Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Magyon millió grat, nem csak a pici pocihoz, hanem ahhoz is, hogy tudod tartani a sok ivást. Ez egyébként a nők 90%-ánál probléma - megjegyzem, nálam is... :(
New Hppe!
Kiléptem, mert túlfeszültem, nem valami felhőtlen a viszonyom a főnivel... :(
Most töltöm a felmondásit, lassan annak vége és hát, nem lesz könnyű új melóhelyet találni... terhesen meg hát úgyse fognak alakalmazni, max marad, hogy valamit itthonról vállalok.. ha találok... :S
Persze apa egy percig sem lassított a baba projektet illetően - függetlenül a várható anyagi helyzetünktől... :S
:)
mkinga
2013-10-14 13:21:42
Moha!!
Jo hogy kerdezted , en is irto keveset iszom, napi 1-2 pohar ....
Matol valtozik!!!!
Monika5
2013-10-14 12:40:51
Sziasztok.
Ma voltunk a doktornőmnél, mindent rendben talált ő is. :) A 7. hétben járok (én is ezt gondoltam a korai ovu miatt). Legközelebb 4 hét múlva kell mennem. Ami meg még jó,hogy a múlt heti vérezgetésem szerencsére abbamaradt (gondolom a progipótlás hatására). :)
Virgács és napsugár24,
Drukkolok nektek holnap!
Archangel85, te hogy vagy? neked is szurkolok.
Moha13,
a terhesség előtt én annyit változtattam, hogy áttértem a várandós vitaminra és sokat ittam (én is hajlamos vagyok keveset inni). Mellette pedig sportoltam és változatosan próbáltam étkezni. Amióta tudom, hogy várandós vagyok nekem is külön üvegem van és napi minimum 2l vizet megiszom. Továbbá bizonyos fűszereket kerülök, amiket nem ajánlanak terhessen, plusz ami most tiltott (nyers tojást tartalmazó étel, nem jól átsütött hús, penészes sajtok, pasztörözetlen tejtermék, stb.)
Sok sikert mindenkinek! Szép napot!
Moha13
2013-10-14 12:22:33
Következő körkérdésem:
Ki mit változtatott meg az étrendjét vagy egyéb szokását illetően a babaprojekt kedvéért? :)
Moha13
2013-10-14 11:58:34
Lányok!
Isztok Ti eleget?
Mert én nagyon keveset iszom...erre jöttem rá. Most olvasom, hogy ez is lehet oka a sikertelenségnek. Én 50-52 kg vagyok, így elvileg 1,5 L tiszta vizet kéne meginnom naponta minimum (30ml/testsúlykg). Én jó, ha 1 litert megiszok összesen.
Azt hiszem, mától odafigyelek erre is...és minden napra kikészítem a 1,5 literes vizemet, ami csak az enyém...:D
Én ma maradtam ahol voltam, de ma már csináltam egy ovuteszt a biztonság kedvéért,egyelőre negatív.
NewHope
2013-10-14 11:42:48
Ildi, szép :) A több váladék lehet jó bár mensi előjele is lehet, de ha nálad nem szokott lenni akkor jó.
Nálam is szokatlanul sok volt most meg már a hüvelykúp miatt sok amit reggel-este kell használnom úgyhogy mérhetetlen...
Drukkolok hogy jó legyen! Állásod hogyhogy nem lesz? Gyorsan szerezz valamit aztán már úgysem tudnak kitenni :)
Ildibaba81
2013-10-14 11:37:29
zzzaola!
Köszi, ha Murphy-t veszem alapul, tuti most fog összejönni, hogy nem lesz munkám... mindegy, majd lesz valahogy...
Egyébként ebben a hónapban teljesen a nekem mindegy jelmondattal, totálisan érzelemmentezen veszem a reggeli adatokat.
Azt észrevwttem ugyan, hogy több a váladék a szokásosnál, nsm tudom igazából, h. ez jelet -e valamit.... a többi jelre való odafigyelést nem erőltetem...
Tegnap, meg ma volt mindjárt megjön érzésem, de lehet, hogy 1-2 nap múlva meg fog jönni: 22-26 naposak a ciklusaim általában...
Karolina01
2013-10-14 09:13:38
Csajok!! De jó lenne ha úgy lenne..... : o))))
Moha13
2013-10-14 09:07:27
NewHope
:):):)
NewHope
2013-10-14 08:50:24
Jó reggelt!
Karolina, nagyon szép a görbéd. :)
Az én hőm 36.8on beragadt (szerencsére) :) A tesztem még mindig halvány, de ott van! :) Szerintem abbahagyom a tesztelgetést, majd jelentkezem ha voltam dokinál (jövő hó elején tervezem csak) addig nem irogatok már.
Jó szelet mindenkinek! ;)
Magyon millió grat, nem csak a pici pocihoz, hanem ahhoz is, hogy tudod tartani a sok ivást. Ez egyébként a nők 90%-ánál probléma - megjegyzem, nálam is... :(
New Hppe!
Kiléptem, mert túlfeszültem, nem valami felhőtlen a viszonyom a főnivel... :(
Most töltöm a felmondásit, lassan annak vége és hát, nem lesz könnyű új melóhelyet találni... terhesen meg hát úgyse fognak alakalmazni, max marad, hogy valamit itthonról vállalok.. ha találok... :S
Persze apa egy percig sem lassított a baba projektet illetően - függetlenül a várható anyagi helyzetünktől... :S
:)