Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
10 mm-es petezsák látható, de még semmi sem látszik benne:)
Kis cseresznyénk van, azt mondta a doki:)
Én most még nem tudok mit kezdeni ezzel az információval:)
2 hét múlva kell visszamenni.
Szabinka nagyon sajnálom.De hamar elkezdődött az új hónap, új remények:)Mégjobbak!
Annyi itt most a jóhír, hátha megfertőzünk Téged is!
Illetve mindenkit aki csak babásodni akar:)
Luciffer73 mikor mentünk a dokihoz a Moszkva téren mentünk át, nem tudtam kiverni a fejemből, hogy írtad arra dolgozol:)Így csak fürkésztem vajon melyikük lehetsz:)
Napsugár nem jelentkezett azóta?
NewHope bejelentkeztél az orvoshoz?:)
Jó éjt Mindenkinek!
mkinga
2013-10-15 18:51:03
Dia!
En sem vagyok ezzel tisztaban, azt tudom , hogy amikor meg LH tesztelgettem a pozi utani nap reggel, eros hasfajassal ebredtem neha es aznap mar negativ is volt a teszt.
Amugy a Clostys csajok egy masik forumon azt ajanlottak, hogy egy 28 napos ciklusban a 12.naptol 16.ig erdemes jobban belevagni.
Dia1984
2013-10-15 16:40:39
Bocsi, nem a 11. nap, hanem csak a 10.
Dia1984
2013-10-15 16:39:05
Sziasztok Lányok!
Lehet, hogy bugyutának találjátok a kérdést, de ezügyben nincs tapasztalatom.
A középidős fájdalmat mikor szoktátok érezni? Ovu előtt? Vagy akkor, amikor a ovu teszt is már pozitív?
Ciklus 11. napján vagyok, és pár órája szinte folyamatosan görcsöl a hasam. A Closty tegnap fogyott el (5-10 napon 2x1), és valahol azt olvastam, hogy az utolsó bogyó beszedése után 2-3 nappal következik be az ovu. Mit gondoltok, van ennek valami valóságalapja?
(Biztos, ami biztos, a napokban sokszor összebújunk!)
arachnoidea
2013-10-15 15:31:50
Most nézem hogy csütörtökre tette múlt héten az ovut akkor még a vérzés után 3 nap barnáztam péntekre múlt el.
arachnoidea
2013-10-15 15:30:19
Sziasztok!
Szabinka nagyon sajnálom! Drukkolok, hogy a következő hónap sikeres legyen mindanniunknak!!
Nokeni Gratulálok! Boldog babavárást és jó egészséget kívánok!
Moha! Tegnaptól én is számolom a vizespoharaimat :-)
Ma így állok. Nem értem miért mert ma még az LH teszt negatív reggel kezdődött egy kevés tojásfehérje szerű váladék szerintem nem volt ovum. Csütörtökön kell mennem középidős UH ra majd ott kiderül hogy volt-e.
mkinga
2013-10-15 15:12:39
Szabinka! Nagyon nagyon sajnalom!!! Erős legy es ujra harcra ebben az uj honapban!!!! Kitartas
Dia1984
2013-10-15 14:19:38
szabinka, nagyon sajnálom! :( Pedig annyira ígéretes görbe volt. Na meg a pozitív tesztek.... Ez a hír most hidegzuhanyként ért. Fel a fejjel, csak pozitívan!
szabinka84
2013-10-15 13:51:03
Sziasztok!én egy pár napra eltűntem egy kicsit,kellett hogy összeszedjem magamat sajnos megjött:(én most így
mkinga
2013-10-15 12:58:17
Lanyok!! Valtsuk temat mig nem tor ki ujbol egy osszekapas :p
Mit ettetek ma?? es mennyit ittatok ugye Moha? :)))
En salatat eszem es meg csak a 3 . napi poharamnal allok.
Nos a helyzetjelentés:
10 mm-es petezsák látható, de még semmi sem látszik benne:)
Kis cseresznyénk van, azt mondta a doki:)
Én most még nem tudok mit kezdeni ezzel az információval:)
2 hét múlva kell visszamenni.
Szabinka nagyon sajnálom.De hamar elkezdődött az új hónap, új remények:)Mégjobbak!
Annyi itt most a jóhír, hátha megfertőzünk Téged is!
Illetve mindenkit aki csak babásodni akar:)
Luciffer73 mikor mentünk a dokihoz a Moszkva téren mentünk át, nem tudtam kiverni a fejemből, hogy írtad arra dolgozol:)Így csak fürkésztem vajon melyikük lehetsz:)
Napsugár nem jelentkezett azóta?
NewHope bejelentkeztél az orvoshoz?:)
Jó éjt Mindenkinek!