Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Karolina01
2013-11-04 09:45:52

Az ember olyan türelmetlen... én magamról beszélek. Ha tudom, hogy a 12. napon volt ovum és akkor együtt is voltunk a Drágámmal, nehéz kivárni, hogy most megjön-e vagy sem. Már most tesztet csinálnék, hogy sikerült-e vagy sem. Tudom, még van beágyazódási idő, meg ilyenek... De egy teszt mikortól tudja kimutatni, hogy babás vagyok-e? Valakinek ötlete?
luciffer73
2013-11-04 09:42:42

mkinga...erre így még nem is gondoltam, de tudod mit? Nagyon tetszik, úgyhogy ha nem baj ezek után magamévá teszem ezt a mondatot! :)))) Jobban hangzik mint a vénp..ci :DDDDD
luciffer73
2013-11-04 09:40:48

Capri nagyon aranyos vagy!!!! :)))) Én azért ennyire nem mentem bele a matekba..., de egyben igazad van...ittam a reggeli kávémat szinte még hajnalban és akkor görcsölt valami iszonyatosat a hasam..még a levegő is bent szorult. Jó lenne, ha igazad lenne...és ha így lesz, akkor majd elkérem a címed, és küldök neked bonbont! :DDD
Remélem legalább egy türelmes sperma arra kolbászot amikor szükség volt rá. Az ember egyébként is fiatalabb nálam...tulajdonképpen még el is várhatnám tőle ezt a fürgeséget! :DDDDDDD
mkinga
2013-11-04 09:40:48

Luciffer, gratula az 1 evhez :D mi is 24iken leszunk 1 evve hazasok :D , a 40 meg... 20 eves vagy 20 ev tapasztalattal, az meg tokeletes ;)
capri
2013-11-04 09:39:23

Rubini,
Neked aztán már jó sok mindenen keresztül kellett menned... Sajnálom. :-( Nagyon drukkolok, hogy már ne kelljen sokat várnod a kisbabádra!

Karolina01, szép a görbéd, sőt szebb, mint cikluson. ;-)
luciffer73
2013-11-04 09:37:16

Rubini én nem agyok ennyire bizakodó most...kivételesen. Nem érzek semmi olyat, amit anno a lányomnál éreztem szinte még azon héten. Persze tudom, hogy két terhesség között lehetnek különbségek, de én nem hiszem.
Igen...csak szurkolj nekünk is...ránk fér. Igen ők is várják...tudom...nálunk az ember nem meri mondani...ezért csak néz...néz :)))
capri
2013-11-04 09:37:08

Luciffer,
egy picit azért még bizakodhatsz. Ha 10. nap este voltatok együtt, és 13. nap hajnalban volt ovud (állítólag a nők nagy részének hajnalban van, nem tudom, tényleg így van-e), akkor még lehetett ott egy túlélő. :-) Sőt, mivel a 12. napon volt az a nagy hőesésed (amit mi tudunk, csak a gép nem hajlandó figyelembe venni), akkor akár aznap is lehetett ovud, tehát még kevesebb idő telt el az együttléttől számítva.
Nem akarok hiú árándokat éreszteni benned, csak leírtam, amit gondolok. (Hozzáteszem, ha én lennék a helyedben, lehet, hogy én sem bíznék...)
Karolina01
2013-11-04 09:31:45

Luciffer73! Köszi. Aranyos vagy!! Én is drukkolok mindenkinek!
Nálunk is előfordul, hogy a Drágám oda jön, megsimogatja a hasam és kérdezi: Érzel már valamit??? Annyira várják ők is, hogy legyen valami, mint mi.
rubini
2013-11-04 09:20:46

luciffer73
a 10.napi huncutkodással azért még bizakodhatsz szerintem:)
luciffer73
2013-11-04 09:19:12

Karolina én a magam részéről szurkolok neked...Archangel...neked is...és tényleg nagyon édes volt...én azon szoktam magamban jókat mosolyogni, mikor együtt vagyunk...és egy pár nap elteltével elkezdi tapizni a hasam, meg simizni..nem mond ő semmit csak néz azokkal a nagy bernáthegyi szemeivel :)))) Megmondom őszintén, hogy én azért le szoktam őt törni ilyenkor...nem kell, hogy még ő is beleélje magát :/ aztán ketten esünk pofára...de nektek nagyon szorítok...és egy picit irígy is vagyok...de nem olyan rosszindalatú irígység van bennem...inkább olyan merengős, sóhajtozós :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!