Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Advisory,
először is gratulálok a pozi teszthez. :) Nem tudom, hogy mennyire látszik a 4 hetes ultrahangon (egyén függő is), de általában a 7. hét környékét szokták javasolni (ha nincs semmi probléma (pl. pecsételés, vérezgetés, stb.). Szerintem a korai ultrahangnak meg van az a hátránya, hogy még nem látszik,utána meg idegeskedik rajta az ember, hogy miért nem látszott... Szóval én azt javaslom várj még 1-2 hetet az első vizsgálattal, akkor már a doki is biztosabbra tudja mondani,hogy mi a helyzet...Én a 6. hetem közepén voltam az első vizsgálaton, de azért mert el kezdtem vérezgetni... Amúgy a 7. hét elején mentem volna...tudom, hogy nehéz várakozni, de ez később sem lesz jobb (pl. nekem 4 hetet kell várnom a 11. hetes ultrahangig, még 1 hét vissza van). Szóval ezt meg kell szokni, mert utána is hetek telnek majd el a következő vizsgálatig (legszívesebben én is minimum hetente ránéznék, hogy jól van-e :) )...szok szerencsét és jó várandósságot kívánok! :)
krisztibaba85
2013-11-02 08:58:41
Mkinga ez elég biztató szerintem:-)))
mkinga
2013-11-02 08:21:40
Jo reggelt lanyok, en huzzom a csikot... hogy ez mit jelent??? passz
Ildibaba81
2013-11-02 08:02:45
Hát, eddig jó, de még sok van hátra, bármi lehet még ebből... :S
krisztibaba85
2013-11-02 07:59:48
Ildibaba 81,te sem panaszkodhatsz:-)))
Ildibaba81
2013-11-02 07:59:36
Karolina!
Ez tök jól hangzik, hogy így egybeesett... :)
Ildibaba81
2013-11-02 07:58:31
Advisory!
Ez állati jól néz ki, tiszta irigy vagyok, főleg így, hogy az utolsó nap még felfelé is irányul... :)
Szóval, remélem, gratulálhatok hamarosan... :)
Ildibaba81
2013-11-02 07:55:40
Jó reggelt, csajok!
Antika!
Elég nagy volt a zuhanás én ilyenkor már készülni szoktam a mensire... :(
Én, úgy tűnik, felkerültem a hullámvasútra... :) Ebből mi lesz... :S
krisztibaba85
2013-11-02 07:53:53
Szia Antika!
Hát...szerintem elég necces,dehát vannak érdekes görbék,ugyhogy amíg meg nem jön addig van remény:-))))
Antika
2013-11-02 07:48:31
Sziasztok én ma így állok, szerintetek van esélyem még?
először is gratulálok a pozi teszthez. :) Nem tudom, hogy mennyire látszik a 4 hetes ultrahangon (egyén függő is), de általában a 7. hét környékét szokták javasolni (ha nincs semmi probléma (pl. pecsételés, vérezgetés, stb.). Szerintem a korai ultrahangnak meg van az a hátránya, hogy még nem látszik,utána meg idegeskedik rajta az ember, hogy miért nem látszott... Szóval én azt javaslom várj még 1-2 hetet az első vizsgálattal, akkor már a doki is biztosabbra tudja mondani,hogy mi a helyzet...Én a 6. hetem közepén voltam az első vizsgálaton, de azért mert el kezdtem vérezgetni... Amúgy a 7. hét elején mentem volna...tudom, hogy nehéz várakozni, de ez később sem lesz jobb (pl. nekem 4 hetet kell várnom a 11. hetes ultrahangig, még 1 hét vissza van). Szóval ezt meg kell szokni, mert utána is hetek telnek majd el a következő vizsgálatig (legszívesebben én is minimum hetente ránéznék, hogy jól van-e :) )...szok szerencsét és jó várandósságot kívánok! :)