Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Ezt nem is tudtam:"A ciklus során előfordulhatnak extra peteérések is, amiket az orgazmus vált ki, ezért a fogantatás a ciklus más szakaszaiban sem teljesen kizárt..." Tehát mindig megéri szexelni:)
De természetesen a peteérés idején a legvalószínűbb.
Dia1984
2013-11-06 19:37:48
luciffer, ez nagyon megható történet!
mkinga, mi a helyzet Veled? Barnázol még?
Ildibaba81
2013-11-06 19:35:37
Krisztibaba!
13. hónapja vezetgetem a dolgokat, az azt jelenti, hogy vagy 15 hónapja kezdtük, hogy lesz ami lesz, 13 hónapja vezetgetem a dolgokat androidos alkalmazáson, itt ez az 5. hónap...
De annyira nem vagyunk elszántan rajta - mármint én még nem kezdtem el dokihoz járni kifejezetten emiatt, egyébként a stressz számlájára írom, hogy nem jön össze, meg arra, hogy most sokkal tudatosabban akarjuk a dolgot, mint a lányom esetében... de nagyon fura még most is, hogy ő csak úgy összejött, szinte magától, most meg semmi...
Neked drukkolok, hogy a dolgok helyre billenjenek.
A 36,4 jónak tűnik, szerintem is... :)
Moha!
Annál jobb bíztatást jelenleg nem tudok mondani, amit ilyenkor szoktunk: új hónap, új remények...
Virgács!
Ez nagyon jól hangzik! Most már csak pozitív godolatok engedélyezettek!!! :)
Rubini!
Egyenlőre nagyon jónak tűnik a tiéd is, ne izgulj előre. :) Én is szorítok érted!
Karolina!
Nekem 2 napig fájt a fejem, tuti van valami...
Archangel!
Nagyon jó idáig, megy a drukk!
Lucifer!
Ez nagyon durva sztori... :S
napsugar24
2013-11-06 18:19:36
Igen Krisztababa!
Nekem van a bal oldalon-terhességnél gyakori és vetélést is okozhat- valószínűleg nekem is akkor volt-de a vetélés után is megmaradt. De most fáj a bal oldalon a petefészkem.
krisztibaba85
2013-11-06 17:55:53
Hát Luciffer,ez tényleg tanulságos eset,nekem ma mesélt kolléganőm egy hasonlót,hogy már jópár éve próbálkoztak,aztán örökbe fogadtak egy gyereket,és amikor megnyugodtak,és már 3 hónapja náluk volt az örökbefogadott gyerek, a nő a következő hónapban teherbe esett:-) :-) :-) :-) :-)
Napsugár!
Én még ilyenről nem hallottam..
Létezik ilyen???
napsugar24
2013-11-06 15:35:28
Sziasztok!
Egy kicsit eltűntem, de szellőztetnem kellett a fejem-de sajnos mondhatom, nem javult.
Szeretném megkérdezni, hogy tudtok e valamit a vérömlenyből a petefészekben? Volt e valakinek, vagy hallottatok e róla?
Köszönöm.
Drukkolok mindenkinek a háttérből, s együttérzek mindenkivel, akinek nem sikerült
rubini
2013-11-06 15:26:34
Helló csajok!
Most olvastam egy fórumban hogy beágyazódáskor 2-3 fokkal ismét leesik a hő mert megint hormonváltozás történik,de köv.napon már ismét felugrik a progi miatt.
Na mit szóltok?
Hamar mindenki nézze meg a grafikonját:)
Kinek milyen?
luciffer73
2013-11-06 15:18:24
Karolina...ha ezzel tudtam bármelyikőtöknek segíteni, akkor már megérte nosztalgiáznom. :))))
Karolina01
2013-11-06 15:07:51
Lucifer73!
Ez hatalmas!! Nagyon aranyos történet!! Köszi : o)))
luciffer73
2013-11-06 13:16:25
Leírok nektek egy sztorit. Én, ha magam alatt vagyok, sokszor erre gondolok.
Szóval amikor a lányomat szűltem (több, mint 18 éve), akkor voltam 21 éves. Egy három ágyas szobában voltam, rajtam kívül még két nő. Abból az egyik 23-24 éves csajszi, a másik viszont elég idős nő volt. Nekem akkor legalábbis baromi "öregnek" számított 42 évesen.
Finoman elkezdtük kérdezgetni, hogy hogy történt az eset, hogy ilyen későn is vállalta a babát. Azt mondta, hogy ő a férjével már akkor legalább 20 éve próbálkoztak. MONDOM 20 év!
Kérdeztem tőle, hogy akkor ez az első baba? Azt mondta, hogy igen, de van már két fia. Na persze ezt nem értettem, de elmondta. Ők is keresztűl mentek mindenféle vizsgálaton. Volt inszemináció, lombik, és minden amit akartok. Aztán azt mondták, hogy ők feladják. Ennyi. Ennél többet nem tehetnek, de mive gyerekre vágytak, hát örökbefogadtak egy ikerpárt. Persze az sem volt egyszerű, mert a bürökráció nem könnyíti meg ezt sem. Szóval már vagy 3-4 éve nevelgették a kisfiukat, amikor egyszercsak nem jött meg neki. Semmire sem gondolt, hiszen miért is kellett volna. Azt hitte, hogy klimax kopogtat. Gondolta majd elmegy dokihoz, ez annyira nem sürgős.
Egy hónapra rá el is ment..:)))) és vajon mit mondott neki a doki??
GRATULÁLOK ŐN ANYA LESZ! :DDDD
Szóval ha szarul vagyok és sokat agyalok, ez mindig eszembe jut. :)
De természetesen a peteérés idején a legvalószínűbb.