Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
advisory,
A vitamin lemaradt:) Nekem a nőgyógyász a femibion schwangerschaft 1-ot ajánlotta, ez a 12. hétig ajánlják. Aztán meg legutóbb Folio forte Tabl. írtak fel, ez kb. ugyan azt tudja és csak lényegesen olcsóbb (9 euró körül van 120db), a femibion1 60db-os meg 36 euro körül... Nekem még van a femibion1-ból (már a próbálkozás alatt is szedtem), de a maradék kb. 1 hónapra a másikat fogom beszedni.E mellett pedig még magnéziumot viszek be külön. A 12. héttől még nemtudom mit fogok használni, mert a Femibion schwangerschaft 2 nem szimpatikus (alig van benne valami,pl. nincs benne vas, E vitamin, D vitamin és még kálcium sem,igaz omega3 zsírsav van benne).Szerintem majd megkérdezem, hogy milyen lehetőségek vannak a 12. héttől.:) Ha otthon élnék, akkor szerintem én a Gravidát választanám, vagy az Elevitet.
Monika5
2013-11-02 21:20:40
advisory,
Te is Németországban élsz? :) Ne aggódj, az én németem is hagy még kívánnivalót maga után... De, ha látják, hogy igyekszel, általában értékelik... Nekem eddig még nem volt sehol sem rossz tapasztalatom e miatt. Igaz nem is úgy megyek oda, hogy lesz, ahogy lesz, hanem megpróbálom előtte a vonatkozó szakszavakat megtanulni,stb. Én a 7. héten kaptam pár szaklapot, kismama újságot és két kismama csomagot is (az egyikben a terhességről van szó termékmintákkal, a másikban pedig már a babának van pár termékminta(pl. egy kis cumisüveg)). Lehet, hogy majd te is kapsz valami hasonlót. :)Amit meg tuti kapsz az a mutterpass, amiben lényeges dolgok lesznek benne a terhességedről és magadnál kell tartanod és a vizsgálatokra is vinned kell.
Nekem is sok kérdésem lesz még szerintem a doktornőmhöz az itteni rendszerrel kapcsolatban. :) Kaptunk egy prospektust is, ami különböző vérvizsgálatokról szól és döntenünk kell arról, hogy kérjük-e majd vagy nem és ha igen melyiket. Ez kb. az otthoni kombinált teszt, integrált teszt, stb megfelelői. Sajnos itt sem ingyenes, mint otthon. :( Hirtelen ezek az infók jutottak eszembe. :)Szép estét!
advisory
2013-11-02 20:53:31
Köszönöm a válaszokat.
Jelentkezem ha voltam:))
advisory
2013-11-02 20:50:46
Igen piszok nehéz 2 napot is várni..nem h még 2 hetet:)
Még van egy tesztem azt hnap reggel megcsinálom, de azért benézek az orvoshoz vért venni stb.
Úgyis van bent egy eredményem amin ösztrogént néztek akkor már vhol ott volt a kis mazsolám. Meg szedek gyógyszereket is jó lenne rákérdezni, h azokkal mi legyen.
Ajáljon nekem terhes vitamint, és beszéljük meg mi legyen a munkámmal. 2 állásom is van mind 2 fizikai munka és a főállás amellé még nehéz is.
Kb 600 kérdésem van:D
És elég nehéz lesz mert épphogy megy a német..
Dzsudzsa
2013-11-02 19:26:20
Encii!
Én nem bocsátkoznék találgatásokba. Tudni kellene a korábbi
hőidet, amit - ahogy látok - nem mértél. Most csak a teszt adhat útmutatót. Úgyhogy hajrá! Már kell jeleznie, ha van ott valami :)
Szurkolunk!
Dzsudzsa
2013-11-02 19:23:32
Advisory!
Szerintem egy modern uh a Te esetedben max. a petezsákot (fekete folt formájában tudja kimutatni)és azt megerősíteni, hogy a terhesség méhen belül van. Én alig betöltött 5. héten voltam orvosnál. Csak azért, mert külföldre utaztunk, és én tudni akartam, hogy méhen belüli terhes vagyok (voltam :(
Egy valóban nagyon nagy felbontású uh, amin határozottan lehetett látni a petezsákot.
Egyébként csatlakoznék az előttem szólókhoz, hogy betöltött 6. hétnél előbb - bármilyen nehéz is - nincs értelme elmenni. Valakire még akkor is ráhozzák a frászt, hogy nincs szívhang. Ha később fogant, mint gondoljuk, a 6. hét sem garancia a szívhangra. Biztosabb a Te számításod szerinti 7. hét.
De!! Nagyon-nagyon nehéz!!! Mint az utána következő várakozás az újabb és újabb vizsgálatokra.
Na, de mindannyian fogunk még izgulni az uh előtt :)) Hajrá! Ezt mi sem ússzuk meg!!!! Eljön a mi időnk :)
Nekem még odébb :) nagyon a ciklus elején.
Encii
2013-11-02 18:30:39
sziasztok! 35-dik ciklus napon vagyok....maxxxx 30-31 szokott lenni...a menszinek semmi jelét nem érzem,de annak se hogy terhes lennék van egy olyan érzésem hogy csak a hormonok játszanak velem .... hétfőn vagy kedden tesztelek ha addig se jön meg .... szerintetek van esély a babára ?
Moha13
2013-11-02 15:22:21
Sziasztok
rubini
Be fogja sötétíteni, türelem...
Valaki kérdezte itt, hogy ma (12. dpo-n) már esni szokott-e a hőm...
Nem, eddig csak a 14. vagy 15. napon esett le, aznap, amikor meg is jött...addig szépen fent volt folyamatosan.
rubini
2013-11-02 13:23:48
Sziasztok!Nekem miért nem sötétedik be???
Ma így!
Karolina01
2013-11-02 11:45:33
Sziasztok Csajok!
Szurkolok mindenkinek akinek egyeneset húz!!!!
A vitamin lemaradt:) Nekem a nőgyógyász a femibion schwangerschaft 1-ot ajánlotta, ez a 12. hétig ajánlják. Aztán meg legutóbb Folio forte Tabl. írtak fel, ez kb. ugyan azt tudja és csak lényegesen olcsóbb (9 euró körül van 120db), a femibion1 60db-os meg 36 euro körül... Nekem még van a femibion1-ból (már a próbálkozás alatt is szedtem), de a maradék kb. 1 hónapra a másikat fogom beszedni.E mellett pedig még magnéziumot viszek be külön. A 12. héttől még nemtudom mit fogok használni, mert a Femibion schwangerschaft 2 nem szimpatikus (alig van benne valami,pl. nincs benne vas, E vitamin, D vitamin és még kálcium sem,igaz omega3 zsírsav van benne).Szerintem majd megkérdezem, hogy milyen lehetőségek vannak a 12. héttől.:) Ha otthon élnék, akkor szerintem én a Gravidát választanám, vagy az Elevitet.