Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-11-06 10:28:56
 
Krisztibaba,
nem kötözködésből, de akkor hogy lesz terhes egy nő pl. egy erőszak után? Ráadásul szerintem nincs nő, aki nem izgul, hogy és mint lesz, hamegszületik a(z első) kisbabája.
(Lehet, hogy mire ezt leírom, már Moha is ír, ő is szokott az ilyen gondolatokra reagálni. :-) )

Na, közben kolléganőm feltartott, és Moha már írt is. :-)

Mkinga, az a durva, hogy én meg még nem is barnázok... A napi egy Duphastonnak semmi hatása volt, a kettőnek úgy tűnik, már igen. Múlt héten volt egy kis vérezgetés, azóta nincs. (De légyszi ne mondjátok, hogy beágyazódásos vérzés, nem az!)

Archangel, szépen alakul... Drukk!
krisztibaba85
2013-11-06 10:23:55
 
Köszi Archangel:-)

Azért mondom hogy kicsit tényleg lazítani kell próbálni...

Karolina!

Én is így vagyok ezzel hogy mire közeledik az izgis rész az adott hónapban újra reményekkel teli vagyok:-)))és ez jó....:-)
Karolina01
2013-11-06 10:22:12
 
Archangel85!
Szép a görbéd csak maradna fent!!!!
Szurkolok!
Archangel85
2013-11-06 10:19:50
 
Szerintem Krisztibabának teljesen igaza van! Muszáj engednünk. Mert ha belerokkanunk se tudjuk ennél jobban befolyásolni a természetet! Mi mindent megteszünk a többire várnunk kell, hogy megtörténjen.
Én ma így :)
Archangel85
2013-11-06 10:19:34
 
Szerintem Krisztibabának teljesen igaza van! Muszáj engednünk. Mert ha belerokkanunk se tudjuk ennél jobban befolyásolni a természetet! Mi mindent megteszünk a többire várnunk kell, hogy megtörténjen.
Én ma így :)
Karolina01
2013-11-06 10:18:50
 
Nyugi csajok!!!!! Mindig azt mondják nekem is az ismerősök: Ne akard annyira!!!
Hogy lehet azt nem akarni, amit annyira akarsz, hogy már fáj??? Kérdem én!!
Én is sokszor úgy vagyok, hogy amikor elkezdek barnázni és másnap jön a mesi, míg jövök a munkahelyemre, vezetés közben meghallok egy lassú számot és elkezdek sírni....Kiborulok teljesen, semmihez nincs kedvem.
Aztán közelítek a következő ovu naphoz és megtelek erővel és újra tudom kezdeni. Teli reménnyel...
Most is csak reménykedem, hogy sikerült. Semmi nem biztos... Pedig mindent megtettem én is. Ovu napkor keksz, aztán pici pihi, újra keksz, vitaminokat szedek, egészségesen táplálkozom és még sorohatnám...
: o((((
Moha13
2013-11-06 10:18:33
 
Tegnap mikor megjött, megrendeltem Lux Elvira: Anyának születtem? c. könyvét (booline-on épp akciós). Állítólag körbejárja a teherbeesés nehézségének témáját, úgyhogy...elvileg pénteken vehetem át...hátha kiolvasok valami okosat a lelki háttérről.

Egyébként én már sokat gondolkodtam, de egyáltalán nem félek a gyerekvállalástól...úgy vagyok vele, hogy a legnehezebb időkben is felnőttek a gyerekek és bennem abszolút nincs meg az a vágy sem, ami manapság annyira jellemző az emberekre, hogy "én mindenből a legjobbat akarom adni a gyerekemnek", aztán meg állandó stresszben élnek attól, hogy ezt hogyan fogják megvalósítani.
Én aboszlút egyszerű és optimista vagyok...csak jönne már...:)
krisztibaba85
2013-11-06 10:13:27
 
Lányok...

Én nagyon sok nőismerősömtől hallom(akik persze szültek már)
hogy,lehet hogy mindkét fél egészséges,és szerelem van meg harmónia stb,de tudatalatt mégis lehet egyfajta kis félsz,görcsös akarás,ami gátolja a fogamzást,el sem hinnénk hogy a szervezetünk ezt érzni és ellenál a fogamzásnak.....

Szerintem van benne valami...
Az egyik kolléganöm mesélte hogy ö náluk az elsö gyerek másfél év után jött össze,mert persze nagyon vágyott rá a kolléganöm de legbelül persze félt,és görcsölt,és jaj,,és jujj mi lesz hogy lesz,hogy ezért nem sikerült addig.....
Moha13
2013-11-06 10:11:59
 
mkinga

Ja, ami a digitális ovutesztet illeti...nekem még nem volt. Amikor legelőször vettem ovutesztet, az facelle volt (rossmann-os) valami 2500 ft-ért 5 db. Aztán szépen megvilágosodtam itt, hogy a vaterán olcsón hozzá lehet jutni tesztekhez, úgyhogy azóta onnan rendelem. Először 25-ösöket használtam, de mivel nem voltak egyértelműek, áttértem a 20-as érzékenységűre és láss csodát, azóta gyönyörűszép pozitívak szoktak lenni.
Már elviselnék valami gyönyörűszép két csíkot egy terhességin is...annyira unom ezt a semmit...:X
Moha13
2013-11-06 10:07:48
 
JA és szóltam a barátnőmnek, hogy ha majd férjhez megy, egy napot se várjanak semmire...munkára, házra, jobb fizetésre, stb. hanem kezdjenek el működni, mert ki tudja...
Az első próbálkozós hónapban teljesen értetlenül álltam itt a fórumon, hogy az emberek itt már hónapok óta próbálkoznak és arra gondoltam, hogy ha nekem max. 3 hónap alatt nem jönne össze, én nem bírnám elviselni...hogy ezt hogy bírják??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

...és tessék...a 10. ciklusba léptünk...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!