Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én elvinném a grafikont, és kikérném a doki véleményét. De az is biztos,hogy jobban hinnék az UH-nak. Mert láttunk már furcsa görbéket, amiből baba lett....
Tehát szerintem jobb, ha nálad van, de inkább hagyatkozz az UH-ra.
Holnap reggel én is oda megyek.
mkinga
2013-10-15 21:14:15
Amugy lanyok!!! Senki nem el FRanciao-ban??
mkinga
2013-10-15 21:13:32
Lucifer!
En jot mosolyogtam az irasodon... en megkaptam magam benne "engem senki nem szeret" a mindjart megjon nap kozeledesevel, szerintem mindegyikunk igy van !! Na de kitartas!!!
Reggel varunk :D
arachnoidea
2013-10-15 20:58:39
Virgács, NewHope! Gratulálok!!
Kérlek nézzetek rá egy pillantást a grafikonomra érdemes csütörtökön magammal vinnem a dokihoz vagy bízzak az UH ban és arra adjak amit majd akkor lát a 13. ciklusnapon?
Virgács
2013-10-15 20:15:45
Luciffer73
Csak a fele gondolatomat írtam le:)Kicsit félreérthető volt:)
Mármint melyik dolgozó ember:)
Kinéztem egy optikát, hogy biztos ott vagy míg vártuk a villamost:)
Na mindegy szédült egy tyúk vagyok, próbáltam elterelni a gondolataimat a vizsgálatról.
NewHope
azt mondta a doki, hogy 6 hétes szám szerint, de szerinte csak 5.Szóval majd a későbbiekben pontosítjuk, ennyi.ennyi az össz infóm a borsókanézegetésről:)
Mkinga Monika5 köszönöm:)
Köszi a szurkolást, még biztosan itt leszek Veletek, olyan jó olvasni Titeket!
Monika5
2013-10-15 19:53:00
Virgács,
Szuper! Nagyon örülök, hogy minden rendben. :)
Szabinka84,
sajnálom. :(
NewHope
2013-10-15 19:47:39
Virgács gratu a cserkóhoz :)
Mennyire saccolták a korát?
Én még nem jelentkeztem dokihoz, külföldön leszek megint 1,5 hetet addig úgysem megyek... Nov 30 legkorábban, addigra meglesz a 6 hét ha minden igaz. De legszivesebben még egy hetet ráhúznék és csak akkor mennék hogy tuti legyen már szivhang. Nekem már elég volt a borsócskanézegetésből...:/ kicsi ebihalacskát szeretnék látni elsőre :)) Gyógyszerem van, tudom mi a teendő - mi baj lehet, nem maradok le semmiről :) A 8. hét előtt azért odatolom majd a képem. :)
luciffer73
2013-10-15 19:43:24
Szia Virgács!
Lesz az még erős görögdinnye is!!!! :DDDDD
...mármint melyikük..??? Egyébként attól függ, hogy mikor mentél arra...négyig melózok a bíróságon...:)))
Egyébként én is szenvedek...az ovum a grafi szerint már rég elmúlt...ehhez képest olyan szinten görcsöl és szurkál a bal petefészkem, hogy már azt sem tudtam, hogy feküdjek azon a nyamvadt kanapén :(
Bezzeg "ovu" idején semmit se éreztem...lehet, hogy az én készülékemben van a hiba?
Sajnálom a havit, de ahogy a kedves kollegina írta, új hónap, új remények!!!
A csapativás megy...azt nem tudnák megbeszélni, hogy ne nézzük folyton a grafit, ne mérjünk, csak szexeljünk? Minden tét nélkül? Az én fejem is folyton azon jár közben, hogy na most...na most...aztán meg...
áááááááááááá nagyon nyűg vagyok...bocsi. Valószínűleg meg fog jönni és azért...ilyenkor mindig van egy kis "engem senki nem szeret" "meg ez a hülye már megint miért idegesít?"...és hasonló kellemetes gondolatok és érzések...ja és közben meg olyan vagyok, mint a törpevízmű...állandóan iszok és az ki is jön. Mondjuk még jó! :s
Asszem elteszem magam holnapra, mert még annak is lehúzom a kedvét, akinek eddig fülig ért a szája :/
Jó éjt lányok...majd holnap
mkinga
2013-10-15 19:22:32
Virgacs !
De jooo :D nagyon gratulalok persze meg hallkacskan a kis cseresznyetekhez!!! :D