Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2013-11-07 07:43:24

mkinga...nálatok működik...én sem szólok neki direktbe, de attól én még tudom...:(
mkinga
2013-11-07 07:41:30

Jooo reggelt en ma igy es en is varom, hogy jojjon mar meg , hogy kezdjuk ujbol az egesszet....

A programozott szexet... en nem szolok mar a paromnak, hogy most kell, vagy most nem csak 2 nap mulva vagy ilyensmi, csak amikor tudom , hogy na most jo lenne odamegyek es jooool elcsabitom,ez sokat segitett nekunk, sot . Igy nem erzi , hogy "baba projekt szex"....

en ma igy, tobb barnazassal, alacsonyabb hovel remelem holnap mar megjon
luciffer73
2013-11-07 07:41:29

Kriszti aranyos vagy, de hidd el érzem, hogy ez a hónap a kukában végzi :/ ez van, ezt kell szeretni.
A dokidnak igaza élvezd...sajnos nálam ez már majdnem kötelesség jellegű. (
Nagyon ritkán, mondjuk 10 esetből kb. 2 alkalommal nem jut az eszembe, hogy ezt most azért csináljuk, hogy baba legyen.
NNa ez a szomorú....
krisztibaba85
2013-11-07 07:37:26

Luciffer!

Miért irod le ezt a hónapot,hisz terhességnek még túl korai lenne,hisz ha sikerült mostanság lesz még a beágyazódás....:-)

nekem úgy mondta a doki,miután megkért hogy ebben a hónapban hagyjuk abba a próbálkozást a párommal "ÉLVEZZÜK A SEXET"

Szóval én is csak ezt udom javasolni:-))))
krisztibaba85
2013-11-07 07:31:19

Jó reggelt:-(
Ildibaba nagyon nagyon drukkolok:-))))))))))

Mkinga tetszik a hozzáállásod,fel a fejjel:-))

Én ma így,hát nem tudom ettől a 36.4-től nem tudok elrugaszkodni, most volt egyáltaláb ovum én szerintem nem,gondolom ez a 36.4 csak az alaphőm nem??? Tud valaki ebben segíteni?

Köszönöm!
luciffer73
2013-11-07 07:29:33

Sziasztok!
A sztorit természetesen csak azért írtam le, hogy okuljunk belőle. Engem vigasztalt, bár akkor még nem fogtam fel, hogy nem minden gyerek jön össze csak úgy "magától". A lányomat én se terveztem...tulképpen egy véletlen műve, vagy inkább az apja hanyagsága.
Most viszont én is tudatosabban álltam hozzá. Talán túl tudatosan. Mindent mérlegelve...anyagiag, helyhiány, gyerekek közötti korkülönbség, satöbbi. :/
Ha nem lettem volna ennyire hülye, már rég rajta lehettünk volna ezen a dolgon...de most már mindegy. Mi 1 éve próbálkozunk. Az első pár hónapban görcsösen...de tudjátok az van, hogy ciki vagy nem ciki, egy pár hónap erőltetett szex után, már attól gyomorgörcsöm volt, ha a nap elkezdett lebukni a látóhatár alá.
Mint kiderült egy hosszabb és mélyvénás beszélgetés alatt, a férjem is pont így érzett. Megbeszéltük, hogy ha nem akarunk egymástól elhidegülni, akkor inkább próbáljunk meg a spontaneitás talaján maradni. Most kicsit jobb a helyzet, de az az igazság, hogy ovu környékén szinte pánikszerűen akarok inkább aludni, mint szexelni vele. Nekem se jó ez a helyzet, de jelenleg ez van. Az egy év alatt eljutottunk odáig, hogy szinte már csak ovu idején bújunk össze egymással...egyre feszültebb vagyok én is, ő is. Jó lenne, ha valahogy megoldódna ez a helyzet vagy így, vagy úgy, mert ennek szerintem nem lesz jó vége...
és én ma így.
Természetesen ebben a hónapban sem jött össze, bár még nem havizok, de fogok, mert nem érzem, hogy terhes lennék
Dia1984
2013-11-07 07:13:12

Jó reggelt Lányok!

Akinek kell, megy még a drukk! Én felkészülök a következő ciklusra. És most már azt szeretném, ha mielőbb megjönne, hogy új lehetőséggel csapjunk bele....
monika80
2013-11-07 06:25:34

Jó reggelt lányok

Én ma igy:
Ildibaba81
2013-11-07 06:22:32

Jó reggelt!

Antika!

Sajnálom. :(
Én ma így:
tomka
2013-11-06 22:48:16

zzzaola

Mi 2012. szeptemberében hagytuk abba a védekezést, és fél év után, idén áprilisban mentem el először orvoshoz. A párom eredményei szuperek, nekem is helyre rakta az orvos a magas prolaktin szintemet, így elvileg minden adott lenne a teherbe eséshez, és mégse...

Jövő héten megyek kórházba, az orvosom csinál egy laparoszkópiás átjárhatósági vizsgálatot meg méhtükrözést, amitől meglehetősen félek. Tulajdonképpen ami a legjobban aggaszt (már az altatás mellett) az, hogy mi van, ha itt sem találnak eltérést? Ha minden eredményünk tankönyvbe illő, de mégsem jön a baba...?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!