtettem sokszor számolni, az üveg meg mindig a közelemben van és látom, hogy még mennyi van vissza. :)
Drukkolok neked a meló kereséshez és a görbéd is ígéretes eddig. :) Sok sikert! :)
Ildibaba81
2013-10-14 13:47:23

:)

Jó felfogás, de ha kb. 3 hónaposan vesznek fel, 6 hónapos lennék a próbaidő végére, szóval ez tényleg Murphy lenne... :)

Asszisztens vagyok jelenleg, de most mindent nézek a tanítástól a tolmácsoláson át az asszisztenciáig... :)

Meglátjuk.

NewHope
2013-10-14 13:31:00

Ivás: én a 10%-hoz tartozom akkor 2-3 litert simán megiszom, szoptatás alatt 4et is ittam. Megjegyzem az lesz nektek majd az igazi menet ha már a 1,5 l probléma :D
Van a melóhelyen egy 4dl-es poharam, délelőtt 2-3x töltöm, délután szintén, legalább, ez már legrosszabb esetben is 4*4dl, tehát 1,5l csak reggel 8 és du 5 között. Otthon teázni szoktunk lányommal, 1 l-et felezünk ketten a vacsihoz ezután még 2 pohár vizet szoktam inni legalább, szenvedélyem a pisztácia rágcsálás tv-zéshez amellé megy. :) Az 2,5 l naponta és akkor a minimummal számoltam. :)

Ildi: hát még nem vagy terhes és a 3. hónapig talán nem is fog látszani keress nyugodtan másik melót nem kell bejelenteni előre!
Mit dolgozol amúgy?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!