Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mkinga
2013-11-03 18:39:44

Arachnoidea!! Jaj :D en mar nagyon kivancsi vagyok :p
arachnoidea
2013-11-03 18:29:27

ha csak a gorbém lenne szép! Van másom is ami szép de nem merem még írni
krisztibaba85
2013-11-03 18:07:49

Arachnoidea!
Nagyon szép a görbéd :-) :-)
Drukkolok :-)
advisory
2013-11-03 17:25:51

Monika5
Hát én is ott vagyok:))
Aachen ismerős neked?
Köszönöm az infokat, másfél év ledolgozottam van abból 1 éve minijobom is. Úgyh a bruttom elég jó.
Összeröffenhetnénk 1x:) ha van kedved és nem a másik végében laktok:)
Ma voltam picit dolgozni, nagyon sok volt nekik úgyh besegítettem..de nagyon nem bírtam, nem tudom h hogyan de a 2. Emeletre is nehéz volt felmásznom..nem hiszem, h hosszú távon bírnám plusz a hasam és a derekam is megfájdult...meglátjuk mi lesz belőle..
krisztibaba85
2013-11-03 16:33:39

Sziasztok:-)
Monika80! Ha erősen van meg akkor nem vagy terhes...Múlt hónapban én is áltattam magam ezzel...aztán bekellett látnom hogy sajnos azért mert csak kicsit van meg gyengébben attól még nem vagyok terhes :-(
Mkinga tényleg szép a görbéd:-)
KatkaManó
2013-11-03 14:36:56

Vicacica köszönöm a választ. Nálunk a párommal van gond illetve nekem IR -em van. Ez miatt sokat fogytam és diétázom is. Csak kíváncsi voltam mennyit hízhatok esetleg...
mkinga
2013-11-03 14:18:02

Dia! szep a gorbed :D. Az enyem ma picit lennebb csuszott de nagyon remenykedem , hogy nem fog tovabb. Meg 5 nap a nemvartig... A tegnap fejeztem be a Duphastont is ugy hogy mostmar csak a varakozas maradt hatra... habar a reggeli eses utan piciket elszontyorodtam...

Remelem azert kicsit elterelted a gondolataidat , a mini vakaciotokban :) az sokszor segit!!
Dia1984
2013-11-03 14:11:44

Sziasztok Lányok!

Néhány napra eltűntem, haza utaztunk Anyuékhoz, és picit próbáltam "megszabadulni" a baba-függőségemtől. :) Bár nem nagyon sikerült, mert Titeket minden nap olvastalak (sajnos görbéket nem láttam, mert a telefonom nem mutatja őket).
Nagyon szorítok mindenkinek, aki már a célegyenesben van! Kitartás Lányok!!

mkinga, nagyon szépen alakul a görbéd! Mikorra nem várod? Az én hőm viszonylag fent van, de még messze a vége, addig bármi lehet....
arachnoidea
2013-11-03 13:07:07

én ma így...van más is de arról nem írok még
Karolina01
2013-11-03 13:05:56

Monika80!
Sajnálom, de szerintem nem vagy terhes : o((((
Ne add fel.... Én sem adom.... : o)))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!