Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2013-11-04 07:14:39

:))))
Nagyon örülök nektek...neked meg nagyon drukkolok, hogy még sokáig így tüzelj! :DDD
...hát nem tudom...szerintem nincs az az életerős sperma, ami annyi ideig elélne, hogy pont ovumra ért volna oda...úgyhogy nem vagyok valami bizakodó. :/
Mondjuk az gyanús lehetett volna, hogy múlt hét szerdán olyan hasgörcseim voltak, mint még soha...viszont azon kívül semmilyen más tünetem nem volt...se nyák, se lófütty. Ezért szépen megdumáltam magam, hogy biztos attól görcsöltem ennyire, hogy esetleg olyat ettem. Bár a derekam is majd leszakadt, ha még visszaemlékszel esetleg panaszkodtam is itt nektek. De semmi más...az én mellem is feszül, de szerintem már attól, hogy 12-én meg kell jönnie...vagyis nem kell, de meg fog :(
Virgácsról tudsz valamit? Ugye jól emlékszem, hogy nála nem látott semmit az a nyamvadt uh?!
mkinga
2013-11-04 06:50:01

Ja , Luciffer : Arachnoidea valamit nagyon titkol tollunk :D , remelem elarulja mar az a szep gorbe mellett milyen meglepije van meg :D
mkinga
2013-11-04 06:48:16

Luciffer jo reggelt :D
Tudod a katonak elelnek meg 3 -4 napot is jo kornyezeteben , hatha hatha ;) utanna nem voltatok tobbet eggyutt? , abbol is lehet am kis babóca.

Engem a hom ugy erzem bolondit kicsit , fenn van az , fenn am... remelem ott is marad meg par honapig :p mellem az a tegnaptol kezdett erossen fesziteni , eddig csak erezgettem, na de meg 4 nap es kiderul mi is van :D

Ma igy...
luciffer73
2013-11-04 06:37:23

Sziasztok lányok!
Előre elnézést mindenkitől, de olyan termelékenyek voltatok ez alatt a pár nap alatt, hogy esélytelen vagyok felvenni a fonalat!
Ki hogy van? Lehet-e örülni, vagy inkább vígasztalni kell?
A gép 2 nappal eltolta az ovumat...ezzel jól kicseszett velem, velünk, mert mi a halvány zöldhöz képest malackodtunk..:/ szinte biztos, hogy nálam nincs baba, de azért más babijának örülnék! :)
...én ma így
Légyszi tájékoztasson az a korán kelő, aki már észnél van, hogy mi van a többiekkel...Virgács, mkinga...stb.

ui: egyébként meg vagyok sertésedve...múlt hét szerdai napon olyan alacsony hőt mértem, hogy ihaj..nyilván a gép is ezt gondolta, mert nem volt hajlandó a frankó hőt jelölni, helyette generált nekem egyet...ez picit sziven ütött :(
Archangel85
2013-11-04 05:46:13

Szia Ildi!
Szerintem az nem számít, mert még magasan van a hőd :)
Én ma így:)
Ildibaba81
2013-11-04 05:22:06

Jó reggelt!

Én ma így állok... hullámozok... :S
advisory
2013-11-03 19:12:36

Az egy kicsit odébb van de mindenképp:))
Persze itt megtaláljuk egymást meg adok e-mailt és facen is bejelölhetjük egymást:)
m.nikolett17@freemail.hu
Megírom mit mondott a doki hnap:)
Jó éjt mindenkinek:)
Monika5
2013-11-03 18:55:28

advisory,
Nagyon szívesen. :)Sajnos kb. 270 km-re éltek, mi Bielefeld környékén. Nem hiszem, hogy mostanában járunk felétek, ha ti jöttök erre: szólj és egyeztetünk. :) Az infókat nagyon szívesen. Későbbiekben is összeegyeztethetjük az ismereteinket/tapasztalatainkat, ha van kedved. :)Meló... attól is függ mit csinálsz, na meg hogy hogy érzed magad.. Tőlem megkérdezte mindkét doki (az is akihez a vérezgetés miatt kerültem), hogy mit dolgozok. Szóval szerintem biztos adnak majd neked tanácsot, hogy mit tegyél. Próbálj meg sokat pihenni és nem stresszelni.:) Szép estét!
krisztibaba85
2013-11-03 18:43:29

Arachnoidea!
Nyugi :-)
Ne légy kishitű...
:-)
advisory
2013-11-03 18:42:30

Huhhaaa:))) várunk;)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!