Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
NewHope
2013-10-15 08:36:44

Jó reggelt!
Én ma melegszem tovább...
Folyadékokhoz akartam kontárkodni:
Kávé: vizhajtó, nem számolható bele a folyadékfogyasztásba sőt plusz 1 pohár vizet hozzá kell adni miatta.
Tej: tényleg nem jó, a legtöbb ember nehezen emészti. Én csak kv-ba teszek tejet, laktózmenteset szoktam adni, a lányomnak egyáltalán nem adok, maradunk a tápnál/junior italnál amig elfogadja abban legalább tudom mi van...
mkinga
2013-10-15 08:35:34

Dia!! hogy vagy? nekem semmi mellekhatas mar a Clomidtol,igaz csak a 3.napom de tok jol vagyok, haszurka sem , hanyinger sem... azert remelem hogy hat...
talan picit tobbet iszom... ja nem, ez Moha hatasa :p
Karolina01
2013-10-15 08:32:09

Ildibaba81!
Én is tegnap örültem, hogy haza értem, olyan émelygés, hányinger és szédülés volt rajtam... Már arra tippeltem, hogy az időjárás miatt, biztos... Erre ma reggelre leesett a hőm... Ki érti ezt? Valószínű, hogy meg fog jönni, sajna. Én ma így:
mkinga
2013-10-15 08:26:25

en ma estem egy nagyot... de meg korai barmit is jelentsen...

Moha ! ma mar tulvagyok egy jo meleg tea ivaszaton reggelinel es 1 csupor viz , amikor megebredtem :D
Ildibaba81
2013-10-15 08:24:23

És a múlt havi:
Ildibaba81
2013-10-15 08:23:58

Jó reggelt!

Ma valóságos mélyrepülésem volt... :(

Murphy talán nem tud mindent... :)

Bár a legutóbb mensi előtt 36,7-ről esett le 36,4-re, de szerintem 1-2 napon belül megjön...

Csak egyet nem értek: ma egész reggel szörnyen pocsékul voltam: émelygés, hányinger, fejfájás... :(

Na, csatolom, meg mindjárt a múlthavit is összehasonlítás képpen.

Szerintetek?
Szilvia1980
2013-10-15 08:09:25

Jó reggelt!

Én ma így...nem valami bíztató :(
Moha13
2013-10-15 08:05:13

Bocs, tegnapi volt...
Moha13
2013-10-15 08:04:15

Nokeni
Gratulálok még egyszer! :)

Virgács
Várjuk a beszámolót! :)

Én még mindig magasan, nem értem, miért nem megy már le??
Moha13
2013-10-15 08:02:58

Jó reggelt!
Örülök, hogy becsatlakoztatok az ivászatba! Talán ez meghozza a sikert! :)
Igen, minden folyadéknak számít, ami leves, tea, stb., de ez a testsúlykg-ként 30 ml csak a tiszta víz...a többi ezen felül jöhet. Állítólag. :)
Ildibaba81
A tejet én is imádom kakaó formájában, de nagyon sok helyen olvastam, hogy egyáltalán nincs semmi haszna a szervezet számára, inkább káros, egyrészt, mert nagyon savasít, másrészt, mert nyálkaképző, így hozzájárul a különféle daganatok kialakulásához.
Régi beidegződés az, hogy a tej hasznos, mert kalcium, stb., de sajnos alig tud belőle felszívódni némi kalcium, már akkor sokkal több kalciumhoz lehet jutni egyéb ételekből.
Ezt a tej dolgot egészen addig szkeptikusaan fogadtam, amíg barátnőmnél nem találtak egy jóindulatú csomót a hónaljában. Kiműtötték és az első, amit a doki megtiltott, az a tejtermékek fogyasztása volt, kivéve a kefírt. Szóval...van, hogy elcsábulok (pl. múlt héten :)), de igyekszem kerülni a tehéntejet.
Ha iszom, akkor is bio-t, mert az nincs tele hormonokkal meg egyebekkel, amikkel szegény teheneket ma agyonnyomatják.
Szóval...nálam most az is változás lesz, hogy nem iszom tejet.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!