Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
...ő üres karikát írt, de ha fölé mész, akkor 36,05..pont egy fokkal tér el az általam mért hőtől :(
mkinga
2013-11-04 08:31:59
Dia , koszonom , neked is megy a drukk :D
E is teszteltem 9.DPOn persze negativ volt.... de hatha hatha
luciffer73
2013-11-04 08:31:05
Szia Dia, Rubini!
...én is nagyon furcsálottam, hogy a gép döntött...pedig ugyanabban az időben mértem, körülöttem semmi változás nem volt, mégse hitte el...a hőm aznap 35,05 volt...tudom, hogy baromi kevés, de akkor is a frankó hő volt..ő meg valami egészen mást jelölt be.
Rubini...én voltam így múlt héten, aztán szépen arréb tolta az ovumat és bejelölte erős zöldre...jó mi? Most akkor igazából mikor volt ovum...őszintén szólva már én sem tudom :(
rubini
2013-11-04 08:22:22
Sziasztok!
Megosztom veletek a az érzéseimet 16-19.napig úgy szurkált a hasam itt ott vagy épp alul hogy azt hittem mindjárt megjön és majd leszakadt a derekam.Ma még semmi,sőt picit lejjebb is ment a hőm.
Hasonló tapasztalat valakinek?
Ma így!
Dia1984
2013-11-04 08:08:43
Jó reggelt!
Luciffer, érdekes, hogy nem vette figyelembe a múlt heti hődet! Mi volt az a rendkívüli hő, ami kiverte a biztosítékot?
Arachnoidea, kíváncsian várjuk a nagy titkot! :)))
Ildibaba, Archangel, nagyon klasszak a görbéitek! Drukkolok! Ahogy Capri Neked is! :) Pozitívabb hozzáállást kérnénk! :D
mkinga, úgy örülök a görbédnek!! Már csak 4 nap, és minden kiderül! Nagyon szorítok Neked (is)!!!!
Én ma picit emelkedtem. Ma már a 11. dpo-n vagyok, ezért nem bírtam ki, csináltam egy tesztet hátha... Természetesen negatív. De bizakodó vagyok, hogy csak korán teszteltem...
capri
2013-11-04 07:50:55
Sziasztok!
Mkinga, megy a drukk ezerrel! :-)
Arachnoidea, ne titkolózz! :-)
Van itt még sok szép görbe, Ildibaba, Archangel, hajrá-hajrá! :-)
Az én görbém is szép, tudom, de azt is tudom, hogy nem vagyok terhes. Tényleg! A Duphaston miatt ilyen szép magas és kiegyensúlyozott a hőm, valószínűleg holnap le fog esni. És nem a mai pici esés miatt mondom, hogy nem vagyok terhes. Érzem, és kész. :-)
De ez most nem is baj. Múltkor a doki valami kis behúzódást látott uh-n, azt mondta esetleg vetélést okozhat, de nyugodtan próbálkozzunk. További vizsgálatot vagy kezelést nem javasolt. Viszont ahogy fórumokon kérdeztem, azt írták, lehet akár méhsövény. Ennek most mindenképp utána akarok járni.
luciffer73
2013-11-04 07:48:14
mkinga....ó fene!!!!!! Nagyon sajnálom...! Én szentül meg voltam győződve, hogy az a nyomorult gép a hibás :(((( ...de ő legalább már látja az alagút végén a fényt...gondolom, vagy legalábbis remélem, hogy a doki pozitívan állt a dolgokhoz és mondta neki, hogy ezek szerint szervi baja nincs, terhes tud lenni.
Egyszer hallottama tv-ben...azt hiszem pont Ceizel Endre mondta, hogy a nők nem is tudják, hogy hányszor esnek teherbe...csak aztán elhal az esetek többségében. Nem mindig életképes a megtermékenyített pete...sokkal ritkább, amikor meg is marad...de mivel a nők nem tudják, hogy hányszor is sikerül, így azt hiszik hosszú idő elteltével, hogy valami gond van velük. Remélem azért ez némi vigaszt nyújt mindannyiunknak.
mkinga
2013-11-04 07:29:26
Luciffer, Virgacs sajnos egy szuperebb geppel is megneztek,hogy nincs szivhang.5 mm 9. hetben volt ha jol emlekszem , vagy 7... ha jol tudom akkor, most hetfon van laborja , kedden ujbol ultrahang, aztan csutortokon mutik :(( nagyon nagyon sajnalom szegenyket !! De eljon az o napja is, mint mindegyikunknek es anyukak lehetunk :)
krisztibaba85
2013-11-04 07:28:59
Sziasztok én ma így...
Vélemyény??
Késöbb leszek és majd elolvasok mindent amiről lemaradtam,sziasztok:-)
luciffer73
2013-11-04 07:15:50
jaaaa! És Arachnoidea ne titkolódzon, mert az ő hibája lesz, ha eggyel több lyuk lesz rajtam, mint az elvárható lenne! :DDDD