Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm Lányok,. annyira kedvesek vagytok!!
Én is szorítok értetek!! Vagy 3 nap és lövök egy tesztet!!
A férjem olyan édes volt!!! Azt mondta, hogy szülinapjára már kiderülhet? Mondtam igen!
Azt mondta Ő semmi mást nem kér, csak ezt a kisbabát!!
Azt hittem elsírom magam :D
Karolina01
2013-11-04 09:13:46
Lányok!
Én most nem bíztam a zöld csíkokra magam. Vettem ovu tesztet és a 11. naptól elkezdtem nézni. Pont a 12. napon lett ovu. El is kaptam apát : o)))Sőt, még másnap is...
Ez idáig a 14. vagy a 16. napra tette az ovumat.
Remélem sikerrel jártunk....
luciffer73
2013-11-04 09:06:17
Rubini mi pont ebben a hónapban leszünk "1 évesek"...de én már ebben a hónapban a 40-et töltöm...jéééézusom...leírni brutális volt :))))))))))
Azért vártunk, vártam ennyit, mert nem voltam biztos abban, hogy szeretnék ebben az életben még egy gyereket. Talán túl óvatos voltam az elmúlt 7 évben...vagy inkább bizalmatlan :/
luciffer73
2013-11-04 09:03:30
ja...és megnéztem...25-én (ciklus 7. nap) és 28-án (ciklus 10. nap) voltunk együtt...akkor még halvány zölddel jelölve az ovum 8-12 nap lett volna...tehát mindenképpen buktam ebben a hónapban, mert eltolta két napptal és így lett a cilus 10-14-ig. Mkingának már írtam, hogy nincs az a sperma, ami túl él ennyi napot, akármilyen jó is a táptalaj. Szóval picit dühös vagyok. Egyébként ha jól emlékszem, aznap, amikor olyan keveset mértem akkor volt iszonyatos derékfájásom és akkor görcsölt a hasam baromira...szóval...
rubini
2013-11-04 09:02:16
luciffer73
én rosszul leszek ha az enyémet is eltolja mert akkor ennek a hónapnak annyi:(
régóta próbálkoztok?
Mi 11 éve ebből már 8 beültetés,a 8.sikerült is csak a 16.héten elfolyt a víz és meg kellett szülnöm:(
most 34 vagyok
Karolina01
2013-11-04 08:52:51
Jó reggelt Lányok!!!
Én ma így...
luciffer73
2013-11-04 08:50:24
Az én véleményem az, hogy tök mindegy, hogy annyira kiugró értéket is mér az ember, akkor is figyelembe kéne vennie. Egyébként igazad van, valószínűleg azért írt be egy fokkal többet, mert a két pontot összekötötte...de attól az még akkor se igaz :(
Ribini két nappal tolta el. Az "eredeti" vagyis a halvány jelölés még 8-12-ig tartott, az új pedig 10-14-ig...de mivel előtte esett le iszonyatosan a hőm, aztán meg máskor kezdett el görcsölni, ezért teljesen össze vagyok zavarodva. Hiába figyelem a jeleket, nekem ebben a hónapban nem volt sok belőle. Derékfájás, hasgörcs és jónapot...meg az a nagyon alacsony hő...ráadásul a 35,05-öt 30-án mértem, az ovum meg a graf szerint később volt...szóval itt állok, ülök és nézek bután :/
capri
2013-11-04 08:45:01
Krisztibaba85, a hőd alapján még nem volt ovud szerintem, hiába húzta be a gép.
capri
2013-11-04 08:44:04
Luciffer,
ha a gép úgy dönt, hogy a kiugróan magas vagy kiugróan alacsony hő rossz mérés eredménye lehet, fogja magát, és módosítja. Pontosabban nem veszi figyelembe. Nálad azért lett épp 36,05, mert az előző és a következő nap hőjét ha összeköti vonallal, oda esik.
Szerintem ez a tervezettbaba egyik legnagyobb hibája. Ha valaki pár napig nem mér, akkor is beír valami számított értéket. Sokkal szerencsésebb lenne, ha egyszerűen üresen hagyná.
rubini
2013-11-04 08:37:11
luciffer73
csak úgy arrébb tolta magától?hány napot tolt el?
Én is szorítok értetek!! Vagy 3 nap és lövök egy tesztet!!
A férjem olyan édes volt!!! Azt mondta, hogy szülinapjára már kiderülhet? Mondtam igen!
Azt mondta Ő semmi mást nem kér, csak ezt a kisbabát!!
Azt hittem elsírom magam :D