Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Karolina01
2013-11-03 08:17:16

Jó reggelt!
Mónika80! Hallottam már én is olyan nőről akinek megjött, de mégis terhes volt. Abból vette észre, hogy elkezdett nőni a hasa. Nekem is szokott fájni a mellem a mesi első napjain, meg furán is érzem magam, de ez embertől függ. Szerintem, ha erősebben megjön akkor nem vagy terhes...: o(((

Én ma így:
advisory
2013-11-03 08:14:37

Monika
Ha nem pozitív a teszt akkor nem hiszem..
Rendesen meg van, v csak olyan pecsételés szerű?
monika80
2013-11-03 07:55:11

Segitene nekem valaki
Megjött csütörtökön,de lehetséges hogy attól függetlenül lehetek terhes??? Csak ert ahogy felébredek 20 perc eltelltével éhségérzetem van,olyan vagyok mint egy farkas. szédülök,és sokat alszom,és ami nem szokott lenni a ,melleim is feszülnek még mensi alatt is. mensi alatt nem szokot már feszülni a mellem csak mielött megjön.

advisory
2013-11-03 07:46:21

Múlthéten szabadságon volt és hétfőn jön vissza. Felhívom és kérek időpontot remélem tud adni aznapra.
:)
monika80
2013-11-03 07:21:35

advisory
Mikor méssz orvoshoz? vagy már voltál?
advisory
2013-11-03 07:19:36

Vicacica
Szurkolunk neked és a picikének:)
Pihenj sokat:) és aludj amennyit csak tudsz. Segít hidd el.
Nekem a 9dpon lett először pozi a teszt, de elötte pár nappal alig tudtam felkelni, és még a széket is megettem volna:D nem tudom, h ezek előjelek-e.
De figyeld magad sok minden kiderülhet belőle:)
advisory
2013-11-03 07:14:02

Monika5
Köszönöm szépen az infokat:) már nem tudatlanul megyek oda:))
Én foliot szedek most, amazonról rendeltük . De nem tudom nekem túl olcsónak tűnt h jó legyen de akkor szuper. A femibiont én is néztem, de ha az orvos írja fel akkor olcsóbb:)
Azt nem tudod véletlenül, h ha felvesznek szülésire azt hányadik hónaptól teszik meg? És h akkor gondolom a rendes táppénzt kapom majd ? Sajna most csak én dolgozom rendesen páromnak csak minijobja van. És semmi pénzért sem kockáztatnám a pici egészségét csak mert dolgozni kell.
Az első három hónap a legveszélyesebb de úgyfest azt végig kell dolgoznom.
Melyik részén élsz németországnak?
rubini
2013-11-03 07:10:51

Moha13!
Köszönöm:)
Archangel85
2013-11-03 05:50:27

Vicacica szorítok érted!!! Hány naposak a ciklusaid?
Én ma így :)
Vicacica
2013-11-02 23:00:36

Sziasztok!
Régóta vezetem itt a görbém,mindig olvaslak titeket.Sokszor elgondolkozom azon, hogy mennyire türelmesek próbáltok lenni hónapról-hónapra közben mindenféle csodaszerekkel kisérleteznek sokan.Sajnos az idő ilyen gyorsan telik és 30-35 évesen már nem éri meg kisérletezni.
Érdemes elmenni meddőségi központba ahol tényleg ilyen problémákkal foglalkoznak az orvosok.
Érdemes a férfival kezdeni,szerencsés esetben nincs urulógiai vizsgálat csak sperma.Utána ők már csak kisérők.Ha nem akarja a férfi akkor szerintem gyermeket se.....
Kicsit hosszúra sikerült a bevezetőm,de muszáj voltam kiírni magamból.
Ez a hónap nálam a Lombik programról szól...
Ciklus 12-ik napján punkció, majd 3 nappal később egy 8 sejtes embriót kaptam vissza.És újra jön az idegörlő várakozás, vajon továbbfejlődik-e vagy felszívódik.Pár nap és mehetek vv-re ahol kiderül minden:).
A terhességből nem érzek semmilyen tünetet,bár állítólag ilyenkor nem is éri meg keresgélni,mert akaratlanul talál az ember.
A hőgörbémen sem látszik, hogy rengeteg hormont kapok a mai napig.
Vitaminokról annyit írnék, hogy nekem Femibion800-at, MagneB6-ot, E vitamint kétnaponta és Kálium-R-t kell szednem ezt is kétnaponta.Mellette van pár hormon, hüvelygél,ösztrogén tapasz, stb.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!