Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Virgács
2013-11-06 13:08:16

Mkinga nagyon rossz olvasni a soraid... Sajnálom.
Jobb ha kiadod magadból.Én pár hónapja nem fogom be a szám, és sokkal jobb tőle, mindenkinek feltűnt mennyivel pozitívabb vagyok.Meg megesz belülről ez a sok méreg.

Mi amúgy úgy álltunk neki az egésznek, hogy csak megnéztem mikor lehetek a legtermékenyebb, itt feltöltöttem a előző havikat és kidobott egy hetet, és akkor játéknak tekintettük az egészet,amikor vége lett a grafikonon jelzett időszaknak, akkor kezdtem el mérni a hőmet.És tulajdonképpen bármi legyen is a vége, mi is meglepődtünk hogy elsőre összejött.De az biztos hogy ezek kívül semmi mást nem tettünk az ügy érdekében, sőt, inkább móka volt, semmi idegeskedés rajta.
Persze már egy éve terveztük, hogy belevágunk, abbahagytam a gyógyszert, hajfestést, a kis policisztáim miatt diétáztam, amik valahogy el is tűntek a nyárra már.(persze kis hülyeségek)de augusztus végén gondoltuk, hogy nem várjuk meg az esküvőt, akarjuk mindketten.Amúgy a tavasszal még nekem is azt mondták a ciszták miatt, hogy nem lesz egyszerű teherbe esni.

Viszont értem, a te helyedben én sem tudnék másképp állni már hozzá, ennyi sz..-on átesve.
Nagy igazság, hogy néha hiába keresed az okát, mert egyszercsak megoldódik magától.

Monika5 akkor szurkolok neked, én hétfőn csak vérvételre megyek, kedden reggel uh.
Szilvia1980
2013-11-06 13:07:13

Sziasztok lányok!

Egy kérdésem lenne: szerintetek normális a hőgörbém? Nem baj az elején a nagy ugrások??
rubini
2013-11-06 12:09:17

Igen az első mert a múltkor csak a 14.naptól csináltam,de régi motoros vagyok 11év mögöttem.
capri
2013-11-06 11:39:00

Rubini, azt mi sajnos nem tudjuk megmondani neked, hogy hány napos lesz a luteálisod. 12-16 nap között teljesen normális, ha rövidebb, annak érdemes utánajárni. Általában egy nőnek a luteális hossza állandó. Ez az első görbéd?
Karolina01
2013-11-06 11:38:19

Rubini!
Ha jól számoltam 14 napos a luteálisod! Az jó!!
Amúgy én ovu tesztből 30-ast használtam...
rubini
2013-11-06 11:29:46

CSajok!
Egy kis segítséget kérek!Most akkor hány napos lesz a luteálisom???Akárhány helyen olvason annyi félét írnak
Köszönöm
Kedebab
2013-11-06 11:25:39

Sziasztok csajok! Ma így áll nálam a helyzet, tegnap nega volt az ovuteszt.
Archangel85
2013-11-06 11:01:19

Ezzel azt akartam mondani, hogy mindenkinek máskor jön el az ideje. De hinni kell, és bizakodni. Fejre is állhatunk, ha nem jön nem jön. Rámegy a hangulat a család a kapcsolat....ennyit nem ér meg!!
Lehet hogy az a valaki aki egy éjszakás kalandon megy át és terhes lesz, minden rendben van vele, nem stresszes, nem agyal ezen, és hopp összejön.
Az erőszak is más. Nem látunk bele az emberekbe!!!!
Az lebegjen a szemetek előtt, hogy nem megpróbálunk teherbe esni, hanem hagyjuk hogy ez a csoda megtörténjen velünk!!! :)
Köszönöm a drukkot!
Monika5
2013-11-06 10:45:56

Virgács,
Sajnos még nem a héten megyek, hanem hétfő délelőtt, akkor lépek a 11. hétbe. Ha jól emlékszem, neked is hétfőn kell visszamenned. Gondolok majd rád és szorítok nektek!
Nekem az utóbbi pár nap nyugisabban telik. Kezdem elfogadni a várakozást és azt is, hogy bármi is legyen, nem rajtam múlik... én ettől többet nem tudok tenni értünk és semmit sem csinálnék másképpen, bármi is lesz. Ezt előtte is tudtam az eszemmel, de valahogy most már "meg is érett bennem" ez. Persze ez nem azt jelenti, hogy már nem fontos, vagy közönyös lennék, csak nem "pörgök naponta annyit a témámán".
Jelentkezni fogok majd a hírekkel.
Szép napot mindenkinek! :)
krisztibaba85
2013-11-06 10:40:14

Capri!
Szerintem azért egy erőszakot nem szabadna az ugynevezett babatervezéshez hasonlitani,mert akárhogyis van hogy csak ugy nekilát két ember hogy persze ne védekezzünk aztán jön a gyerek ha jönni akar,akkoris azért ott motoszkál mind a férfi,mind a nő fejében hogy na vajon ebben a hónapban sikerül?
Egy erőszaknál pedig nem az van a nő fejében hogy jaj vajon sikerül teherbe esnem,hanem hogy uristen mit csinálnak velem,nem elsődlegesen az hogy remélem terhes leszek ha már megerőszakoltak......

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!