Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2013-10-15 07:45:54

Sziasztok!
Virgács, én gondolok rád, ez tuti...arkangyalka...fel a fejjel...!!!! A jövőhónap tuti jobb lesz....
A szexről csak annyit, hogy hát igen...nálunk is elég gyatra..:( komolyan már az lenne a fura, ha összejönne az a gyerek...szégyen ide, vagy oda, de bizony alig vagyunk együtt. Sok munka, sok stressz, és pánikszerű alvás mind a kettőnk részéről. Nem jó ez így...már az öröm is oda, mert folyton azon szúrkoltunk kezdetben, hogy nnnna ebből tuti gyerek lesz, mert most akkorát alakítottunk...aztán teltek a hónapok és most már rendesen rá kell magunkat beszélni, hogy összebújjunk...gáz!
Én az iváshoz csak annyit írnék, hogy azért arra figyeljetek, hogy túlzásba sem lehet inni, mert annyira felhigíthatjátok a véreteket, hogy az már káros lehet. Én ezt olvastam valahol. ...de tény, hogy inni tényleg fontos, főleg az ülőmunkánál. A másik pedig...ugye tudjátok, hogy a folyadékbevitelnél számít a kávé, a leves, és minden olyan, amiben jó sok folyadék van.
Én pl. citromos vizet iszok...na nem annyira citromos a víz, hogy újra szűz legyek tőle, de azért szépen lehet benne érezni.
A görbém meg elkeserítő.... :/
Virgács
2013-10-15 06:37:09

Hello lanyok!
Ên pàr hónapja ellenörzött vízivasban veszek részt:)egyik munkatarsam képes az iroda túlfeléről e-mailben irkalni,hogy igyatok lányok.neki köszönhetően a napi egy pohár már csak múlt,egész nyáron pakoltam magam mellé reggel egy üveg vizet,ebéd utan egy vizet.az elmúlt hónapokban,kb a nyusziünnep óta én teljesen megvaltoztattam az étrendem,mert policisztas voltam,a juliusi uh-n pedig már csak pár picike volt.én hiszem,hogy ez az étrendtöl volr,semmit nem voltam hajlandó beszedni.
Az orvos nekem is mondta múlt héten,hofy kezdjem el a kismamavitamint.
Monika én semmit nem tudok még arról,hogy az étkezésből ki kell szürni a penészes sajt,stb amiket felsoroltal.írnal erröl kicsit bővebben,vagy azt hogy infot hol talalok róla.az elmúlt hónapokban csak az eemi alapokból képezrem magam:)hogy kinek milyen sejtje hova vandorol:)
Na szép napot Nektek!Este beszamolok a nagy eseményröl!
mkinga
2013-10-14 22:42:42

Virgacs! Szurkolok!!!

Moha ! en is beszallok az ivaszatba :D , amiota olvastalak , mar figyelek , hogy mennyit iszom es maris tobbet ittam mint a tegnap. Mi a bubis vizet szeretjuk , es a "bubitlant" szorppel isszuk , uditokrol mondtuk teljesen le, mert az en ferjuram kepes volt napi szinten 2L Kolat bedorgolni... szoval mar jo 4 honapja csak malna, szamoca szorpot kap "bubis vagy bubitlan" vizzel :D .

A dohanyzasrol kellenne leszoktatnom teljesen mostmar. Annyit elertem , hogy naponta csak 7-10 szalat sziv el , a napi 2 db helyett.... de hogyan vegyem ra??
Sportol, fitt , hisz katona es jok az eredmenyei is (ver, spermalogia , stb) de ez kesobb fog visszautni. Mondjatok egy jo trukkot amivel leszoktathatnam (nem tapasz, rago, cukor )
kbettina
2013-10-14 22:25:44

Sziasztok!

Nokeni: örülök neked :) Hihi.. én nyugtattalak az egyenesed miatt :)
Virgács: minden rendben lesz! :)
Moha: én beszállok az ivásba:)
Nekem nehéz lesz, mert elég keveset iszom.
Lassan már jön az ujjabb mensi, és ovum még nem volt.:(
Elkeserít:(
Jó volna nem folyton a baba témán rágódni, de mégse megy.Ennek köszönhetően már a sex sem az igazi.Mindig bevillan, hiába akarok csak az együttlétre koncentrálni.És való igaz hogy nálunk is csökkentek az együttlétek, amióta babát szeretnénk.Egy darabig tartottam keményen, hogy kettő naponta... aztán valahogy csökkent, és csak a várható ovu környékére kerültek az együttlétek.
Nokeni
2013-10-14 21:52:15

Sziasztok!

Megígértem, hogy beszámolok ha megvolt az első vizsgálat: mindent rendben talált a doktornéni, 8 hetes méretekkel büszkélkedhet a 7 hetes magzatom :-) jó helyen van, és láttam dobogni a pici szívét, annyira jó érzés volt, kívánom, hogy mindannyitok mihamarabb átélje ezt az érzést :-)
Én azóta is, mióta pozitív lett a tesztem, olvaslak titeket és szurkolok mindenkinek, ezúton is gratulálok a pozit tesztelőknek!!!
Azoknak is írnék akik aggódnak, hogy a görbéjük "egyenes":
a régiek emlékeznek, hogy én is így tettem de itt sokan nyugtattak, hogy az nem jelent rosszat és tessék baba lett belőle!! Példaként csatolom is, hogy az "újak" is láthassák!
Sok puszi mindenkinek
Monika5
2013-10-14 21:50:19

Archangel85,
Sajnálom, hogy mégis megjött. :( De annak örülök, hogy pozitívan tekintesz a jövőbe. :)Sok sikert, szurkolok neked! :)
Ildibaba81
2013-10-14 21:24:33

Elfelejtettem, hogy még írni akartam, hogy én a legjobban a tejet szeretem. Szinte fùggőségig. Sajnos hizlal, pedig az legalább oltja a szomjam és szertem az ízét.
Ildibaba81
2013-10-14 21:24:32

Elfelejtettem, hogy még írni akartam, hogy én a legjobban a tejet szeretem. Szinte fùggőségig. Sajnos hizlal, pedig az legalább oltja a szomjam és szertem az ízét.
Ildibaba81
2013-10-14 21:21:49

Én sem a szűrt, sem az ásványvizekkel kapcsolatban sem táplálok semmi bizalmat...

a munkahelyen ez az ozmozisos cucc van, hát én kiihatom az egész kutat, akkor is szomjas maradok. akkor már jobb, ha ég3sz nap semmit sem iszok, kevésbé vagyok szomjas. Sajna a égben más lehetőség nincs, csak ha vesz magának valamit az ember. az egyik barátnőm szokott enyhén lugosított vizet venni - a legolcsóbbat, azt én is szoktam néha.
Az ásványvizeket nem szeretem, macerás is, meg, ha magasabb az ásványi anyag tartalma, vesekövet okoz... a csapvizet csak szörppel, vagy teának tudom meginnni... szóval nem könnyü...
Archangel85
2013-10-14 21:03:50

SZiasztok!

Mónika jól vagyok, nekem megjött vagyis volt majdnem 2,5 napig. hát a fene se tudja. Viszont ma voltam alaphormon vizsgálaton, szóval én úgy vagyok vele, hogy most már minden kiderül, és mindenki derül :)
Szabináról tudtok valamit?
Én úgy vagyok a vízivással, hogy nagyon fontos.Nálunk is vergődnek, ha ki,egyek pisilni, de nem érdekel, nekem az egészségem sokkal fontosabb! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!