Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt!
Én ma melegszem tovább...
Folyadékokhoz akartam kontárkodni:
Kávé: vizhajtó, nem számolható bele a folyadékfogyasztásba sőt plusz 1 pohár vizet hozzá kell adni miatta.
Tej: tényleg nem jó, a legtöbb ember nehezen emészti. Én csak kv-ba teszek tejet, laktózmenteset szoktam adni, a lányomnak egyáltalán nem adok, maradunk a tápnál/junior italnál amig elfogadja abban legalább tudom mi van...
mkinga
2013-10-15 08:35:34
Dia!! hogy vagy? nekem semmi mellekhatas mar a Clomidtol,igaz csak a 3.napom de tok jol vagyok, haszurka sem , hanyinger sem... azert remelem hogy hat...
talan picit tobbet iszom... ja nem, ez Moha hatasa :p
Karolina01
2013-10-15 08:32:09
Ildibaba81!
Én is tegnap örültem, hogy haza értem, olyan émelygés, hányinger és szédülés volt rajtam... Már arra tippeltem, hogy az időjárás miatt, biztos... Erre ma reggelre leesett a hőm... Ki érti ezt? Valószínű, hogy meg fog jönni, sajna. Én ma így:
mkinga
2013-10-15 08:26:25
en ma estem egy nagyot... de meg korai barmit is jelentsen...
Moha ! ma mar tulvagyok egy jo meleg tea ivaszaton reggelinel es 1 csupor viz , amikor megebredtem :D
Ildibaba81
2013-10-15 08:24:23
És a múlt havi:
Ildibaba81
2013-10-15 08:23:58
Jó reggelt!
Ma valóságos mélyrepülésem volt... :(
Murphy talán nem tud mindent... :)
Bár a legutóbb mensi előtt 36,7-ről esett le 36,4-re, de szerintem 1-2 napon belül megjön...
Csak egyet nem értek: ma egész reggel szörnyen pocsékul voltam: émelygés, hányinger, fejfájás... :(
Na, csatolom, meg mindjárt a múlthavit is összehasonlítás képpen.
Szerintetek?
Szilvia1980
2013-10-15 08:09:25
Jó reggelt!
Én ma így...nem valami bíztató :(
Moha13
2013-10-15 08:05:13
Bocs, tegnapi volt...
Moha13
2013-10-15 08:04:15
Nokeni
Gratulálok még egyszer! :)
Virgács
Várjuk a beszámolót! :)
Én még mindig magasan, nem értem, miért nem megy már le??
Moha13
2013-10-15 08:02:58
Jó reggelt!
Örülök, hogy becsatlakoztatok az ivászatba! Talán ez meghozza a sikert! :)
Igen, minden folyadéknak számít, ami leves, tea, stb., de ez a testsúlykg-ként 30 ml csak a tiszta víz...a többi ezen felül jöhet. Állítólag. :)
Ildibaba81
A tejet én is imádom kakaó formájában, de nagyon sok helyen olvastam, hogy egyáltalán nincs semmi haszna a szervezet számára, inkább káros, egyrészt, mert nagyon savasít, másrészt, mert nyálkaképző, így hozzájárul a különféle daganatok kialakulásához.
Régi beidegződés az, hogy a tej hasznos, mert kalcium, stb., de sajnos alig tud belőle felszívódni némi kalcium, már akkor sokkal több kalciumhoz lehet jutni egyéb ételekből.
Ezt a tej dolgot egészen addig szkeptikusaan fogadtam, amíg barátnőmnél nem találtak egy jóindulatú csomót a hónaljában. Kiműtötték és az első, amit a doki megtiltott, az a tejtermékek fogyasztása volt, kivéve a kefírt. Szóval...van, hogy elcsábulok (pl. múlt héten :)), de igyekszem kerülni a tehéntejet.
Ha iszom, akkor is bio-t, mert az nincs tele hormonokkal meg egyebekkel, amikkel szegény teheneket ma agyonnyomatják.
Szóval...nálam most az is változás lesz, hogy nem iszom tejet.
Én ma melegszem tovább...
Folyadékokhoz akartam kontárkodni:
Kávé: vizhajtó, nem számolható bele a folyadékfogyasztásba sőt plusz 1 pohár vizet hozzá kell adni miatta.
Tej: tényleg nem jó, a legtöbb ember nehezen emészti. Én csak kv-ba teszek tejet, laktózmenteset szoktam adni, a lányomnak egyáltalán nem adok, maradunk a tápnál/junior italnál amig elfogadja abban legalább tudom mi van...