Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
JA és szóltam a barátnőmnek, hogy ha majd férjhez megy, egy napot se várjanak semmire...munkára, házra, jobb fizetésre, stb. hanem kezdjenek el működni, mert ki tudja...
Az első próbálkozós hónapban teljesen értetlenül álltam itt a fórumon, hogy az emberek itt már hónapok óta próbálkoznak és arra gondoltam, hogy ha nekem max. 3 hónap alatt nem jönne össze, én nem bírnám elviselni...hogy ezt hogy bírják??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
...és tessék...a 10. ciklusba léptünk...
Moha13
2013-11-06 10:04:42
mkinga
Hát, én most teljesen megértelek...ugyanezek a kérdéseim voltak tegnap...
Mi a fene baj van, ha egyszer mindketten egészségesek vagyunk, mindent úgy csinálunk ahogy kell, nem iszunk, nem dohányzunk, egészségesen táplálkozunk, ebben a hónapban nyomattam a vízivást is, mert az fontos ugyebár, folsav, stb.
És mégsem...:(
Én is annyira, de annyira dühös voltam tegnap délelőtt, hogy szomorúnak is elfelejtettem lenni...majd este már az is előjött...itt bőgtem. :X
Nálatok amúgy spermavizsgálat volt már? Mert egyre inkább hajlok rá, hogy megejtsük.
mkinga
2013-11-06 10:00:52
Eees barnazom :(( szoval nekem mar nagyon elegem van ebbol az egeszbol, nem ertem, egyszeruen nem ertem, mindent a nykonyv szerint csinalunk... kesz vagyok.
Karolina01
2013-11-06 09:57:38
Én annyira, de annyira türelmetlen vagyok. Ráadásul még a fejem is fáj... lehet front van... : o((
krisztibaba85
2013-11-06 09:44:55
Karolina01!
Az pont tökéletes ,és elegendő idő lenne a beágyazódásra:-))))
Karolina01
2013-11-06 09:41:48
Ha jól számolom akkor nekem 15 luteálisom lesz. Az csak elég lesz a beágyazódásra? 12 napra ovu... (bocsi, csak hangosan gondolkodom) Csak meglesz az.... : o)))
krisztibaba85
2013-11-06 09:22:33
Karolina:-)
Megy a drukk:-)
Luciffer,szerintem akkor ez annyira nem márvadó eredmény,holnap biztos magasabb lesz már:-)
luciffer73
2013-11-06 08:24:48
Sziasztok!
Én ma kevesebb mint 6 órai alvással ezt bírtam produkálni 4óra 25-kor :/
...Virgács...annyira drukkolok, hogy még mindig ökölbe van az arcom! :DDDDD
Karolina01
2013-11-06 08:10:42
Jó reggelt Lányok!
Én ma nem változtam semmit. Így állok:
mkinga
2013-11-06 08:04:27
Dia, te nem estel akkorat ,hatha visszaugrik nallad :D
Igen , nagyon biztam ebbe a honapba de nem baj , majd a kovetkezo :)
Az első próbálkozós hónapban teljesen értetlenül álltam itt a fórumon, hogy az emberek itt már hónapok óta próbálkoznak és arra gondoltam, hogy ha nekem max. 3 hónap alatt nem jönne össze, én nem bírnám elviselni...hogy ezt hogy bírják??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
...és tessék...a 10. ciklusba léptünk...