Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-10-14 08:28:48

Karolina01
Azt ilyenkor még senki sem tudja...:)
A görbe teljesen normális, simán lehet jó vége a dolognak...:)
Karolina01
2013-10-14 08:26:30

Én ma így... Nem is tudom mi lesz ennek a vége....
arachnoidea
2013-10-14 07:55:28

Sziasztok Lányok!

Én most így...LH teszt negatív
Dia1984
2013-10-14 07:53:51

Jó reggelt!

Szépen haladnak a célegyenesben lévő görbék! Hajrá Lányok!!! :)

Moha, mkinga, kíváncsian várom, hogy mi kerekedik ki nálatok. Lehet, hogy ez a szokásosnál eltérő ciklus hozza majd meg a várt eredményt! (Bárcsak a Próféta szólna belőlem! :D)

Akciózás terén most már mi sem bízunk semmit a véletlenre (nem mintha eddig azt tettük volna). 2 naponta megpróbálom elcsábítani Apát, remélem sikerrel járok! :)

mkinga
2013-10-14 07:22:50

Moha,
Ezt en is olvastam . Nallunk nincs gond az akciozassal, csak nem babaprojekt miatt tesszuk , nagyon nem :). Csak nem szeretnem , hogy hamarabb legyen tuszorepedesem , mert az apa matol terepen van jovo csutortokig...csak egy napra jon haza szombaton. De a tablazat szerint pont jo :D
Amugy az en hom is picit fennebb van mint a mult honap ugyan ebben az idoben, de amint mondtam en rafogom a hideg eljovetelere, hosszu naci meg polo alvasban.
Moha13
2013-10-14 07:05:47

mkinga
Akciózni sohasincs korán és sohasincs későn! :)
Azt olvastam, hogy egy felmérés szerint a babára váró próbálkozó párok hihetetlenül keveset szexelnek, talán ez is lehet ok. Mert az igaz, hogy a megtermékenyülés esélye ovukor a legnagyobb, de az egyéb időpontok sincsenek teljesen kizárva, bármikor bármi előfordulhat, szóval hajrá! :)
Főleg, ha a doki is ezt ajánlotta...

Nekem végre lejjebb ment kicsit a hőm, de még mindig magasabb, mint ovu előtt lenni szokott...már nagyon érdekel, mi lesz ebből.
mkinga
2013-10-14 06:57:07

Dia!
En most vagyok a masodik Clomid napomon, reggel szoktam bevenni, a mai reggelem meg irto fura volt az autoban, ugy ereztem repul az auto , elegge furan ereztem magam, igy 50-70nnel gyorsabban nem is haladtam... nekem eggyelore csak a szedelges van , de az enyhe es hosszantarto. :)
Jo hamar felment a hod Dia.
A dokim azt javasolta , hogy a gyogyszer beszedese utan mar akciozzunk... kicsit korainak tartom , hogy baba projekt miatt mar akciozni kellenne az 5 nap utan...

En ma igy allok , nagyon unalmas ebben a honapban ahoz kepest , hogy a multi honapi jooo hullamos volt :)
zzzaola
2013-10-14 06:27:40

Ildibaba81
Szépen halad a görbéd, szurkolok!Az enyém ma feljebb ment, hogy aztán magasabbról hulljon alá..most már csak kíváncsiságból mérem.
Ildibaba81
2013-10-14 05:46:39

Jó reggelt, csajok!

Eldőlt a kérdés, legalábbis egy időre.... visszament a hőm.....
Adry03
2013-10-13 21:24:40

Tundie

Annyira nem lesz vészes, bár azért kicsit kellemetlen.
Viszont javaslom, hogy legyen nálad fájdalomcsillapító
és azért utána pihenj otthon pár órát.

Részemről így állok:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!