Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mkinga
2013-11-06 22:26:28

Dia ! Spermavizsgalatot nallunk a nodokim irta fel es egy laborba mentunk , ahol megengedtek , hogy itthon vegezze el a "munkat" az emberem , persze adtak hozza kis cuccot amibe vinni kellett , es volt 20 perce , hogy odaerjen a friss anyaggal, de mi kozel lakunk a laborhoz, szoval nallunk igy zajlott! A vegeredmenyt is a nodokim elemezte , de amugy is azon a labor papiron annyira ugyesen felvolt minden tuntetve , hogy mi is kiolvastuk az eredmenyeket.
mkinga
2013-11-06 22:22:08

Zzzaola,
En pontosan 1 eve .... igazabol 2012 augusztusaban mar nem vedekeztunk de oktober vegen mutottek cisztaval, igy november elso feleben mar probalkoztunk... most szeptemberben elejen pozi teszt , majd spontan veteles , most meg Clomid sikertelenseg....

Dia!
Tudod ez nekem nem "emlekszik a szervezetem" , hanem megfog jonni, minden eggyes honap errol szol, igy kezdodik, egyedul a pozi honapomban volt hirtelen verzes...
De nagyon aranyos vagy koszonom!!! En szurkolok neked azert!!!
zzzaola
2013-11-06 22:06:56

Lányok!
Ki vár már közületek több, mint egy éve babára?
Antika
2013-11-06 21:50:17

Ildibaba 81
Nagyon szépen köszönöm a tisztán látásodat a görbémmel kapcsolatban, bejött, amit mondtál. Legalább nem éltem bele magam semmibe sem. Annak örülök a legjobban, ha lehet ilyet mondani, hogy most rendeződni látszik a ciklusom, így a menstruációm is.
Most újult erővel indulunk neki, de csak nyugodtan és higgadtan. :)
csillka
2013-11-06 21:22:34

Hát ettől vagyunk mi emberek, mert mindenkinek mást jelent ez a történet.
Nekem nem szomorú, nem kedves, hanem tanúságos. Mégpedig azt jelenti, hogy amikor elengedték a dolgot, és elfogadták a helyzetet akkor megtörtént a csoda :D
Dia1984
2013-11-06 21:10:30

Kinga, remélem ez csak olyan "emlékezik a szervezeted" barnázás!
Tudom senkit sem nyugtat meg a dolog, de nemrég újra csináltam egy tesztet. Persze hogy negatív. :'(

Lányok, lehet buta kérdés, de akármelyik urológus/andrológus csinál spermavizsgálatot? Vagy erre is "szakosodni" kell?
mkinga
2013-11-06 20:12:57

Dia!

Egyre jobban barnazom....

Moha,
valahogy engem sem melegitenek ezek a storyk azert nem is irtam semmit... most ok hogy egyszer igyis ugyis osszejon, de lanyok most tiszta fejjel gondolkodjatok... tizen valahany evet varni egy kisgyerekre???? Biztosan beleorulnek...
Moha13
2013-11-06 20:07:27

luciffer73
Na, akkor jövök rombolni..
Engem egyáltalán nem hatnak meg az ilyen történetek, még csak aranyosnak vagy bíztatónak, vagy csodálatosnak sem érzem őket, inkább aggasztóak és frusztrálóak...legalábbis nekem.
Engem egyáltalán nem dob fel, hogy más 20 évig szenvedett, mire összejött a baba...
Ez mi, ha nem szomorú??? :(
Valahogy nem azt szűröm le ezekből, hogy lám, lett baba, hanem azt, hogy sajnos bárkivel, talán velem is előfordulhat, hogy éveket kell várnom???????????????????
Ez nem megható...ez szörnyű...:X
Karolina01
2013-11-06 20:04:03

Ildibaba!
Nekem is van egy 11 éves lányom, aki tényleg pikk-pakk sikerült. Nem panaszkodom. : o)))
A hőmet kb 3 hónapja vezetem. Itt is meg máshol is. Nem nagyon törődtem semmivel ha sikerül, sikerül. De még nem esem kétségbe. Most kezdem megismerni a belső fájásokat. Mikor van ovu, mikor miért magas a hőm, stb. Most vettem először ovu tesztet, és elkaptam a pozitív napot. Ha nem sikerül, nem keskenyedek el, mert még csak most jöttem rá, mi, hogy van.
zzzaola
2013-11-06 19:44:03

Sziasztok! Ezt nem is tudtam:"A ciklus során előfordulhatnak extra peteérések is, amiket az orgazmus vált ki, ezért a fogantatás a ciklus más szakaszaiban sem teljesen kizárt..." Tehát mindig megéri szexelni:)
De természetesen a peteérés idején a legvalószínűbb.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!